Klovningsvegen 40, 5547 UTSIRA

Klovningsvegen 40

Utsira
Prisantydning

2 950 000,-

 • BRA390㎡
 • EierformSelveier
 • Soverom9
 • Byggeår1984
 • Omkostninger84 700,-
 • Totalpris3 034 700,-

Stor enebolig med flott og solrik beliggenhet - 9 soverom 3 bad - stor garasje!

Beskrivelse

Boligen er innredet over tre etasjer, og inneholder følgende: Kjeller: Entre, gang, mellom-gang, bad, kjellerstue og soverom x3. 1. Etasje: Gang, stue/ spisestue, kjøkken, bad, vaskerom og soverom x2. Loft: Gang, bad og soverom x4.

Parker bilen i stor garasje, og ta deg videre inn i denne usedvanlig store eneboligen. Boligen har direkte adkomst fra garasje. Gå tørrskodd inn i boligen.

Boligen har hele 9 soverom, alle av meget god størrelse. Store rom og god plass er en gjenganger boligen igjennom. Hoved-soverom i loftsetasjen, med utgang til balkong og fantastisk flott utsikt.

Stort og romslig Alno-kjøkken. Kjøkkenet er av nyere dato, og fremstår som velholdt. Her er det integrerte hvitevarer, senket komfyr, mye skap og skuffeplass, samt rikelig med plass til spisebord. Stor platetopp og nedfelt vask. Spotter i tak og parkett på gulv. Rommet fremstår som lyst og trivelig. Fra stuen har man adkomst til spiserom, som fører videre til stue.

Stuen er stor og luftig den også, med utgang til stor og solrikt terrasseområde. I stuen er det parkett på gulv og hvite vegger. Det er innlagt Altibox i boligen.

Det befinner seg fullverdige bad i samtlige etasjer. Bad i hovedetasje av meget god størrelse, fullfliset, og her har man både dusjnisje og badekar. Bad i loftsetasje og kjelleretasje av nyere dato. Det opplyses at bad i 1. etasje og på loft er påkostet i 2013. I hovedetasjen finner man et eget vaskerom, med nyere innredning. Vaskerom har egen utgang. I kjelleretasjen har man gode muligheter for oppbevaring i flere boder.

I kjelleretasjen har man en stor kjellerstue, et skikkelig kjekt rom for barna og ungdommen i hus.

Bruksareal per etasje

Kjeller: 178 kvm 1.etasje: 142 kvm Loft: 70 kvm

Bygningsinformasjon

Boligen er trolig oppført i bindingsverk i tre på støpt såle/ringmur. Taket er tekket med panner og det er doble vinduer.

Primærrom

kjeller: Entre, gang, mellom-gang, bad, kjellerstue og 3 soverom. 1 etasje Gang, stue/ spisestue, kjøkken, bad, vaskerom og 2 soverom. Loft: Gang, bad og 4 soverom.

Ferdigattest

I følge kommunen foreligger det ikke midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest. Dette er vanlig med tanke på boligens byggeår. Evt. ombygging/bruksendring etter dagens regelverk vil være søknadspliktig/kreve ferdigattest.

Adgang til utleie

Dette er en selveiende bolig som kan leies ut i sin helhet.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vannforsyning - Privat samleledning som går ut i offentlig samleledning for avløp

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Beliggende naturskjønne omgivelser på idylliske Utsira. Her er det korte avstander til det meste. Spaser til Joker butikk med alt av dagligvarer og en koselig kafe. I tillegg til dette har man skole, barnehage, Sirahallen med svømmebasseng i nærheten. Øya viden kjent for sitt rike fugleliv og gatekunst. En spasertur rundt om på øya er virkelig en opplevelse i seg selv! Ta turen ut og senk skuldrene. Her slapper man virkelig av!

  Adkomst

  Fra ferjeleiet ved Nordvikvågen: Følg vegen helt til endes, og ta av til høyre opp bakke rett etter Joker butikken. Følg vegen ca 400 meter. Boligen kommer på venstre hånd.

  Ved fellesvisninger vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningsskilt.

  Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din startdestinasjon til boligen.

  Regulering

  Ikke reguleringsplan, men eiendommen er regulert til boligbebyggelse. Ref Utsira kommune.

  • kr 2 950 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon 525,-
  • Tinglysning skjøte 525,-
  • Boligkjøperforsikring (valgfri) 9 900,-
  • Dokumentavgift 73 750,-
  • kr 84 700,- (Omkostninger totalt)
  • kr 3 034 700,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Kommunale utgifter

  kr 10 364,- pr. 2019. Det vil også komme eiendomskatt i tillegg.

  Ligningsverdi

  Vi har ikke mottatt ligningsverdi. Ny eier må påregne at ligningsverdien vil bli ca 30% av markedsverdi.

 • Diverse
  • Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom.
  • Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen.
  • Varmepumpe fungerer ikke.
  • Da bygningen er bygget før plan og bygningsloven trådde i kraft på Utsira, 1.1.1986 foreligger det ikke byggetillatelser, tegninger eller annet materiale om huset.
  • Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen.
  Sentrale lover

  Handelen reguleres av Avhendingsloven. Eiendommen selges som den er, jmf. avhendingslovens § 3-9. Selgers risiko for eventuelle skjulte feil og mangler reduseres i forhold til avhendingsloven. Eiendommen har uansett en mangel, jmf. avhendingslovens §3-9, dersom selger forsømmer sin opplysningsplikt etter avhendingsloven §3-7 eller §3-8. Det samme gjelder dersom eiendommen viser seg å være i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper hadde grunn til å forvente ut fra kjøpesummen og forholdene forøvrig.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank, Etne Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert 07.04.19 og selgers Egenerklæring datert 10.04.19 . Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 5. feb. 2021

 • Ansvarlig megler: Svein Arne Pedersen
 • Oppdragsnummer: 1-19-00209
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.