Krokhaugvegen 13, 4262 KARMØY

Krokhaugvegen 13

Karmøy
Prisantydning

3 800 000,-

 • BRA238㎡
 • EierformSelveier
 • Soverom4
 • Byggeår1977
 • Omkostninger106 070,-
 • Totalpris3 906 070,-

Stor enebolig med stor og fin tomt- Vesentlig oppgradert - Meget solrik eiendom med flott utsikt!

Beskrivelse

Stor enebolig med generelt god standard.

Kjøkkenet er i god størrelse. Nyere flott KGB kjøkkeninnredning (fra 2018) med integrerte hvitevarer. Det er montert plater på vegg over benkeplaten. Utgang til altan mot sør som er fliselagt. Det er en åpen kjøkken- stueløsning. God plass til spisegruppe.

Bad/vaskerom: Badet er oppusset i 2018. Flott baderomsinnredning, dusjkabinett, gulvstående toalett, elektrisk avtrekksvifte, benkeplate over vaskemaskin og tørketrommel på vaskerom. 1 stk overskap. Dobbel vask i seksjon og varmekabler i gulv.

På wc er det et eldre gulvstående toalett og en liten baderomsinnredning.

Stor og god stue med plass til flere sittegrupper. Lukket peis i innsats som sørger for god oppvarming. Varmepumpe fra 2016 montert på vegg. Store vindusflater sørger for mye naturlig lysinnslipp og flott utsikt. Stuen ar utgang til platting mot vest.

Det er tilgang til kaldt loft via nedtrekkbar loftsluke i gangen. Det er lagt noe gulv, så her er det anledning til noe oppbevaring. God luftning.

3 soverom i gode størrelser, hvorav hovedsoverom har skyvedørsgarderobe og terrassedør som leder ut til altan.

I kjelleren er det i dag to utleieleiligheter som ikke er omsøkt. De er utleid til kr. 6000,- pr. mnd hver.

Leilighet 1: Kjøkken: Fint kjøkken. Frittstående ovn, oppvask og kjøleskap medfølger handelen. Stue: Stor stue med varmekabler i gulv. Møbler i stuen medfølger handelen. Bad: Fliser i gulv med varmekabler. Dusjkabinett, gulvstående toalett, vask i seksjon. Vaskerom: VVS 200L. Utslagsvask. Opplegg til vaskemaskin. Vaskemaskin følger med handelen. Sov 1: Garderobeskap. Ikke godkjent soverom.

Leilighet 2: Vindfang: Fliser i gulv med varmekabler. Stue: Stor og god stue.
Sov 1: stort med garderobeskap. Sov 2: stort. Garderobeskap. Ikke godkjent soverom. Kjøkken: Frittstående ovn, oppvask og kjøleskap medfølger handelen. Fin kjøkkeninnredning. Bad: Fliser i gulv. Baderomsplater på vegg. Varmelampe. Dusjkabinett. Vvs 200L. Opplegg til vaskemaskin. Vaskemaskin følger med handelen.

Diverse: - Nytt undertak og lekter fra 2019. brukt samme glaserte panner. - Nåværende eier har laget 2 stk boenheter i kjelleren som han bruker til utleie. Disse er ikke omsøkt hos kommunen. - Underetasjen er delvis nyoppusset/renovert. - Byttet neste hele det elektriske anlegget i boligen i 2018. Samsvarserklæring foreligger.

Overflater: Gulv: parkett i stue, gang, wc og 3 soverom. Fliser på bad/vaskerom og vindfang. Vegger: tapet/smartpanel. Baderomsplater på bad/vaskerom. Himlinger: takess.

Oppsummering takstrapport: Enebolig med 2 stk hybler i kjelleren. Boligen fremstår generelt som godt vedlikeholdt og påkostet ved behov. Alder på boligen tilsier allikevel at noe vedlikehold/ oppgradering må forventes. Hybel i kjeller er ikke byggemeldt og kjøper overtar risikoen for å få dette godkjent. Det må forventes at hybler må teknisk oppgraderes før en eventuell godkjenning.

