Kleivane 28

Haugesund
Prisantydning

3 790 000,-

Solgt
 • BRA117㎡
 • EierformSameie
 • Soverom2
 • Byggeår2014
 • Omkostninger104 580,-
 • Totalpris3 894 580,-
 • Felles/mnd2 545,-

Strøken 3-romsleilighet (101 kvm) med fantastisk sjøutsikt og kveldssol. Båtplass kan kjøpes med.

Beskrivelse

Gjennomgående god standard. Leiligheten er veldig godt ivaretatt. En-stavs eikeparkett på alle gulv. Sparklet og malte gipsvegger og tak med listefrie overganger.

Romslig gang med stor skyvedørsgarderobe.

2 store soverom med stor skyvedørsgarderobe på et av dem. Det andre rommet er av ekstra god størrelse (18-20 kvm)

Helfliset baderom med dusjkabinett, baderomsinnredning med speil, servant og lagring. Egen vaskeromsavdeling med skyvedører. Her har du plass til alt av skittentøy, vaskemaskin, tørketrommel i tillegg til teknisk rom. VVB er her. Varmekabler i gulv.

Romslig og åpen løsning mellom stue og kjøkken. God plass til flere sittegrupper. Vedovn. Utgang til innglasset terrasse med suverene utsikts- og kveldssol forhold.

Fint og matt/hvitt Drømmekjøkken med integrerte hvitevarer. Kjøl/frys er frittstående. Montert ekstra skaper for ekstra lagring. Fliser som backsplash og laminat benkeplate.

Downlights i gang og bad. Spotlights på skinner i stue og kjøkken og utvendig på overbygget terrasse

Plissegardiner i stuevinduene.

Parkeringsplass i lukket anlegg med bod.

Båtplass (4 m bred) kan kjøpes med leiligheten om ønskelig.

Detaljer

Gang, stue, kjøkken, soverom, soverom, bad med tilhørende vaskeromsavdeling. Innglasset terrasse.

Primærrom

Bruksareal 1. etasje: 117 kvm Primærrom 1. etasje: 101 kvm Gang, 2 soverom, bad/vaskerom, stue/kjøkken og vinterstue.

Ferdigattest

Midlertidig brukstillatelse datert 23.01.2015 foreligger. Frist for utbedring utløp:  01.04.2015. Ansvarlig søker er ansvarlig for å rekvirere ferdigattest.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger.

Oppvarming

Varmekabler i gulv på bad. Vedovn i stue. Flexit ventilasjonssystem.

 • Beliggenhet

  Like sør for Haugesund sentrum. Leiligheten ligger litt tilbaketrukket med flotte grøntarealer like utenfor terrassen. Gode bussforbindelser og 10 minutter sykkeltur til byen. kort veg til dagligvarebutikk m.m

  Regulering

  Eiendommen ligger i område regulert for bolig

  • kr 3 790 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Dokumentavgift 2,5% av kjøpesum
  • Tinglysing pantedokument kr. 540,-
  • Tinglysing skjøte kr. 540,-
  • Gebyr e-tinglysing kr. 250,-
  • Boligkjøperforsikring(valgfri) kr. 8.500,-
  • kr 104 580,- (Omkostninger totalt)
  • kr 3 894 580,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Fellesutgifter

  kr 2 545,- Andel renovasjon, andel utvendig forsikring, Altibox TV/internett og forretningsførsel.

  Kommunale utgifter

  kr 13 520,- pr. 2022. Det er fire terminer pr år. Avgifter varierer etter forbruk.

  Ligningsverdi

  Vi har ikke mottatt ligningsverdi. Ny eier må påregne at ligningsverdien vil bli ca 30% av markedsverdi.

 • Diverse

  Dagens eiere av leiligheten har en båtplass like utenfor som kan selges med leiligheten om ønskelig.

  Sentrale lover

  Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene.  Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).  Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Det er lovbestemt panterett til sameiet for forfalt fellesutgifter. Det gjøres oppmerksom på at det kun er anledning til å erverve to seksjoner i sameiet iht. Lov om eierseksjoner § 23.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert 07.11.2022 og selgers Egenerklæring datert 01.11.2022. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 21. mar. 2023

 • Ansvarlig megler: Lars Erik Sørgård
 • Oppdragsnummer: 01220043
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.