Killingvegen 15

Karmøy
Prisantydning

4 290 000,-

Solgt
 • BRA306㎡
 • EierformSelveier
 • Soverom5
 • Byggeår1989
 • Omkostninger124 400,-
 • Totalpris4 414 400,-

Stor og velholdt/påbygget enebolig med dobbel garasje og bodbygg + flott beliggenhet!

Beskrivelse
 • Solcelleanlegg på taket.
 • Solskjerming/screens (utvendig i vinduene mot vest og mot sør) både i stua og i kontor/bibliotek/lesestue.
 • Balansert ventilasjon med varmegjenvinning.
 • Sentralstøvsuger.
 • Utvendig vannkrane.
 • Automatsikringer
 • Vedovn
 • Varmepumpe.
 • Det er bad og vaskerom i kjeller. Det er i tillegg bad i 1 etasje. Begge bad er oppgradert etter byggeår. Vaskerommet er fra byggeår og er moden for renovering.
 • Pent og stort Ikea Kjøkken. Kjøkken fremstår i stor grad som nytt og vinduer gir godt med lys i rommet.
Detaljer

Inngang under tett tak med spotter over. Støpt trapp opp til inngangsdøra.

Vindfang med hvitmalt brystningspanel og hvitmalt malt strie på vegger og teppe på gulv.

Glassdør fra vindfang inn til gang med belegg på gulv, hvitmalt br. panel, hvitmalt strie, trapp opp til loftsetasjen, plassbygget skyvedørsgarderobe med speilfronter.

Bad med belegg på gulv, FiboTrespo plater på vegger, wc, stor moderne servant med fire underskuffer, stort dobbelt speilskap med integrert lys, høyt ekstra sideskap og dusjhjørne.

Hovedsoverom med eikeparkett på gulv, tapetserte vegger, to doble garderobeskap og utgang til platting.

Soverom med eikeparkett på gulv, tapetserte vegger og i dag innredet som et garderoberom for hovedsoverommet.

Stua er påbygget i to omganger. Den ble påbygget i 2009 mot vest. Det er åpen himling både i den ytterste delen av den opprinnelige delen av stua og den påbygde delen av stua. Hvitmalt strie på vegger og hvitbeiset panel i tak. Det er hjørnevindu ut mot natur og egen hage. Skyvedør (som ble skiftet samtidig med påbygget) ut til treterrasse med tett tak over. Spotter i tak. Varmepumpe og nyere Aduro vedovn med glass på tre sider.

Åpen løsning fra stua inn til kontor/bibliotek/lesestue som ble utvidet og påbygget i 1998. Her er det også hjørnevindu som inviterer naturen inn.

Solskjerming/screens (utvendig i vinduene mot vest og mot sør) både i stua og i kontor/bibliotek/lesestue.

Det er åpen løsning fra stua og inn til kjøkken. Skyvedør fra gangen og inn. Kjøkkenet har belegg på gulv, kjøkkenøy (med plass til knær) for sosial matlaging og baking. God benkeplass på laminatbenkeplate, dobbel nedfelt vask, int. induksjon koketopp, int. oppvaskmaskin, int. stekeovn og micro, int. kjøleskap og spotter i tak.

Kjeller: Trapperom fra gangen oppe og ned til en svært romslig gang med plass til sittegrupper. Hvitbeiset panel på vegger og tak, eikeparkett og ca. 2.30m takhøyde.

Bad med varmekabler og belegg på gulv, våtromstapet på vegger, moderne servant med dobbelt underskap, dobbelt speilskap med lys over, dusjkabinett og wc. Lite slitasje på badet.

Matbod med laminatgulv og panelte vegger og tak.

Soverom med parkett på gulv, tapetserte vegger og rullegardin i vindu.

Kjellerstue med varmekabler og eikeparkett på gulv, tapetserte vegger og persienner i vindu.

Gang med egen utgang til skiferbelagt platting med overbygg og utgang videre ut til plen. Gangen har belegg på gulv, strie på vegger, to doble garderobeskap og oppheng for klær.

Vaskerom med epoxymaling på støpt gulv, dobbel utslagsvask, sentralstøvsuger, nyere varmtvannsbereder, opplegg for vaskemaskin og tørketrommel , tilgang til vann- og avløpsrør og ellers en benkeplate og noen hyller.

