Karmsundgata 9 F, 5531 HAUGESUND

Karmsundgata 9 F

Haugesund
Prisantydning

1 230 000,-

 • BRA65㎡
 • EierformAndel
 • Soverom2
 • Byggeår1953
 • Omkostninger9 257,-
 • Totalpris1 415 442,-
 • Felles/mnd3 500,-

Lys og koselig leilighet i første etasje - To soverom - Moderne innredet!

Beskrivelse

Leiligheten er beliggende i første etasje og inneholder: Gang, stue, kjøkken, bad/ vaskerom samt to soverom. Bod i kjeller.

Leiligheten fremstår som lys og moderne innredet. - Separat og praktisk innredet kjøkken med hvit kjøkkeninnredning og pen benkeplate. Det er montert praktiske plater bak innredning for å beskytte veggene. Det er god skap- og benkeplass på kjøkkenet, samt vindu som gir godt med lysinnslipp. - Stuen fremstår som romslig og er naturlig inndeling slik at det er god plass til både salong og spisegruppe. Det er også vedovn i stuen. - Leiligheten har to soverom med plass til seng og øvrig møblement. Hovedsoverommet er ekstra romslig med plass til en god garderobe. - Baderommet er meget pent innredet med lyse vegger og inneholder toalett, vask i seksjon dusjkabinett og opplegg for vaskemaskin. Det er også varmekabler på bad. - Bod i kjeller for oppbevaring.

Bruksareal per etasje

65 kvm

Bygningsinformasjon

Del av firemannsbolig. Grunnmur i betong, støpt kjellergulv. Skillevegg mellom leilighetene i tre. Yttervegger i tre, kledd med trepanel. Yttertak i trekonstruksjon, tekket med betongtakstein. Vinduer og dører i tre. Se tilstandsrapport for byggetekniske spesifikasjoner.

Primærrom

Gang, stue, kjøkken, bad/ vaskerom samt to soverom.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest datert 10.06.1953.

Adgang til utleie

Etter borettslagslovens bestemmelser kan andelseieren ikke uten samtykke fra styret leie ut boligen utenom til familie i opp og nedadstigende rekkefølge. Det er noen unntaksbestemmelser, konferer megler.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. Varmekabler på bad. Vedovn i stue. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Sentral beliggenhet i Haugesund med kort avstand til det meste en trenger. Like i nærheten ligger barnehage, skole, butikker, kollektiv transport, Høyskole, sykehus og Haugesund sentrum.

  Adkomst

  Se kart på Finn.no og Em-a.no for korrekt veibeskrivelse.

  Regulering

  Ligger i område regulert til boligformål iht RL744D - Søndre bydel II og III. Bestemmelser og reguleringsplan som også viser regulering av Karmsundgata kan fås hos megler.

  • kr 1 230 000,- (Prisantydning)
  • 176 185,- andel fellesgjeld pr. dato 25. aug. 2021
  • 1 406 185,- (Totalpris ekskl. omkostninger)
  Omkostninger
  • Tinglysningsgebyr hjemmelsoverføring 480,-
  • Tinglysning pr. pantnotering 480,-
  • Boligkjøperforsikring valgfri 4 300,-
  • Forhåndsprøving av forkjøpsrett 3 747,-
  • Gebyr e-skjøte 250,-
  • kr 9 257,- (Omkostninger totalt)
  • kr 1 415 442,- (Totalpris inkl. omkostninger)
 • Fellesutgifter

  kr 3 500,- pr. mnd som dekker bla. avdrag og renter andel fellesgjeld, felles bygningsforsikring, kommunale avgifter, avsetning til diverse vedlikehold og renovasjon. Kollektivt tilknyttet Haugaland Kraft med Altibox TV Basis.

  Renovasjon

  Dette forutsetter lite abonnement hos HIM. Dette forutsetter standard abonnement hos HIM.

  Ligningsverdi

  kr 390 978,- for 2021 Ligningsverdi gjelder for primærbolig og er opplyst av skatteetaten.

 • Diverse

  Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom.

  Hvitevarer på kjøkken medfølger handelen. Det gis av selger ingen garanti.

  Megler gjør særlig oppmerksom på at selger ikke har bebodd den eiendom som legges ut for salg den siste tiden. Selger har derfor ikke spesifikk kunnskap om eiendommen, og har i begrenset grad kunnet supplere og/eller kontrollere opplysningene i denne salgsoppgaven.

  Diverse møbler kan kjøpes med om ønskelig.

  Det er vedtektsbestemt forkjøpsrett for medlemmer av borettslaget/boligbyggelaget, konferer megler.

  Medlemsfrist 5 hverdager etter at HAUBO har publisert oppdraget for medlemmene.

  Om forkjøpsrett ønskes benyttet, må skjema fylles ut og leveres Haubo innen fristen.

  Det er en forutsetning for handelen at forkjøpsretten ikke benyttes.

  Det er videre en forutsetning at kjøper blir godkjent av styret i borettslaget.

  Kjøper plikter å tegne medlemskap i Haubo.

  Konferer megler ang. Regler for dyrehold.

  Borettslaget har 1. prioritets pant (utinglyst) for forfalte felleskostnader.

  Kjøper er inneforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller Generalforsamling.

  Borettslaget er tilknyttet sikringsfond. Dette innebærer at man ikke står ansvarlig for andre andelseieres eventuelle mislighold av felleskostnader.

  Sentrale lover

  Handelen reguleres av Avhendingsloven. Eiendommen selges som den er, jmf. avhendingslovens § 3-9. Selgers risiko for eventuelle skjulte feil og mangler reduseres i forhold til avhendingsloven. Eiendommen har uansett en mangel, jmf. avhendingslovens §3-9, dersom selger forsømmer sin opplysningsplikt etter avhendingsloven §3-7 eller §3-8. Det samme gjelder dersom eiendommen viser seg å være i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper hadde grunn til å forvente ut fra kjøpesummen og forholdene forøvrig.

  Betingelser fellesgjeld

  Lånenummer: 32408358042, Haugesund Sparebank, Hovedkontor Annuitetslån, 2 terminer per år. Rentesats per 25.08.2021: 2.15% pa. Antall terminer til innfrielse: 42 Saldo per 25.08.2021: 7 752 163 Andel av saldo: 176 186 Første termin/første avdrag: 30.12.2017 ( siste termin 30.06.2042 )

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank, Etne Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert 09.09.2021 og selgers Egenerklæring datert 09.09.2021. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 10. sep. 2021

 • Ansvarlig megler: Ingeborg Gangsøy Pedersen
 • Oppdragsnummer: 2-21-00201
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.