Kodlekleiv 29

Aksdal
Prisantydning

4 490 000,-

 • BRA203㎡
 • EierformSelveier
 • Soverom3
 • Byggeår2006
 • Omkostninger125 820,-
 • Totalpris4 615 820,-

Flott beliggende enebolig oppført i 2006 med vannbåren varme, fantastisk utsikt, gode solforhold og 2 garasjer.

Beskrivelse

Romslig gårdsrom i belegningsstein. Dobbel garasje med elektrisk port. Egen garasje for MC eller andre mindre kjøretøy. Flotte uteområder med utestue og stor terrasse. Flott utsikt og solrikt.

Vannbåren varme i hele 1 etasje. Gjennomgående standard med tapet og malte overflater på vegger. Parkett og fliser på gulv.

Stor Hall med garderobeløsning i tilknytning til eget garderoberom og vaskerom med bi-inngang. Vaskerommet har alle praktiske løsninger med lagring og utslagsvask. Fliser på gulv i hall, garderoberom og vaskerom.

Stort kjøkkenrom med plass til spisebord for hele familien. Heltre eik kjøkkeninnredning som er meget godt holdt. masse benke - og lagringsplass. Integrerte hvitevarer (- kjøl/frys). Fliser på gulv.

2 stuer på hovedplan: Salongstue med stilig fyringsinnsats. God plass til flere sittegrupper. Tv stue med utgang til uteområdene. Også denne stuen av god størrelse. Kjøkkenet er plassert i midten av rommene og er også et sosialt rom.

Hovedsoverom med privat bad og skyvedørsgarderobe. Rommet er av god størrelse. Badet er helfliset og inneholder spa-kabinett med massasje funksjoner, seksjon med lagring, speil og belysning, vegghengt wc.

Loft:

2 gode soverom med plass til alt man trenger. Trepanel på vegger. og laminat på gulv.

Stor loftstue med plassbygget bar løsning. God takhøyde. Et rom med masse muligheter. Selger har fjernet en lettvegg og tatt vekk et soverom (soverom 4). Dette for å få større lodtsstue. Enkelt å sette opp igjen for de som trenger 4 soverom. Dette er også godkjent på tegningene.

Utgang fra loftstuen til balkong med god plass til møblement. Fantastisk utsikt!

God lagring i begge kneveggene. Det er høye knevegger hvor man ikke trenger å krype.

Dobbel garasje med elektrisk port. Snekkerbod i tilklnytning.

Garasje for MC/ andre mindre kjøretøy. Varmepumpe her er defekt. Bod også her.

Jacuzzi kan følge med mot betaling til selger.

Detaljer

Stue , Bad , Soverom , Soverom 2 Gang , Wc , Vaskerom , Soverom , Bad , Stue , Kjøkken , Tv-stue, (Garderobe som s-rom)

Bygningsinformasjon

Enebolig oppført i 2006. Oppført på ringmur i betong, betonggulv. Yttervegger oppført i tradisjonelt bindingsverk som er utvendig kledd med trepaneler og teglsteinsfasader. Etasjeskiller i tre, betongdekke mot grunn. Saltak i trekonstruksjon av sperrer og sutaksplater. Taket er utvendig tekket med betongtakstein. Tilstanden på boligen fremstår som meget god. Det må allikevel påregnes normalt vedlikehold.

Primærrom

Bruksareal 1. etasje: 128 kvm 2. etasje: 75 kvm Primærrom 1. etasje: 123 kvm Gang, wc , vaskerom, soverom, bad, stue, kjøkken, tv-stue. 2. etasje: 75 kvm Stue, bad og 2 soverom.

Ferdigattest

Informasjon fra kommunen: Det er gitt ferdigattest på boligbygning og varmeanlegget på eiendommen. Det er en orange bygning nordøst på eiendommen. Denne er godkjent i meldingsvedtak i 2008. Det er ingen brukstillatelse eller ferdigattest for denne bygningen i kommunens arkiver. Det finnes ingen brukstillatelse eller ferdigattest på garasjebygning sørøst på eiendommen. Det er en orange bygning på eiendommen sørvest på eiendommen som kommunen ikke har noen informasjon om i sine arkiver.

Adgang til utleie

Dette er en selveiende bolig som kan leies ut i sin helhet.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger.

Oppvarming

Vannbåren varme i hele hovedplan(gass) . Gasspeis. Gasstank i hagen.

 • Beliggenhet

  Flott beliggende i ende av blindvei med helt fantastisk innlandsutsikt. Vendt for optimale solforhold med sol hele dagen. Barnehager, idrettsanlegg og skole i gangavstand med trygg veg helt fram.

  Regulering

  Eiendommen ligger i område regulert for bolig

  • kr 4 490 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Dokumentavgift 2,5% av kjøpesum
  • Tinglysing pantedokument kr. 585,-
  • Tinglysing skjøte kr. 585,-
  • Boligkjøperforsikring(vagfri) kr. 12.400,-
  • kr 125 820,- (Omkostninger totalt)
  • kr 4 615 820,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Kommunale utgifter

  kr 14 300,- pr. 2022. Det er tolv terminer pr år. Avgifter varierer etter forbruk. Renovasjon til HIM kr 2 981,- pr år i 2022. Det er to terminer pr år.

  Ligningsverdi

  kr 960 634,- for 2020 Ligningsverdi gjelder for primærbolig og er opplyst av skatteetaten.

 • Diverse

  Arealene er utregnet av takstmann. Arealberegningene er angitt i henhold til målereglene i Norsk Standard NS 3940 og retningsliner for arealmåling, uten hensyn til byggeforskriftenes krav til rom. Rommenes bruk kan være i strid med byggeforskriftene selv om det er måleverdige etter NS 3940.

  Sentrale lover

  Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene.  Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).  Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert  29.09.2022 og selgers Egenerklæring datert 19.09.2022. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 2. des. 2022

 • Ansvarlig megler: Lars Erik Sørgård
 • Oppdragsnummer: 01220009
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.