Bod med epoxy maling på støpt gulv og panelte vegger og tak.

Loft: Teppelagt trapp opp til loftsetasje og man ankommer loftstue med eikeparkett på gulv, lameller i vindu og balkongdør ut til terrasse med utsikt til havet og til den vakre naturen rundt eiendommen. Spotter i tak. Kott i knevegger. Her er motoren til ventilasjonsanlegget plassert.

Soverom med belegg på gulv, tapet på vegger, hvitbeiset panel i tak. Sovealkove innfelt i kott.

Soverom med belegg på gulv, hvitmalt strie på vegger, hvitbeiset skråtak og kott.

Dobbel garasje: Dobbel garasje med to porter med portåpnere. Flislagt gulv, innlagt belysning, fire vinduer for dagslys og innvendig trapp opp til lagringsloft.

Bodbygg: Bodbygg med støpt gulv, innlagt belysning og vindu for dagslys. I det første rommet er det fastmonterte hyller og egnet plass for lagre ved. Snekkerbod innenfor med benkeplate med underskap, belysning, stikkontakter og oppheng for verktøy.

Bygningsinformasjon

Grunnmur i betong/betongblokker, fasade i treverk og betongtakstein på tak. Vinduer i treverk fra byggeår, men påbygg med pvc vinduer. Huset er oppført med reisverk.

Påbygget kontor/bibliotek/lesestue i 1998 er ikke omsøkt godkjent i kommunen.

Innredning av rom i kjeller og på loft til varig opphold er ikke omsøkt godkjent i kommunen. På tegninger mottatt fra kommunen er det tegnet inn matbod, trimrom, arbeidsrom, hobbyrom, vaskerom, klesrom og "disp. rom" nå kalt bod. Det vil si at soverom, bad og kjellerstue ikke er godkjent i kjelleren.

Innredning av loft ble gjort etter byggeåret og er hikke omsøkt godkjent i kommunen.

I vedlagt tilstandsrapport fra takstmann fremkommer følgende TG3 avvik med store eller alvorlige avvik: Utvendig > Nedløp og beslag. Utvendig > Balkonger, terrasser og rom under balkonger. Våtrom > Kjeller > Vaskerom > Overflater vegger og himling. Våtrom > Kjeller > Vaskerom > Overflater Gulv. Kostnadsestimat: 50 000 - 100 000,-. Våtrom > Kjeller > Vaskerom > Sluk, membran og tettesjikt. Kostnadsestimat: 50 000 - 100 000. Våtrom > Kjeller > Vaskerom > Tilliggende konstruksjoner våtrom. Kostnadsestimat: 50 000 - 100 000,-. Tekniske installasjoner > Branntekniske forhold.

Konstruksjoner som ikke er undersøkt: Utvendig > Takkonstruksjon loft. Innvendig > Krypkjeller.

TG2 avvik som kan kreve tiltak: Utvendig > Veggkonstruksjon. Utvendig > Vinduer. Utvendig > Dører. Innvendig > Overflater. Innvendig > Etasjeskille/gulv mot grunn. Våtrom > Kjeller > Vaskerom > Sanitærutstyr og innredning. Våtrom > Kjeller > Vaskerom > Ventilasjon. Våtrom > Kjeller > Bad > Ventilasjon. Våtrom > Kjeller > Bad > Tilliggende konstruksjoner våtrom. Tekniske installasjoner > Avløpsrør. Tekniske installasjoner > Elektrisk anlegg.

TG2 avvik som ikke krever umiddelbare tiltak: Utvendig > Taktekking. Utvendig > Utvendige trapper. Innvendig > Radon. Innvendig > Rom Under Terreng. Innvendig > Innvendige trapper. Innvendig > Innvendige dører. Våtrom > 1 Etasje > Bad > Sluk, membran og tettesjikt. Våtrom > 1 Etasje > Bad > Sanitærutstyr og innredning. Våtrom > Kjeller > Bad > Sluk, membran og tettesjikt. Våtrom > Kjeller > Bad > Sanitærutstyr og innredning. Tekniske installasjoner > Vannledninger. Tekniske installasjoner > Ventilasjon. Tomteforhold > Drenering. Tomteforhold > Grunnmur og fundamenter. Tomteforhold > Utvendige vann- og avløpsledninger.

