Karmsundgata 8, 5529 HAUGESUND

Karmsundgata 8

Haugesund
Prisantydning

1 850 000,-

 • BRA120㎡
 • EierformSameie
 • Soverom3
 • Byggeår1954
 • Omkostninger54 570,-
 • Totalpris1 904 570,-
 • Felles/mnd1 000,-

Påkostet bolig med en nydelig hage og terrasse, to plan, kjeller og loft

Beskrivelse

Det er støpt og malt trapp opp til eget overbygget inngangsparti og inngang til vindfang, laminatgulv, panelovn, garderobe og tapetserte vegger.

Kjøkken/stue med delvis åpen løsning med laminatgulv og tapetserte vegger. Kjøkkeninnredning i høyglans med laminatbenkeplate, FiboTrespo plater mellom innredningene, ekstra stor vask med sidevask, innebygget stekeovn, int. oppvaskmaskin, induksjon koketopp, micro og kjøleskap. Panelovn. Trapperom ned til kjelleren og trapp opp til loft fra kjøkkenet.

Stua har vedovn med glassfront, utgang til solrik terrasse mot vest og videre til nydelig og solrik hage med kortklippet plen, planter og bedd.

 1. etasje: Gang med inpeksjonsluke med stige til loft.

Bad med belegg på gulv, våtromstapet på vegger, wc, servant med dobbelt underskap, speilskap, ekstra speilskap, mekanisk vifte på vegg og dusjkabinett.

Dobbelt soverom med laminatgulv, tapetserte vegger/panel, utgang til luftebalkong mot nord med sarnafilbelegg.

Soverom2 med skyvedørsgarderobe, panelte vegger (en tapetserte vegg) og nyere vindu.

Dobbelt soverom3 med skyvedørsgarderobe, laminatgulv, tapetserte vegger og nyere vindu.

Loft: God lagerplass, heltre gulv og takvindu for dagslys.

Kjeller: Stort kjellerrom/bod med laminatgulv, opplegg for ekstra kjøleskap og fryseboks, god plass til garderobeskap, kontorpult, arbeidsbenk eller lignende.

Vaskerom med egen inngang med nyere ytterdør, malt betonggulv, sluk og opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Varmtvannsbereder er plassert her. Naboen har mulighet til å gå inn gjennom dette rommet dersom naboen må stenge vannet til sin bolig.

Kjellerhals like utenfor kjellerinngangen. Her er det mulighet for å sette sykler, plenklipper og lignende under tørt tak.

 • Godt vedlikeholdt.
 • Ny kledning og isolert mot nord i 2012. Det samme ble gjort med sørveggen i 2006.
 • Bad renovert i 2006.
 • Kjøkkeninnredning fra 2015.
 • 1000 kroner per mnd i fellesutgifter dekker forsikring og vedlikehold.
 • Selger er kasserer for sameiet nå og det står per 09.09.21 kr. 134.843,67 på kontoen til sameiet som er spart opp til å bruke på fremtidig vedlikehold.
 • Automatsikringer
 • Det foreligger våtromsrapport fra takstmann, som er vedlagt salgsoppgaven.
 • Fiber med Altibox fra Haugaland Kraft.
Detaljer
 • Boligen er godt vedlikeholdt, det er ny kledning og isolert mot nord i 2012, sørveggen ble tatt i 2006, bad renovert i 2006, ny kjøkkeninnredning i 2015, automatsikringer, fiber.
 • Boligen er innredet over to plan samt kjeller og lagringsloft. 1. Etg. med entrè, kjøkken/stue m/trapp. 2. Etg. har gang, bad og 3 soverom. Innvendig trapp til kjeller hvor det er et stort kjellerrom som kan brukes som hobbyrom eller lignende og vaskerom med ny ytterdør til kjellerhals med tett tak for sykler etc.
Bruksareal per etasje

Kjeller: 37 kvm. 1. Etg.: 41 kvm. 2. Etg.: 42 kvm.

Bygningsinformasjon

Oppført i trekonstruksjon.

Det foreligger godkjente tegninger fra byggeår 1953, fra endring av fasade og vinduer i 1069, samt av tilbygg. Datoen for tilbygget er utydelig på tegningen, men det kan se ut som dette ble gjort på 90-tallet.

Primærrom
 1. Etg.: Entrè, kjøkken/stue m/trapp.
 2. Etg.: Gang, bad og 3 soverom.
Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest datert 30.11.1954.

Adgang til utleie

Dette er en selveiende bolig som kan leies ut i sin helhet.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger.

Oppvarming

Vedovn med glassfront, ellers elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Sentral beliggenhet med korte avstander til det meste. Boligen er i gangavstand fra det sentrumskjernen har å by på, og kun en kort kjøretur unna Raglamyrs rikholdige handelstilbud. Kort vei også til Norheim næringspark og Oasen. Alt en behøver av skoler, barnehage, butikker, bussforbindelser og mye mer like i nærheten.

  Adkomst

  Ved fellesvisninger vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningsskilt.

  Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din start-destinasjon til boligen.

  Regulering

  Eiendommen ligger i område regulert til boligformål.

  • kr 1 850 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon 585,-
  • Tinglysning skjøte 585,-
  • Boligkjøperforsikring (valgfri) 6 900,-
  • Gebyr e-skjøte 250,-
  • Dokumentavgift 46 250,-
  • kr 54 570,- (Omkostninger totalt)
  • kr 1 904 570,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Fellesutgifter

  kr 1 000,- pr mnd som dekker hovedsakelig felles bygningsforsikring og avsetning til vedlikehold iflg. selger som er kasserer i sameiet.

  Kommunale utgifter

  kr 9 472,- pr. 2020. Det er fire terminer pr år. Avgifter varierer etter forbruk.

  Renovasjon

  kr 2 409,- pr. år. Dette forutsetter lite abonnement hos HIM.

  Ligningsverdi

  kr 465 911,- for 2020 Ligningsverdi gjelder for primærbolig og er opplyst av skatteetaten.

 • Diverse

  Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom.

  Integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger i handelen. Det gis fra selger ingen garanti.

  Sentrale lover

  Handelen reguleres av Avhendingsloven. Eiendommen selges som den er, jmf. avhendingslovens § 3-9. Selgers risiko for eventuelle skjulte feil og mangler reduseres i forhold til avhendingsloven. Eiendommen har uansett en mangel, jmf. avhendingslovens §3-9, dersom selger forsømmer sin opplysningsplikt etter avhendingsloven §3-7 eller §3-8. Det samme gjelder dersom eiendommen viser seg å være i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper hadde grunn til å forvente ut fra kjøpesummen og forholdene forøvrig.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank, Etne Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert 02.09.21, vedtekter og selgers Egenerklæring datert 01.09.21. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 10. sep. 2021

 • Ansvarlig megler: Vidar Opheim
 • Oppdragsnummer: 1-21-00267
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.