Kløvervegen 28, 5535 HAUGESUND

Kløvervegen 28

Haugesund
Prisantydning

2 590 000,-

 • BRA159㎡
 • EierformSelveier
 • Soverom3
 • Byggeår1986
 • Omkostninger78 570,-
 • Totalpris2 668 570,-

VIS 16.05 Haugesund Innholdsrik enebolig med attraktiv og barnevennlig beliggenhet - Nytt kjøkken - Noe oppussingsbehov

Beskrivelse

Boligen er innredet over fire plan og inneholder: Kjeller Øst - Kjellerstue, gang, bad og 2 stk soverom. Kjeller Vest - Gang, vaskerom og to boder. 1. etasje Øst - Entre, gang, stue, kjøkken, bad og soverom. 1. etasje Vest - Stue.

Det er i tillegg ett anneks/bod på ca.6kvm.

Boligen holder en god standard iht. alder, men noe oppussing bør påberegnes.

-Sikringsskap, kjøkken, terrassedør og noe gulv er nytt 2022. Div. møbler kan medfølge handelen, etter nærmere avtale. Konferer megler.

Stuen er todelt og strekker seg over halvannet plan. I den nedre delen er det merbau parkett i gulv, god takhøyde, vedovn og fantastisk utsikt mot øst! I den øverste stuen er det flott parkett i gulv, tapet på vegg og store vindusflater. Utgang til terrasse.

Et stort kjøkken med stort, nytt kjøkken fra Ikea med hvite fronter. Kjøkkenet ble installert i 2021. God plass til spisebord. Oppvaskmaskin, kjøleskap og komfyr medfølger handelen.

Hovedsoverommet har direkte adkomst til bad. Badet er helfliset med varmekabler i gulv. Det inneholder gulvstående toalett, dusjnisje og stor seksjon med vask og godt med skapplass.

Badet i underetasjen har fliser i gulv med varmekabler. Våtromstapet, gulvstående toalett og en liten vask. Det er i tillegg et dusjhjørne.

Boligen har 3 soverom i gode størrelser. Plassbygde garderobeskap på samtlige rom. Nytt gulv på 2 soverom i kjeller.

Stor kjellerstue med laminat i gulv, strietapet på vegg. Flott utsikt og utgang fra terrassedør til nedre del av tomt.

Romslig vaskerom med belegg i gulv, utslagsvask og opplegg til vaskemaskin.

Det er montert varmepumpe i trappegang. 3 praktiske boder.

Ute er det en frittstående bod. Terrasse med belegningsstein og utepeis. En trapp leder ned til område utenfor kjeller.

Sammendrag TG3 fra tilstandsrapport:

Kjeller øst – Bad – TG3: Rommet fungerer i utgangspunktet som wc, men det er blandebatteri for dusj og har tidligere vært forheng. Hvis bad skal benyttes til dusj anbefales det å sette inn dusjkabinett. Bad som er iht. Forskrifter eldre enn tek-97 får automatisk TG3 pga datidens byggeskikk og normal elde. Selv om bad er velholdt, overtar kjøper risikoen for å måtte renovere bad.

Kjeller vest – Vaskerom – TG3: Enkelt og greit vaskerom som fungerer greit til sitt bruk. Rommet bærer preg av naturlig elde og det anbefales å sette inn elektrisk vifte. Alder tilsier generelt at noe oppgradering må forventes. Vaskerom som er iht. forskrifter eldre enn tek-97 får automatisk TG3 pga datidens byggeskikk og normal elde. Selv om vaskerom er velholdt, overtar kjøper risikoen for å måtte renovere vaskerommet.

1.etasje øst – Bad – TG3: Bad ligger innfor hoved-soverom i 1.etasje. Badet er oppgradert etter byggeår og har nyere innredning. Kant på dusjen gjør at vann som går utenfor dusjen ikke vil kunne renne til sluk. Det antas at membran/vvs mm er fra byggeår. Takstmann anbefaler generelt at alle bad som er eldre enn 10 år har dusjkabinett for å redusere slitasje på badet. Rommet mangler vifte og det er svakt fall på gulv. Bad som er iht. Forskrifter eldre enn tek-97 får automatisk TG3 pga. Datidens byggeskikk og normal elde. Selv om bad er velholdt, overtar kjøper risikoen for å måtte renovere bad.