Ferdigattest

Rammetillatelse 29.04.1987 29.04.1987 Igangsettingstillatelse 07.05.1987 07.05.1987

Tilbygg på 28 kvm. ble meldt inn som meldingssak og er registrert "fullført" hos kommunen 02.10.2009.

Det er gitt midlertidig brukstillatelse til hele bygget 29.04.1987.Det ble gitt følgende anmerkinger som måtte utbedres innen 10.08.1989: 1. Røyvarsler monteres (straks). 2. Nedløpsrenner tilkobles overvannsledning. 3. Kjelleryttervegger isoleres 4. Trappeoppgang kles inn og isoleres. Alt over er utført i følge selger.

Det står i tillatelsen at ansvarshavende skal kreve ferdigattest. I følge kommunen foreligger det ikke ferdigattest. Dette er vanlig med tanke på boligens byggeår. Evt. ombygging/bruksendring etter dagens regelverk vil være søknadspliktig/kreve ferdigattest.

Adgang til utleie

Dette er en selveiende bolig som kan leies ut i sin helhet.

Vei/vann/kloakk

Det er offentlig vann og avløp. Adkomst via kommunal vei.

Oppvarming

Eier har brukt 13000 kwh i fjor og i forfjor (etter montering av solcellene på taket). Når eier lagde energiattesten måtte han legge inn kraftforburk de siste 3 årene. For 3 år siden var forbruket 22000 kwh, men ble kraftig redusert etter montering av solceller.

 • Beliggenhet

  Eiendommen ligger fritt og solvendt til i Killingvegen i vestre del av Tjøsvold Øst boligområde. Sentral beliggenhet i forhold til Åkrasanden, barnehage, skoler, idrettsanlegg, Amfi-senteret og sentrum. Utsikt ut over beite. Like utenfor boligen har en tilgang på fantastiske turløyper i Åkramarka. Her kan en blant annet gå rundløype rundt Aureivatnet, Tistreivatnet, Brekkevatnet eller til Sålefjell. Vanntanken ligger også i kort gange fra boligen, og her kan en nyte fantastisk utsikt mot vest/ Sevland.

  Tjøsvoll Øst er et barnevennlig boligområde med nærhet til Espira barnehage, kunstgressbane og flere lekeparker i regi av velforeningen. Feltet tilhører Grindhaug barneskole, og det er trygg sykkel/ gangvei rett fra eiendommen og over til området skolen ligger i.

  Adkomst

  Fra Vestre Karmøyveg tar man av ved Tjøsvollvatnet inn i Tostemvegen. Følg veien innover over bekk og ta så andre vei til høyre inn i Sandskeivegen. Så tar man første vei til høyre inn i Killingvegen. Følg rundt venstre sving og man får da eiendommen på høyre side.

  Regulering

  Eiendommen er regulert til bolig.

  Utenfor tomta mot sør og mot øst er det i komuneplanen avsatt område til boligbebyggelse. I følge selger har det vært slik siden de kjøpte tomta og bygget her.

  Utenfor tomta mot sør er det regulert inn fremtidig vei. Det er usikkert om/når denne vil bli bygget. Denne veien er tegbnet inn i kart med ulik størrelse og bredde. Komunedelplanen vise rvei med sikkerhetssone som dekker hele eindommen vi selger. Mens reguleringdsplanen viser en mindre vei med smalere sikkerhetssoner på begge sider. Slik at eiendommen ikke berørers av planen. Se kart vedlagt.

  • kr 4 290 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Dokumentavgift 2,5% av kjøpesum
  • Tinglysing pantedokument kr. 500,-
  • Tinglysing skjøte kr. 500,-
  • Gebyr e-tinglysing kr. 250,-
  • Boligkjøperforsikring(vagfri) kr. 15.900,-
  • kr 124 400,- (Omkostninger totalt)
  • kr 4 414 400,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Kommunale utgifter

  kr 19 413,- pr. 2023. Avløp 7 154,12 kr Eiendomsskatt 4 298,00 kr Feiing 589,00 kr Renovasjon 3 445,00 kr Vann 3 926,60 kr

 • Sentrale lover

  Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene.  Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).  Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Reguleringsplankart og kommunedelplanskart som viser vei med sikkerhetssoner, Takstrapport  og selgers Egenerklæring. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 10. mai 2024

 • Ansvarlig megler: Vidar Opheim
 • Oppdragsnummer: 01240030
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.