Karmsundgata 306, 5515 HAUGESUND

Karmsundgata 306

Haugesund
Prisantydning

1 690 000,-

 • BRA74㎡
 • EierformSameie
 • Soverom1
 • Byggeår1920
 • Omkostninger50 570,-
 • Totalpris1 740 570,-
 • Felles/mnd2 074,-

Visning v/påmeld - Hauge - "De tusen hjem" - Lys og fin leilighet i 1. etasje - Renovert 2016/17!

Beskrivelse

Leiligheten ligger i 1. etasje og inneholder gang, kjøkken, stue, bad, spisestue, soverom og wc.

Det er også 2 stk bod på 5 og 9 kvm i kjeller.

Lys og fin leilighet i 1 etasje som ligger i attraktivt område. Leiligheten ble totalrenovert i 2016/17.

Leiligheten har gjennomgående gått laminat i gulv, foruten på badet. Strietapet malt i trendy farger.

I gangen er det et lite innhukk i vegg til oppheng av yttertøy. Sikringsskap med automatsikringer.

Stort, flott kjøkken med hvit innredning fra Ikea. Fliser over benkeplate. Integrert kjøleskap, fryser, stekeovn og oppvaskmaskin. Stekeplate. God plass til spisebord.

Stor spisestue som også kan benyttes som soverom. Garderobeskap her.

Trivelig, lys stue som har plass til større sitte gruppe. Sameiet er kollektivt tilknyttet Altibox med Tv/internett.

Gjestetoalett med gulvstående toalett og en liten vask i seksjon.

Stort soverom med skyvedørsgarderobe. Det er tilkomst til bad via soverommet.

Badet er helfliset. Grå fliser i gulv og hvite på vegg. Vegghengt toalett. Vask i seksjon. Dusjkabinett. Opplegg til vaskemaskin. Varmekabler i gulv. Avtrekksvifte. Det er opplegg for vaskemaskin og det medfølger en kombinert vaskemaskin/tørketrommel av god kvalitet.

Bygningsinformasjon

Eiendommen er bevaringsverdig og alle utvendige endringer på fasade og tak må avklares med byantikvar.

Primærrom

Gang, kjøkken, spisestue(soverom), stue, soverom, bad og wc.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest datert 12.03.1921.

Adgang til utleie

Dette er en selveiende bolig som kan leies ut i sin helhet.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger.

Oppvarming

På badet er det varmekabler. Ellers er det elektrisk oppvarming via panelovner. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  "De tusen hjem" - sentralt i Haugesund.

  Meget sentral beliggenhet nær Haugesund sentrum.

  Nærhet til aktivitetstilbud, barnehager og skoler i alle trinn.

  Kort avstand til en rekke aktivitetstilbud rundt Haraldsvang. Her har en flere sportsklubber med gode fasiliteter. Ellers treningssenter, turnhall, svømmehall og ishall innenfor kort gangavstand.

  Adkomst

  Ved fellesvisning blir det satt opp visningsskilt.

  Er du på annonsen på finn.no kan du klikke inn på kartet som vises på høyre side. I feltet som dukker kan du velge "til-destinasjon" og få nøyaktig veibeskrivelse.

  Regulering

  Eiendommen ligger i område regulert til boligformål.

  • kr 1 690 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon 585,-
  • Tinglysning skjøte 585,-
  • Boligkjøperforsikring (valgfri) 6 900,-
  • Gebyr e-skjøte 250,-
  • Dokumentavgift 42 250,-
  • kr 50 570,- (Omkostninger totalt)
  • kr 1 740 570,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Fellesutgifter

  kr 2 074,- Felleskostnader inkluderer felles forsikring, vedlikehold, vaktmestertjenester, kommunale avgifter (V/A etter forbruk), avsetning til vedlikehold og kabel tv/internett fra Altibox.

  Kommunale utgifter

  kr 3 916,- pr. 2020. Opplyste kommunale avgifter inneholder avløp, vann og eiendomsskatt. Det er fire terminer pr år. Det er montert vannmåler så avgifter vil variere ut fra forbruk.

  Renovasjon

  Dette forutsetter lite abonnement hos HIM. Dette forutsetter standard abonnement hos HIM.

  Ligningsverdi

  kr 414 535,- for 2019 Ligningsverdi gjelder for primærbolig og er opplyst av skatteetaten.

 • Diverse

  I protokoll fra årsmøte 2021 så kommer det frem at sameiet vurderer rettsak mot utbygger som bygget om leilighetene grunnet utvendig maling. Sameiet har advokat på saken som informerte på årsmøte. Risiko vurdert i sameiet ved et evt. tap er satt til kr. 130.000,- som fordeles mellom de som er med på søksmålet. Ta kontakt for mer info.

  Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom.

  Kun integrerte hvitevarer medfølger handelen. Det gis av selger ingen garanti. På badet medfølger kombinert vaskemaskin/tørketrommel også handelen. Det gis av selger ingen garanti på denne.

  Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen.

  Sentrale lover

  Handelen reguleres av Avhendingsloven. Eiendommen selges som den er, jmf. avhendingslovens § 3-9. Selgers risiko for eventuelle skjulte feil og mangler reduseres i forhold til avhendingsloven. Eiendommen har uansett en mangel, jmf. avhendingslovens §3-9, dersom selger forsømmer sin opplysningsplikt etter avhendingsloven §3-7 eller §3-8. Det samme gjelder dersom eiendommen viser seg å være i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper hadde grunn til å forvente ut fra kjøpesummen og forholdene forøvrig.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank, Etne Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 14. sep. 2021

 • Ansvarlig megler: Joakim Steine
 • Oppdragsnummer: 1-21-00174
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.