Branntekniske forhold – TG3: Bygg med krav til røykvarsler og brannslukker. Det ble i 2010 krav til at røykvarslere skal være tilkoblet strømnett og ha batteri. Det er derfor TG3 på de fleste bygg.
Da tilstandsrapporten krever dagens standard er det satt TG3. Takstmann anbefaler uansett å installere nye røykvarslere ved innflytning i boligen.

Byggegrunn – TG3: Huset er bygget i et område med mye fjell. På fremsiden av huset er det lite masser under boligen i front. Det er ikke registrert noen skjevheter i boligen pga. dette, men det bør undersøkes nærmer. Pga. Utsig i front må det settes TG3. Dette behøver ikke nødvendigvis å være et problem, men MÅ undersøkes nærme.

Bruksareal per etasje

Kjeller øst - 45 kvm. Kjeller vest - 23 kvm. 1.etasje øst - 65 kvm. 1.etasje vest - 26 kvm.

Bygningsinformasjon

Kledningsbord og listverk i treverk. Grunnmur i betong. Taket er tekket med betong takstein.

Huset er i utgangspunktet på 2 etasjer, men etasjer er forskjøvet med 1/2 etasje. Dette gjør at etasjer er satt opp som 4 halvetasjer.

Primærrom

Kjeller Øst - Kjellerstue, gang, bad og 2 stk soverom. Kjeller Vest - Gang og vaskerom. 1. etasje Øst - Entre, gang, stue, kjøkken, bad og soverom. 1. etasje Vest - Stue.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest vedr. nybygg av enebolig datert 18.06.1986

Adgang til utleie

Dette er en selveiende bolig som kan leies ut i sin helhet.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger.

Oppvarming

Vedovn. Elektrisk oppvarming med varmepumpe, varmekabler og panelovner. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Eiendommen ligger på toppen av Porshaug . Et meget populært og barnevennlig boligområde.

  Adkomst

  Fra Haugesund følger en Spannavegen. Ta av til venstre inn på Lyngvegen (Porshaugen). Følg veien oppover og ta så til venstre inn på Kløvervegen. Kjør så videre inn til hus nr. 28 som kommer på venstre side.

  Ved fellesvisninger vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningskilt.

  Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din startdestinasjon til boligen.

  Regulering

  Eiendommen ligger i område regulert til boligformål.

  • kr 2 590 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon 585,-
  • Tinglysning skjøte 585,-
  • Boligkjøperforsikring (valgfri) 12 400,-
  • Gebyr e-skjøte 250,-
  • Dokumentavgift 64 750,-
  • kr 78 570,- (Omkostninger totalt)
  • kr 2 668 570,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Kommunale utgifter

  kr 9 416,- pr. 2020. Opplyste kommunale avgifter inneholder vann & avløp, eiendomsskatt og feiing. Det er fire terminer pr år. Det er montert vannmåler så avgifter vil variere ut fra forbruk.

  Renovasjon

  Dette forutsetter lite abonnement hos HIM. Dette forutsetter standard abonnement hos HIM.

  Ligningsverdi

  kr 691 254,- for 2020 Ligningsverdi gjelder for primærbolig og er opplyst av skatteetaten.

 • Diverse

  Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom.

  Hvitevarer medfølger handelen. Det gis av selger ingen garanti.

  Møbler tilstede på visning kan etter nærmere avtale medfølge handelen. Konferer megler.

  Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen.

  Sentrale lover

  Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven

  Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

  Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

  Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

  Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

  Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank, Etne Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert 22.03.22 og selgers Egenerklæring datert 25.03.22. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 12. mai 2022

 • Ansvarlig megler: Joakim Steine
 • Oppdragsnummer: 1-21-00381
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.