Bruksareal per etasje

Kjeller - 118kvm. 1. etasje - 120kvm.

Bygningsinformasjon

Grunnmur i betong som er pusset på utsiden. Yttervegger i hovedetasjen er i bindingsreisverk med utenpåliggende trekledning. Valmtak med glaserte takstein.

Primærrom

Kjeller: Leilighet 1: Gang, vaskerom, bad og stue/kjøkken. Leilighet 2: Gang, stue, bad, kjøkken, hobbyrom og soverom.

1.etasje: Vindfang, gang, 3 stk soverom, wc, bad, stue og kjøkken.

Ferdigattest

Det foreligger en midlertidig brukstillatelse datert 12.07.1978.

Ansvarshavende pålegges å utføre følgende arbeider før ferdigattest utstedes: 1. Støping av utvendig kjellertrapp. 2. Innpussing av vinduer i kjeller.

Adgang til utleie

Dette er en selveiende bolig som kan leies ut i sin helhet.

De to leilighetene i kjeller er i dag utleid, men ikke omsøkt godkjent hos kommunen. De er utleid til kr. 6000,- per mnd hver.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger.

Oppvarming

Varmepumpe i stue fra 2016, samt peis. Varmekabler på bad. I kjelleren er det varmekabler på bad og stue i leilighet 1 og i vindfang i leilighet 2. Ellers elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Meget flott og usjenert beliggenhet på en høyde med fin utsikt over området rundt og til Karmsundet. Svært solrik eiendom med sol fra morgen til kveld.

  I Avaldsnes sentrum har en et godt utvalg av tjenester. Deriblandt, dagligvarer, barneskole, barnehager, helsestasjon og legesenter m.m. Med bil er det kun 5 minutter til Oasen storsenter.

  Adkomst

  Ta av i rundkjøringen på Veldetun inn Veldetunvegen. Kjør ca. 200m. Sving høyre inn på Munkhaugvegen, ca 155m og deretter sving venstre inn på Krokhaugvegen. Boligen ligger på venstre side etter ca. 250m.

  Ved fellesvisninger vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningskilt.

  Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din startdestinasjon til boligen.

  Regulering

  Eiendommen ligger i område regulert til boligformål.

  • kr 3 800 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon 585,-
  • Tinglysning skjøte 585,-
  • Boligkjøperforsikring (valgfri) 9 900,-
  • Dokumentavgift 95 000,-
  • kr 106 070,- (Omkostninger totalt)
  • kr 3 906 070,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Kommunale utgifter

  kr 14 223,- pr. 2019. Opplyste kommunale avgifter er fordelt på: Avløp, eiendomsskatt, feiing, renovasjon og vann.

  Renovasjon

  Dette forutsetter lite abonnement hos HIM. Dette forutsetter standard abonnement hos HIM.

  Ligningsverdi

  kr 676 806,- for 2018 Ligningsverdi gjelder for primærbolig og er opplyst av skatteetaten.

 • Diverse

  Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom.

  Integrerte hvitevarer medfølger handelen. Det gis av selger ingen garanti.

  Følgende frittstående hvitevarer medfølger handelen: 2 stk stekeovn, 2 stk oppvaskmaskin, 2 stk kjøleskap og 2 stk vaskemaskin. Det gis av selger ingen garanti.

  Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen.

  Innredning i kjeller avviker fra mottatte bygningstegninger og deler av areal er ikke omsøkt/godkjent i kommunen for varig opphold.

  Sentrale lover

  Handelen reguleres av Avhendingsloven. Eiendommen selges som den er, jmf. avhendingslovens § 3-9. Selgers risiko for eventuelle skjulte feil og mangler reduseres i forhold til avhendingsloven. Eiendommen har uansett en mangel, jmf. avhendingslovens §3-9, dersom selger forsømmer sin opplysningsplikt etter avhendingsloven §3-7 eller §3-8. Det samme gjelder dersom eiendommen viser seg å være i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper hadde grunn til å forvente ut fra kjøpesummen og forholdene forøvrig.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank, Etne Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert 30.08.2020 og selgers Egenerklæring datert 03.09.2020. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut Haugesund Sparebank sin lånekalkulator.

