Kokkevegen 17

Haugesund
Prisantydning

1 750 000,-

Solgt
 • BRA67㎡
 • EierformSameie
 • Soverom2
 • Byggeår1989
 • Omkostninger53 580,-
 • Totalpris1 803 580,-
 • Felles/mnd500,-

Svært kjekk og lettstelt leilighet i første etasje med attraktiv beliggenhet på populære Brakahaug.

Beskrivelse

Leiligheten fremstår som godt vedlikeholdt og er konstruksjonsmessig fra byggeår. Etter overtagelse av dagens eier er det utført flere moderniserende tiltak.

Innbydende stue og kjøkken i åpen løsning med god plass til sofagruppe og spisebord. Velfungerende kjøkken som inneholder komfyr, oppvaskmaskin og kjøleskap. Det er laget ekstra vegg for praktisk plassering av kjøleskap. Kjøkkeninnredningen har godt med skap- og benkeplass. Nåværende eier har malt samtlige vegger, himling og vinduskarmer (med unntak av bod og våtrom). Det er pipe i leiligheten, med mulighet for vedfyring. Varmekabler i stue og kjøkken.

Leilighetens baderom er helfliset og inneholder vegghengt toalett, vask og opplegg til vaskemaskin i fliset seksjon samt dusjhjørne. Baderommet er modernisert med nytt speil, håndtak på seksjon samt malte dører i seksjonen. Varmekabler i gulv.

Lyst og romslig hovedsoverom med flott garderobeløsning med skyvedører som går fra gulv til tak. Soverom nummer to har adgang fra stue og blir i dag brukt som kontor og oppbevaringsrom.

Detaljer

Leiligheten inneholder: Gang, to soverom, teknisk rom, kott, bad/ vaskerom samt stue og kjøkken i åpen løsning.

Bygningsinformasjon

Det foreligger tegninger godkjent i 1988 som stemmer med dagens bruk.

Leilighet i første etasje i en seksmannsbolig. Oppført i trekonstruksjon med saltak.

Følgende momenter har fått TG2 (avvik som ikke krever umiddelbare tiltak):

*Våtrom (bad/vaskerom): Ingen dokumentasjon på utførelse av våtromsarbeidene. Uvisst om det er membran i våtsonene. Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på membranløsningen. Det er påvist fuktskjolder/svelling i bunnplate i benkeskap.

Primærrom

Leilighet Bruksareal 1. etasje: 67 kvm Primærrom 1. etasje: 60 kvm Gang, 2 Soverom, Stue/Kjøkken, Bad/Vaskerom Sekundærrom 1. etasje: 7 kvm Teknisk rom, Kott

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest datert 11.10.1989

Adgang til utleie

Dette er en selveiende bolig som kan leies ut i sin helhet.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og avløp via private stikkledninger.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen. Varmekabler på bad samt stue og kjøkken. Det er pipe i leiligheten med mulighet for montering av vedovn.

 • Beliggenhet

  Leiligheten ligger på veletablerte og populære Brakahaug. Brakahaug tilbyr alt man trenger til våre daglige behov i umiddelbar nærhet med gangavstand til det aller meste. I området finner man blant annet barnehage, skole, turomgivelser, enkel tilkomst til Raglarmyrs brede spekter av handel og byggevare. Enkel bussforbindelse noen få hundre meter unna leiligheten.

  Adkomst

  Se Finn.no og Em-a.no for korrekt veibeskrivelse.

  Regulering

  Eiendommen ligger i et område regulert til boligformål.

  • kr 1 750 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Dokumentavgift 2,5% av kjøpesum
  • Tinglysing pantedokument kr. 540,-
  • Tinglysing skjøte kr. 540,-
  • Gebyr e-tinglysing kr. 250,-
  • Boligkjøperforsikring(valgfri) kr. 8.500,-
  • kr 53 580,- (Omkostninger totalt)
  • kr 1 803 580,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Fellesutgifter

  kr 500,- pr. mnd. som gjelder felles bygningsforsikring samt avsetning til vedlikehold.

  Kommunale utgifter

  kr 10 102,- pr. 2022. Kommunale avgifter inneholder vann, avløp, eiendomsskatt og standard abonnement på renovasjon hos HIM. Kommunale avgifter kan variere etter bruk.

  Ligningsverdi

  kr 439 007,- for 2021

 • Sentrale lover

  Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene.  Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).  Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Det er lovbestemt panterett til sameiet for forfalt fellesutgifter. Det gjøres oppmerksom på at det kun er anledning til å erverve to seksjoner i sameiet iht. Lov om eierseksjoner § 23.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert 20.03.2023 og selgers Egenerklæring datert 13.03.2023. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 31. mai 2023

 • Ansvarlig megler: Ingeborg Gangsøy Pedersen
 • Oppdragsnummer: 01230110
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.