Kopervikgata 14, 5529 HAUGESUND

Kopervikgata 14

Haugesund
Prisantydning

1 350 000,-

 • BRA58㎡
 • EierformAndel
 • Soverom2
 • Byggeår1952
 • Omkostninger9 257,-
 • Totalpris1 698 853,-
 • Felles/mnd3 859,-

NY PRIS - Visning v/påmelding - Pen andelsleilighet - Attraktiv beliggenhet - Nyere kjøkken & Bad - Innglasset terrasse!

Beskrivelse

Leiligheten er innredet over et plan og inneholder gang, bad, 2 stk soverom, stue og kjøkken.

Det er i tillegg ekstra rom på loft, bod, samt boder i kjeller.

Velkommen til Kopervikgata 14, en lys og pen leilighet i rolige omgivelser. Leiligheten har en attraktiv og sentrumsnær beliggenhet.

Romslig og lys stue med åpen løsning til kjøkken. God plass til sitte- og spisegruppe. Det er en egen innglasset terrasse med utgang via skyvedør fra stuen. Flott vedovn i stuen, med fliser på brannmur.

Nyere (2012) og praktisk kjøkken, med flott modul kjøkken fra HTH med hvite fronter. Integrerte hvitevarer. Det er fliser over benkeplate og moderne fargevalg på vegg.

Bad fra 2012 med fliser og varmekabler i gulv. Det er baderomsplater på vegg. Badet er romslig med god plass til vaskemaskin og tørketrommel. Dusjkabinett, gulvstående toalett og vask i seksjon. Downlights i taket.

To soverom i gode størrelser, hvor hovedsoverom har skyvedørsgarderobe.

På loftet er det et ekstra rom som kan brukes som loftstue/kontor/div. Det er i tillegg en bod og felles toalett.

Godt med oppbevaringsmuligheter i flere boder i kjeller. Det er også fellesvaskeri her. Det er i tillegg et stort rom under stue/kjøkken som deles med 1 annen beboer. Her er det ifølge selger mulig å få byttet rom på loft mot den andre halvdelen i kjeller. Konferer megler.

Det er en stor gressplen i tilknytning til boligen, hvorav en del tilhører denne seksjonen.

Oppsummering takst rapport: Lys og fin leilighet i 1. etasje i sør ende. Leiligheten fremstår som vesentlig påkostet i 2011/12, men arbeid er trolig utført av u-faglært. Alt fungerer greit og det er ikke registrert at det skal være noe problemer pga dette.

Bruksareal per etasje

Kjeller - 8 kvm 1. etasje - 58 kvm Loft - 6 kvm.

Bygningsinformasjon

Dette er en sirkeleiendom og areal er omtrentlig angitt fra kart. Bygningen har nyere kledning og vinduer.

Primærrom

Gang, bad, 2 stk soverom og kjøkken/stue.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest vedr. nybygg datert 08.12.1952.

Adgang til utleie

Etter borettslagslovens bestemmelser kan andelseieren ikke uten samtykke fra styret leie ut boligen utenom til familie i opp og nedadstigende rekkefølge. Det er noen unntaksbestemmelser, konferer megler.

Oppvarming

Vedovn i stue. Ellers elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Sentral beliggenhet med korte avstander til det meste. Leiligheten er i gangavstand fra sentrum. Alt en behøver av skoler, barnehage, butikker, bussforbindelser og mye mer like i nærheten.

  Adkomst

  Ved fellesvisninger vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningsskilt.

  Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din start-destinasjon til boligen.

  Regulering

  Eiendommen ligger i område regulert til boligformål.

  • kr 1 350 000,- (Prisantydning)
  • 339 596,- andel fellesgjeld pr. dato 13. apr. 2021
  • 1 689 596,- (Totalpris ekskl. omkostninger)
  Omkostninger
  • Tinglysningsgebyr hjemmelsoverføring 480,-
  • Tinglysning pr. pantnotering 480,-
  • Boligkjøperforsikring valgfri 4 300,-
  • Forhåndsprøving av forkjøpsrett 3 747,-
  • Gebyr e-skjøte 250,-
  • kr 9 257,- (Omkostninger totalt)
  • kr 1 698 853,- (Totalpris inkl. omkostninger)
 • Fellesutgifter

  kr 3 859,- Felles forsikring av bygningsmassen, vedlikehold og vaktmestertjenester, kommunale avgifter og renovasjon, samt TV/Bredbånd fra Altibox.

  Kommunale utgifter

  Inkludert i felleskostnader.

  Renovasjon

  Dette forutsetter lite abonnement hos HIM. Dette forutsetter standard abonnement hos HIM.

  Ligningsverdi

  kr 369 777,- for 2020 Ligningsverdi gjelder for primærbolig og er opplyst av skatteetaten.

 • Diverse

  Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom.

  Kun integrerte hvitevarer medfølger handelen. Det gis av selger ingen garanti.

  Det er vedtektsbestemt forkjøpsrett for medlemmer av borettslaget/boligbyggelaget, konferer megler.

  Medlemsfrist 5 hverdager etter at HAUBO har publisert oppdraget for medlemmene.

  Om forkjøpsrett ønskes benyttet, må skjema fylles ut og leveres Haubo innen fristen.

  Det er en forutsetning for handelen at forkjøpsretten ikke benyttes.

  Det er videre en forutsetning at kjøper blir godkjent av styret i borettslaget.

  Kjøper plikter å tegne medlemskap i Haubo.

  Konferer megler ang. Regler for dyrehold.

  Borettslaget har 1. prioritets pant (utinglyst) for forfalte felleskostnader.

  Kjøper er inneforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller Generalforsamling.

  Borettslaget er tilknyttet sikringsfond. Dette innebærer at man ikke står ansvarlig for andre andelseieres eventuelle mislighold av felleskostnader.

  Sentrale lover

  Handelen reguleres av Avhendingsloven. Eiendommen selges som den er, jmf. avhendingslovens § 3-9. Selgers risiko for eventuelle skjulte feil og mangler reduseres i forhold til avhendingsloven. Eiendommen har uansett en mangel, jmf. avhendingslovens §3-9, dersom selger forsømmer sin opplysningsplikt etter avhendingsloven §3-7 eller §3-8. Det samme gjelder dersom eiendommen viser seg å være i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper hadde grunn til å forvente ut fra kjøpesummen og forholdene forøvrig.

  Betingelser fellesgjeld

  Haugesund Sparebank, Hovedkontor Annuitetslån, 2 terminer per år. Rentesats per 13.04.2021: 2.15% pa. Antall terminer til innfrielse: 44 Saldo per 13.04.2021: 8 150 309 Andel av saldo: 339 596 Første termin/første avdrag: 30.06.2013 ( siste termin 31.12.2042 )

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank, Etne Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert 19.04.2021 og selgers Egenerklæring datert 13.04.2021. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 21. jun. 2021

 • Ansvarlig megler: Joakim Steine
 • Oppdragsnummer: 1-21-00143
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.