Lånekalkulator

Sist oppdateret: 21. nov. 2020

 • Ansvarlig megler: Joakim Steine
 • Oppdragsnummer: 1-20-00280
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

1

Megler med lokalkunnskap

Alle meglerne i Eiendomsmegler A er engasjerte og har høy kompetanse og god lokalkunnskap i sitt spesialområde. En dyktig megler som har de rette verktøyene til rådighet er den viktigste faktoren for å oppnå høyest mulig salgssum for boligen din. Vi står på fra første møte begynner til salgsmøte slutter - fra kontrakt til kontrakt.


Ema megler

2

Uforpliktende verdivurdering

Det er svært viktig å gå ut i markedet med rett pris - er prisen for høy kan det ødelegge salget. Vår lange erfaring og gode oversikt over boligmarkedet, både generelt og med de lokale variasjoner som ofte finnes, gjør oss i stand til å anslå prisantydning på en god måte - selvsagt i samarbeid med deg som eier.

Ema images verdivurdering

3

Takst og forsikring

Vi ordner takstmann og forsikrer for deg. Det er valgfritt å tegne boligsalgsforsikring, men vi anbefaler det alltid på det sterkeste.

Ema images takst

4

Klargjør boligen for salg

Før markedsføringen begynner, må markedsmateriellet utformes. Vi bruker produksjonsselskapet Vestbris til foto, luftfoto og film slik at du er sikret et supert resultat. Alle våre kunder får videovisning av boligen i de digitale annonsene - noe som er unikt i vår region. Teksten som følger annonsen skriver megleren, som har god erfaring med hva potensielle kjøpere ønsker å vite om boligen.

Dette bør du gjøre før fotografen kommer
Ema images fotografering

5

Skreddersydd markedsføring

Alle får vite at akkurat din eiendom er for salg! Vi i Eiendomsmegler A følger utviklingen og gjør det som skal til for å få høyest mulig salgssum. Ingen av våre konkurrenter kan matche vår digitale markedsføring. I tillegg får alle våre kunder videovisning for å skape en opplevelse som skiller seg ut i mengden. Boligen markedsføres i vår digitale boligavis, i tillegg til omfattende digital annonsering skreddersydd til ulike potensielle kjøpere via Google, Facebook, Instagram, Finn.no, H-avis.no og VG.no.

Se ukens nyheter
Ema images markedsføring

6

Visning med godfølelsen

Hovedmålet med vår markedsføringen er å gi folk et godt førsteinntrykk av salgsobjektet, samt være sikker på at samtlige, potensielle interessenter kommer på visning. Der skal de bli møtt av en smilende, hyggelig og kompetent megler som viser fram boligen på en god måte. Megleren kan også være behjelpelig med gode tips til hvordan du gjør boligen klar til visning. Vi er med deg hele veien!


Ema visning

7

Budrunde og signering

Etter visning sitter megleren klar til å ta imot bud. Målet er å oppnå høyest mulig salgssum for boligen din. Megleren tar seg av all kommunikasjon og alt det praktiske rundt budrunden, og selvsagt alt papirarbeid før, under og etter kontraktsmøtet og informerer kjøper og selger underveis på hva de skal gjøre. Vi holder deg selvfølgelig orientert under hele prosessen.

Gå til vår kundeportal
Ema images signering

8

Oppgjør og overlevering

Vi har egen oppgjørsavdeling som sørger for at alt går riktig for seg når penger og bolig formelt skal skifte hender, slik at både du og kjøper kan senke skuldrene i visshet om at alt er i de beste hender.

Ema images overtakelse