Kleivavegen 21

Skjold
Prisantydning

2 990 000,-

Solgt
 • BRA141㎡
 • EierformSelveier
 • Soverom2
 • Byggeår2012
 • Omkostninger88 570,-
 • Totalpris3 078 570,-

Bud mottatt - Skjold - Meget kjekk og flott enebolig i rekke med dobbel carport - Attraktiv og sentral beliggenhet

Beskrivelse

Innbydende og smakfull innredet enebolig i rekke med dobbel carport. Eiendommen har attraktiv og sentral beliggenhet i barnevennlig boligområde i Skjold. Her er det kort vei til skole, barnehage, dagligvarebutikk, flotte turområder og Skjold arena med et bredt kultur- og idrettshus. Lettstelt og fint opparbeidet tomt med gruset innkjørsel, plen med diverse planter busker og hekk samt natursteinsmur.

Lys og romslig gang hvor det er fliser med varme i gulv og spotter i tak. God plass til å henge fra seg sko- og yttertøy. Pen trapp med heltre eiketrinn.

Praktisk vaskerom kombinert biingang hvor det er fliser med varme i gulv. Do boble garderobeskap med speildører. Utslagsvask, opplegg for vaskemaskin og tørketrommel, sentralstøvsuger, ventilasjonsanlegg og varmtvannsbereder.

Stort og flott baderom hvor det er fliser med varme i gulv og baderomsplater på vegger. Dobbel servant med fin baderomsseksjon med skuff og skapplass, speil med integrert lys, vegghengt toalett og dusjhjørne med regndusj og håndholdt dusj.

Hovedsoverom med skyvedørsgarderobe med innredning og barnesoverom.

Bod med fastmonterte hyller.

Lys og trivelig stue og kjøkken i åpen løsning. Meget flott kjøkkeninnredning fra Kvik med god skap- og benkeplass samt egen kjøkkenøy. Integrerte hvitevarer som koketopp med induksjonsboost, stekeovn, oppvaskmaskin og kjøleskap. Nedfelt vask i laminatbenkeplate. God plass til spisebord for hele familien. Stuen har store vindusflater slik at en får flott utsikt og godt med naturlig lysinnslipp. Pen vedovn som gir god varme i boligen. Utgang til solrik sør- og vestvendt terrasse med lun og innglasset sofakrok med infarød varmeovn og tett tak med spotter. Resten av terrassen har pergolaoverbygg. Uisolert bod med innlagt belysning og stikkontakt.

Gjestetoalett hvor det er vegghengt toalett og servant.

Dobbel carport med spotter og bod i bakkant. Boda er isolert i vegger og tak, betonggulv, innlagt strøm og belysning, fastmonterte hyller, oppheng for ski og hobbybenk.

Detaljer

Innbydende og smakfull innredet enebolig i rekke som er innreder over to etasjer som inneholder:

Første etasje: Entrè/gang, bad, 2 soverom, vaskerom/biingang, bod og utebod i carport.

Andre etasje: Gang med trapp, stue, kjøkken, toalettrom og utebod på terrasse.

Dobbel carport.

Bygningsinformasjon

Boligen er oppført med betongsokkel, dobbelfalset liggende trekledning og skrå tak/pultak med betongtakstein med galvpanner på sidene. Tak på bod og veranda med sarnafil.

Primærrom

Bruksareal 1. etasje: 71 kvm Entrè/gang, bad, 2 soverom, vaskerom/biingang, bod og utebod i carport. 2. etasje: 70 kvm Gang med trapp, stue, kjøkken, toalettrom og utebod på terrasse. Primærrom 1. etasje: 61 kvm Entrè/gang, bad, 2 soverom og vaskerom/biingang 2. etasje: 64 kvm Gang med trapp, stue, kjøkken og toalettrom. Sekundærrom 1. etasje: 10 kvm Bod og utebod i carport. 2. etasje: 6 kvm Utebod på veranda.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest datert 12.12.2012.

Adgang til utleie

Dette er en selveiende bolig som kan leies ut i sin helhet.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger.

Tilkomst fra offentlig vei.

Oppvarming

Vedovn ellers elektrisk oppvarming.

 • Beliggenhet

  Eiendommen har attraktiv og sentral beliggenhet i barnevennlig boligområde i Skjold. Her er det kort vei til skole, barnehage, dagligvarebutikk, flotte turområder og Skjold arena med et bredt kultur- og idrettshus.

  Adkomst

  Se kart på Finn.no og Em-a.no for korrekt veibeskrivelse.

  Regulering

  Eiendommen ligger i et område som er regulert til boligformål.

  • kr 2 990 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Dokumentavgift 2,5% av kjøpesum
  • Tinglysing pantedokument kr. 585,-
  • Tinglysing skjøte kr. 585,-
  • Gebyr e-tinglysing kr. 250,-
  • Boligkjøperforsikring(vagfri) kr. 12.400,-
  • kr 88 570,- (Omkostninger totalt)
  • kr 3 078 570,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Kommunale utgifter

  kr 14 291,- pr. 2022.

  Ligningsverdi

  kr 463 683,- for 2020 Ligningsverdi gjelder for primærbolig og er opplyst av skatteetaten.

 • Sentrale lover

  Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene.  Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).  Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert  06.10.2022 og selgers Egenerklæring datert 10.10.2022. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 5. des. 2022

 • Ansvarlig megler: Elisabeth Marvik
 • Oppdragsnummer: 01220007
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.