Kløvervegen 28, 5535 HAUGESUND

Kløvervegen 28

Haugesund
Prisantydning

2 390 000,-

 • BRA159㎡
 • EierformSelveier
 • Soverom3
 • Byggeår1985
 • Omkostninger67 820,-
 • Totalpris2 457 820,-

Haugesund - Innholdsrik enebolig med attraktiv og barnevennlig beliggenhet - Oppussingsbehov!

Beskrivelse

Boligen er innredet over fire plan og inneholder: Kjeller Øst - Kjellerstue, gang, bad og 2 stk soverom. Kjeller Vest - Gang, vaskerom og to boder. 1. etasje Øst - Entre, gang, stue, kjøkken, bad og soverom. 1. etasje Vest - Stue.

Det er i tillegg ett anneks/bod på ca.6kvm.

Boligen holder en god standard iht. alder, men oppussing bør påregnes.

Stuen er todelt og strekker seg over halvannet plan. I den nedre delen er det merbau parkett i gulv, god takhøyde, vedovn og fantastisk utsikt mot øst! I den øverste stuen er det flott parkett i gulv, tapet på vegg og store vindusflater. Utgang til terrasse, som om sommeren har sol til ca. Kl.20:00.

Et stort kjøkken med stor, eldre kjøkkeninnredning. God plass til spisebord. Oppvaskmaskin medfølger.

Hovedsoverommet har direkte adkomst til bad. Badet er helfliset med varmekabler i gulv. Det inneholder gulvstående toalett, dusjnisje og stor seksjon med vask og godt med skapplass.

Badet i underetasjen har fliser i gulv med varmekabler. Våtromstapet, gulvstående toalett og en liten vask. Det er i tillegg et dusjhjørne.

Boligen har 3 soverom i gode størrelser. Plassbygde garderobeskap på samtlige rom. Laminat og belegg i gulv.

Stor kjellerstue med laminat i gulv, strietapet på vegg. Flott utsikt og utgang fra terrassedør til nedre del av tomt.

Romslig vaskerom med belegg i gulv, utslagsvask og opplegg til vaskemaskin.

Det er montert varmepumpe i trappegang. 3 praktiske boder.

Ute er det en frittstående bod. Terrasse med belegningsstein og utepeis. En trapp leder ned til område utenfor kjeller.

Bruksareal per etasje

Kjeller Øst - 45kvm. Kjeller Vest - 23kvm. 1. etasje Øst - 65kvm. 1. etasje Vest - 26kvm.

Bygningsinformasjon

Kledningsbord og listverk i treverk. Grunnmur i betong. Taket er tekket med betong takstein.

Primærrom

Kjeller Øst - Kjellerstue, gang, bad og 2 stk soverom. Kjeller Vest - Gang og vaskerom. 1. etasje Øst - Entre, gang, stue, kjøkken, bad og soverom. 1. etasje Vest - Stue.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest datert 18.06.1986.

Adgang til utleie

Dette er en selveiende bolig som kan leies ut i sin helhet.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger.

Oppvarming

Varmepumpe, men det er ikke kjent om den virker. Elektrisk oppvarming og ved fyring. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Eiendommen ligger på toppen av Porshaug . Et meget populært og barnevennlig boligområde.

  Adkomst

  Fra Haugesund følger en Spannavegen. Ta av til venstre inn på Lyngvegen (Porshaugen). Følg veien oppover og ta så til venstre inn på Kløvervegen. Kjør så videre inn til hus nr. 28 som kommer på venstre side.

  Ved fellesvisninger vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningskilt.

  Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din startdestinasjon til boligen.

  Regulering

  Eiendommen ligger i område regulert til boligformål.

  • kr 2 390 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon 585,-
  • Tinglysning skjøte 585,-
  • Boligkjøperforsikring (valgfri) 9 900,-
  • Gebyr e-skjøte 250,-
  • Dokumentavgift 56 500,-
  • kr 67 820,- (Omkostninger totalt)
  • kr 2 457 820,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Kommunale utgifter

  kr 9 416,- pr. 2020. Opplyste kommunale avgifter inneholder: Avløp, eiendomsskatt, feiing og vann. Det er montert vannmåler så avgifter vil variere ut fra forbruk.

  Renovasjon

  Dette forutsetter lite abonnement hos HIM. Dette forutsetter standard abonnement hos HIM.

  Ligningsverdi

  kr 677 144,- for 2018 Ligningsverdi gjelder for primærbolig og er opplyst av skatteetaten.

 • Diverse

  Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom.

  Kun de hvitevarer som er i boligen v. visning medfølger handelen. Det gis av selger ingen garanti.

  Megler gjør særlig oppmerksom på at selger ikke har bebodd den eiendom som legges ut for salg. Selger har derfor ikke spesifikk kunnskap om eiendommen, og har i begrenset grad kunnet supplere og/eller kontrollere opplysningene i denne salgsoppgaven.

  Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen.

  Eiendommen overleveres i den stand den er ved visning uten ytterligere utvask.

  Sentrale lover

  Handelen reguleres av Avhendingsloven. Eiendommen selges som den er, jmf. avhendingslovens § 3-9. Selgers risiko for eventuelle skjulte feil og mangler reduseres i forhold til avhendingsloven. Eiendommen har uansett en mangel, jmf. avhendingslovens §3-9, dersom selger forsømmer sin opplysningsplikt etter avhendingsloven §3-7 eller §3-8. Det samme gjelder dersom eiendommen viser seg å være i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper hadde grunn til å forvente ut fra kjøpesummen og forholdene forøvrig.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank, Etne Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert 10.02.2021 og selgers Egenerklæring datert 09.02.2021. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 26. feb. 2021

 • Ansvarlig megler: Joakim Steine
 • Oppdragsnummer: 1-21-00046
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.