Kittilhaugen 16, 4250 KARMØY

Kittilhaugen 16

Karmøy
Prisantydning

2 590 000,-

 • BRA174㎡
 • EierformSelveier
 • Soverom3
 • Byggeår1971
 • Omkostninger75 820,-
 • Totalpris2 665 820,-

KOPERVIK - Enebolig over ett plan med egen boenhet (ikke godkjent) og stor tomt - Flott utsikt!

Beskrivelse

Enebolig over ett plan som inneholder: Hoveddelen av boligen: Vindfang, gjestetoalett, bad/ vaskerom med direkte inngang til soverom, gang, to soverom, hovedbad, bod, to soverom, stue og kjøkken. Leilighet (ikke godkjent): Stue, kjøkken, bad/ vaskerom, disponibelt rom og hems.

Garasje. Det er anordnet vaskerom med vann og avløp i garasjen.

Boligen holder hovedsakelig standard fra byggeår. Enkelte overflater i løpet av de siste årene pusset opp.

Bruksareal per etasje

174 kvm

Bygningsinformasjon

Krypkjeller oppført med yttervegger av sementblokker. Yttervegger i bindingsverk av tre, kledd med trepanel. Saltak oppført av takstoler av tre og mønet himling oppført av sperrer og laminert drager på tilbygg av hybel. Tekket med betongtakstein. Se tilstandsrapport for flere byggetekniske spesifikasjoner.

Det foreligger bygningstegninger på opprinnelig bolig. Det foreligger også tegninger på tilbygg fra 1983 og utbygg fra 1990. Dagens planløsning avviker noe fra mottatte tegninger. På tegningene vises det blant annet kun to soverom, og det tredje soverommet er godkjent som disp/ bod i tegninger fra 1983. Innredning av påbygg avviker fra mottatte tegninger. Ved bruksendring må det søkes om og godkjennes av kommunen.

Primærrom

Hoveddelen: Vindfang, wc, bad/ vaskerom, tre soverom, stue og kjøkken. Leilighet: Stue, kjøkken, bad/ vaskerom og disponibelt rom.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på nybygg datert 1971. Det foreligger ikke ferdigattest eller midlertidlig brukstillatelse på tilbygg/ utbygg.

Adgang til utleie

Dette er en selveiende bolig som kan leies ut i sin helhet.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann, privat avløp og septikanlegg.

Oppvarming

2 varmepumper. Vedovn i stue. Varmekabler i bad/ vaskerom, og i stue og soverom i påbygg. Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Sentral beliggenhet i Kopervik med kort avstand til skole, barnehage, Kopervik sentrum med byens fasiliteter og næringsområdet Bygnes.

  Adkomst

  Ta inn på Østrembruvegen like nord for boren i sentrum. Ta så inn til høyre på Nordalvegen. Følg vegen et lite stykke og ta inn til høyre på Kittilhaugen. Eiendommen kommer så på venstre side av veien.

  Regulering

  Eiendommen ligger i område regulert til boligformål.

  • kr 2 590 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon 585,-
  • Tinglysning skjøte 585,-
  • Boligkjøperforsikring (valgfri) 9 900,-
  • Dokumentavgift 64 750,-
  • kr 75 820,- (Omkostninger totalt)
  • kr 2 665 820,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Kommunale utgifter

  kr 9 435,- pr. 2029. Kommunale avgifter gjelder her eiendomsskatt, feiing, renovasjon, slam og vann. Kommunale avgifter kan variere etter bruk.

  Renovasjon

  Dette forutsetter lite abonnement hos HIM. Dette forutsetter standard abonnement hos HIM.

  Ligningsverdi

  kr 548 045,- for 2018 Ligningsverdi gjelder for primærbolig og er opplyst av skatteetaten.

 • Diverse

  Det er ikke odel på denne eiendom.

  Hvitevarer på kjøkken medfølger handelen. Det gis av selger ingen garanti på disse.

  Megler gjør særlig oppmerksom på at selger ikke har bebodd den eiendom som legges ut for salg. Selger har derfor ikke spesifikk kunnskap om eiendommen, og har i begrenset grad kunnet supplere og/eller kontrollere opplysningene i denne salgsoppgaven.

  Grenselinjer på bilder montert av fotograf er for å gi et inntrykk av hvor grensene går, men er ikke nøyaktig angitt. Avvik må påregnes ut fra disse illustrasjoner.

  Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen.

  Sentrale lover

  Handelen reguleres av Avhendingsloven. Eiendommen selges som den er, jmf. avhendingslovens § 3-9. Selgers risiko for eventuelle skjulte feil og mangler reduseres i forhold til avhendingsloven. Eiendommen har uansett en mangel, jmf. avhendingslovens §3-9, dersom selger forsømmer sin opplysningsplikt etter avhendingsloven §3-7 eller §3-8. Det samme gjelder dersom eiendommen viser seg å være i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper hadde grunn til å forvente ut fra kjøpesummen og forholdene forøvrig.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank, Etne Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert 14.07.2020, selgers Egenerklæring datert 12.07.2020 og grunnkart. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 12. mar. 2021

 • Ansvarlig megler: Ingeborg Gangsøy Pedersen
 • Oppdragsnummer: 2-20-00137
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.