Kirkegata 201, 5525 HAUGESUND

Kirkegata 201

Haugesund
Prisantydning

920 000,-

 • BRA38㎡
 • EierformAndel
 • Soverom1
 • Byggeår2020
 • Omkostninger18 677,-
 • Totalpris1 915 177,-
 • Felles/mnd2 336,-

PÅMELDINGSVISNING 21/01! Helt ny og moderne leilighet midt i sentrumskjernen- Betydelig oppgradert- IN-ordning - Garasje

Visning

fredag 21 januar

16:15-17:15

Påmelding
Beskrivelse

Leiligheten er innredet over en etasje, og inneholder følgende: Gang, stue/kjøkken, soverom, og bad.

Bod tilhørende leilighet i garasjeanlegget.

Detaljer
 • Helt ny og rålekker leilighet i Haugesund
 • Leiligheten ligger midt i sentrumskjernen, med det aller meste kun en kort spasertur unna
 • Lekkert fullfliset bad med pen innredning, og dusjnisje med sorte detaljer
 • Stilig kjøkkeninnredning med integrerte hvitevarer
 • Malte overflater med listefrie overganger mot himling
 • Flott en-stavs eikeparkett
 • Leiligheten er betydelig oppgradert
 • Parkering i garasje
 • Kjekke og pent opparbeidede uteområder/fellesarealer
 • Råkul felles takterrasse!

Velkommen på visning i Kirkegata 201!

Bygningsinformasjon

Bygaarden består av to leilighetsbygg med 28 boenheter. Parkeringsanlegg under bakken. Oppført hovedsakelig i betong.

Ad ferdigattest: Reguleringsplan for endring med ramper/utvidelse av fortau ble endelig godkjent 25. februar 2021. Det er etter den tid sendt IG-søknad om endring for rampene og bedt om ferdigattest når endringssøknad er behandlet.

Primærrom
 1. etasje: Entre, stue/kjøkken, bad og soverom
Ferdigattest

Det foreligger midlertidig brukstillatelse datert 27.06.2020. Se pkt "Bygningsinformasjon" for utfyllende informasjon vedr ferdigattest.

Adgang til utleie

Etter borettslagslovens bestemmelser kan andelseieren ikke uten samtykke fra styret leie ut boligen utenom til familie i opp og nedadstigende rekkefølge. Det er noen unntaksbestemmelser, konferer megler.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Denne boligen har en meget sentral beliggenhet midt i sentrumskjernen i Haugesund. Her har man alt av hva man til daglig vil ha behov for i umiddelbar nærhet, med gangavstand til det aller meste.

  Butikker, kafeer, parker, skoler og kulturtilbud like utenfor.

  Adkomst

  For veibeskrivelse kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din start-destinasjon til boligen.

  Regulering

  Eiendommen ligger i område regulert til boligformål.

  • kr 920 000,- (Prisantydning)
  • 976 500,- andel fellesgjeld pr. dato 15. jun. 2021
  • 1 896 500,- (Totalpris ekskl. omkostninger)
  Omkostninger
  • Tinglysningsgebyr hjemmelsoverføring 480,-
  • Tinglysning pr. pantnotering 480,-
  • Boligkjøperforsikring valgfri 6 000,-
  • Forhåndsprøving av forkjøpsrett Haubo 3 823,-
  • Gebyr e-skjøte 250,-
  • Forkjøpsrettsgebyr Bate 7 644,-
  • kr 18 677,- (Omkostninger totalt)
  • kr 1 915 177,- (Totalpris inkl. omkostninger)
 • Fellesutgifter

  kr 2 336,- Inkluderer husforsikring, renter av andel fellesgjeld, forretningsførsel, løpende drift/vedlikehold av bygg og utearealer, renovasjon. Kollektivt tilknyttet Altibox. Kommunale avgifter (vann og avløp), sendes ut til den enkelte beboer hvert kvartal, og må ved salg avregnes mellom selger og kjøper. Ut i fra dagens lånebetingelser vil neste avdrag som forfaller til betaling 12.12.2028 utgjøre en økning i felleskostnader på ca. kr. 3 380,- per måned for denne boligen.

  Renovasjon

  Dette forutsetter lite abonnement hos HIM. Dette forutsetter standard abonnement hos HIM.

  Ligningsverdi

  Vi har ikke mottatt ligningsverdi. Ny eier må påregne at ligningsverdien vil bli ca 30% av markedsverdi.

 • Diverse

  Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. Hvitevarer medfølger ikke handelen. Det opplyses at vedlagte taktsrapport er laget i 2021 og ikke innfrir krav til tilstandsrapport etter ny avhendingslov 2022. Rapport er likevel lagt med til informasjon til kjøper om hva selger kjenner til ved eiendommen.

  Sentrale lover

  Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven

  Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

  Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

  Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

  Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

  Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Betingelser fellesgjeld

  135663565, Den Norske Stats Husbank Annuitetslån, 2 terminer per år. Rentesats per 15.06.2021: 0.82% pa. Antall terminer til innfrielse: 58 Saldo per 15.06.2021: 57 967 000 Andel av saldo: 976 500 Første termin: 12.12.2020Neste avdrag: 12.12.2028 ( siste termin 12.06.2050 ) Avdragsfritt til 12.12.28

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank, Etne Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert 17.06.21 og selgers Egenerklæring datert 14.01.22. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 14. jan. 2022

 • Ansvarlig megler: Svein Arne Pedersen
 • Oppdragsnummer: 2-21-00148
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.