Kopervikgata 10, 5529 HAUGESUND

Kopervikgata 10

Haugesund
Prisantydning

1 300 000,-

 • BRA78㎡
 • EierformAndel
 • Soverom2
 • Byggeår1952
 • Omkostninger9 257,-
 • Totalpris1 648 853,-
 • Felles/mnd4 059,-

PÅMELDINGSVISNING! Pen leilighet over to etasjer, attraktiv beliggenhet - Nyere kjøkken - Sentral beliggenhet!

Beskrivelse

Leiligheten er innredet over en etasje, og inneholder følgende: 1.etasje: Gang, stue/kjøkken, bad og soverom x2 stk.

Parker bilen på borettslagets anviste grusede gårdsrom, og ta deg inn i denne lyse og lettstelte leiligheten. Leiligheten er også enkelt innredning i kjeller, med disponibelt rom.

Eiendommens felles utearealer, trappeoppgang og felles kjellerrom, er alle godt holdt.

Trivelig gang fører videre til leilighetens fullflisede bad, kjøkken og soverom. Kjøkkenet er lyst og praktisk, av grei størrelse og har godt med skap og skuffeplass. Nyere innredning.

Hovedsoverom av god størrelse, med svært god plass for garderobeskap.

Stor stue med lyse overflater og godt med naturlig lys fra vinduer og terrassedør. Hovedvarmekilde i stue via varmepumpe. Fra stuen har man utgang til leilighetens terrasse. Terrassen er glasset inn, og legger godt til rette for å nyte sommerdager, så vel som høstkvelder.

Underetasjen er enkelt innredet med kjellerstue/disponibelt rom.

Tomten er pent opparbeidet, med en stor gressplen sør for bygningen. Her kan barna boltre seg, mens man selv sitter på terrassen og følger med. Området er rolig, men man har umiddelbar nærhet til alt man behøver i hverdagen.

Bruksareal per etasje

Kjeller: 21 kvm 1. etasje: 57 kvm

Bygningsinformasjon

Det foreligger ikke originale bygningstegninger. Megler har derfor ikke anledning til å sjekke hva som er godkjent innredet. Det antas at areal i kjeller ikke er omsøkt innredet. Dette areal inngår ikke i opplyst p-roms areal.

Primærrom

1.etasje: Gang, stue/kjøkken, bad og soverom x2 stk.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest datert 13.11.1952

Adgang til utleie

Etter borettslagslovens bestemmelser kan andelseieren ikke uten samtykke fra styret leie ut boligen utenom til familie i opp og nedadstigende rekkefølge. Det er noen unntaksbestemmelser, konferer megler.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Sentral beliggenhet med korte avstander til det meste. Leiligheten er i gangavstand fra det sentrumskjernen har å by på, og kun en kort kjøretur unna Raglamyr rikholdige handelstilbud. Alt en behøver av skoler, barnehage, butikker, bussforbindelser og mye mer like i nærheten.

  Adkomst

  Ved fellesvisninger vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningsskilt.

  Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din start-destinasjon til boligen.

  Regulering

  Eiendommen ligger i område regulert til boligformål.

  • kr 1 300 000,- (Prisantydning)
  • 339 596,- andel fellesgjeld pr. dato 26. jan. 2021
  • 1 639 596,- (Totalpris ekskl. omkostninger)
  Omkostninger
  • Tinglysningsgebyr hjemmelsoverføring 480,-
  • Tinglysning pr. pantnotering 480,-
  • Boligkjøperforsikring valgfri 4 300,-
  • Forhåndsprøving av forkjøpsrett 3 747,-
  • Gebyr e-skjøte 250,-
  • kr 9 257,- (Omkostninger totalt)
  • kr 1 648 853,- (Totalpris inkl. omkostninger)
 • Fellesutgifter

  kr 4 059,- Forsikring bygg, strøm fellesareal, Kollektivt tilknyttet Haugaland Kraft med Altibox TV basis, kommunale avgifter og renovasjon.

 • Diverse

  Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. Hvitevarer medfølger ikke handelen.

  Det er lovbestemt forkjøpsrett for medlemmer av borettslaget, konferer megler. Medlemsfrist 7 dager. Skjema må fylles ut og leveres Haubo innen fristen for å benytte forkjøpsrett. Det er videre en forutsetning av kjøper blir godkjent av styret i borettslaget. Konferer megler ang. Regler for dyrehold. Borettslaget har 1. Prioritets pant (utinglyst) for forfalt felleskostnader. Kjøper er inneforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller Generalforsamling.

  Sentrale lover

  Handelen reguleres av Avhendingsloven. Eiendommen selges som den er, jmf. avhendingslovens § 3-9. Selgers risiko for eventuelle skjulte feil og mangler reduseres i forhold til avhendingsloven. Eiendommen har uansett en mangel, jmf. avhendingslovens §3-9, dersom selger forsømmer sin opplysningsplikt etter avhendingsloven §3-7 eller §3-8. Det samme gjelder dersom eiendommen viser seg å være i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper hadde grunn til å forvente ut fra kjøpesummen og forholdene forøvrig.

  Betingelser fellesgjeld

  Lånenummer: 32408219719, Haugesund Sparebank, Hovedkontor Annuitetslån, 2 terminer per år. Rentesats per 26.01.2021: 2.15% pa. Antall terminer til innfrielse: 44 Saldo per 26.01.2021: 8 150 309 Andel av saldo: 339 596 Første termin/første avdrag: 30.06.2013 ( siste termin 31.12.2042 )

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank, Etne Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert 26.01.21 og selgers Egenerklæring datert 04.02.21. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 22. sep. 2021

 • Ansvarlig megler: Svein Arne Pedersen
 • Oppdragsnummer: 2-21-00021
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.