Kirkegata 195

Haugesund
Prisantydning

990 000,-

 • BRA48㎡
 • EierformAndel
 • Soverom1
 • Byggeår2020
 • Omkostninger10 845,-
 • Totalpris2 537 345,-
 • Felles/mnd5 811,-

Lekker 2-roms leilighet med vestvendt balkong i en av byens flotteste gater. Leilighet fra 2020

Beskrivelse

Gjennomgående standard med hvitlasert eikeparkett på gulv. sparklet og malte gipsvegger og tak med listefrie overganger fra vegg til tak. Romslig gang med dyp og praktisk skyvedørsgarderobe. Lekkert helfliset baderom med dusj av glassvegger, veggehengt wc, baderomsinnredning med lagring og opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Varmekabler i gulv. Stue og kjøkken i åpen løsning med flere møbleringssoner. Store vindusflater fra gulv til tak. Malt i stilfulle farger. Utgang til vestvendt balkong. Hvit og tidløs kjøkkeninnredning fra designa med integrerte hvitevarer. Stort soverom med åpen garderobesystem.

Detaljer

Gang/garderobe , Bad/vaskerom, Stue/kjøkken , Soverom

Primærrom

Bruksareal 2. etasje: 48 kvm Primærrom 2. etasje: 48 kvm Gang/garderobe, bad/vaskerom, stue/kjøkken og soverom.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger.

Oppvarming

Varmepumpe i stue. Varmekabler i gulv på bad. Elektrisk

 • Beliggenhet

  Sentralt beliggende i populære Kirkegata! i Nordre del av sentrum kommer man seg bort fra det meste av sentrumsstøy, samtidig som man har 3 minutter gange til Indre kai og hjertet av Haugesund sentrum. Dagligvarebutikken Kiwi er ca 100 meter unna.

  • kr 990 000,- (Prisantydning)
  • 1 536 500,- andel fellesgjeld pr. dato 23. feb. 2023
  • 2 526 500,- (Totalpris ekskl. omkostninger)
  Omkostninger
  • Tinglysing pantedokument kr. 480,-
  • Tinglysing hjemmelsovergang kr. 480,-
  • Avklaring forkjøpsrett kr 3 885,-
  • Boligkjøperforsikring(valgfri) kr. 6.000,-
  • kr 10 845,- (Omkostninger totalt)
  • kr 2 537 345,- (Totalpris inkl. omkostninger)
 • Fellesutgifter

  kr 5 811,- Felleskostnader betales pr. mnd. og dekker bla. betjening av andel renter på felles lån, utvendig vedlikehold, felles bygningsforsikring og kabel-tv. Kommunale avgifter (vann og avløp) er ikke inkludert i felleskostnadene og blir sendt til beboer i post pr kvartal.Kjøper er inneforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller generalforsamling.

  Kommunale utgifter

  Kommunale avgifter (vann og avløp) er ikke inkludert i felleskostnadene og blir sendt til beboer i post pr kvartal.

  Ligningsverdi

  kr 459 719,- for 2021

 • Sentrale lover

  Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene.  Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).  Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert 14.03.2023 og selgers Egenerklæring datert 08.03.2023. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 17. mar. 2023

 • Ansvarlig megler: Lars Erik Sørgård
 • Oppdragsnummer: 01230083
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.