Krossnesvegen 1 E, 5545 KARMØY

Krossnesvegen 1 E

Karmøy
Prisantydning

3 390 000,-

 • BRA135㎡
 • EierformSelveier
 • Soverom3
 • Byggeår2014
 • Omkostninger95 820,-
 • Totalpris3 485 820,-

Vormedal - Tiltalende enebolig i rekke med endebeliggenhet - 3 soverom - 2 stuer - Attraktiv og barnevennlig beliggenhet

Beskrivelse
 1. etg: Entré/gang, vaskerom, 2 soverom, toalettrom, kjellerstue og bad. Bod under trapp, walk in closet/garderobe og 2 utvendige boder.
 2. etg: Stue/kjøkken og soverom. Alle rom inngår i p-rom utenom bod under trapp, walk in closet/garderobe og 2 utvendige boder

Inngangsparti med parkeringsplass og mulighet for carport. Det er 2 utvendige boder, hvorav en inneholder Villavent ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning. Selger hatt El-bil lader på vegg utfor bod. Forøvrig god lagringsplass i begge bodene.

Entrè/gang, som er av svært god størrelse. På grunnplan er det vaskerom, 2 soverom, kjellerstue, et romslig baderom og toalettrom. Det er også bod under trapp.

Vaskerom med belegg på gulv, sluk i gulv. Malte vegger og tak. Teknisk som, sikringsskap, Rør-i-rør fordelerskap, VVS og opplegg til vaskemaskin.

Flott bad innredet med dusjnisje med dekorativt fargede baderomsplater, vegghengt toalett og vask i seksjon. Fliser i gulv med varmekabler og baderomsplater på vegg. Toalettrom med fliser i gulv, en liten vask og malte vegger og tak.

Det er i gangen satt opp lettvegg for å dele opp gang og kjellerstue. Fra kjellerstuen er det terrassedør som leder ut til baksiden av boligen og en liten skjermet hage.

2 soverom av god størrelse, hvorav det ene har tilstøtende bod/walk-in closet og garderobeskap.

På hovedplanet er det en stor stue med flott utsikt og god plass til både spise- og sittegruppe. Mange vindusflater sørger for masse lysinnslipp. Det er en balkong ved stuen med royal-terrassebord og glassrekkverk. Åpen stue/kjøkken løsning.

Kjøkkenet har en flott modul kjøkkeninnredning fra HTH med integrerte hvitevarer. Deriblant oppvaskmaskin, stekeovn og kjøleskap. Det er også en stor balkong ved kjøkkenet.

Stort soverom med 2 garderobeskap.

Diverse/utstyr: -Varmtvannsbereder på 170/120L fra 2014. -Vannbåren varme i gang og kjellerstue 1.etg + stue/kjøkken 2.etg. -Rør-i-rør med fordelerskap på vaskerom. -Villavent ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning. -Tv/internett fra Altibox. -Gjennomgående parkett i alle rom foruten våtrom.

Oppsummering takst rapport: Lys og fin bolig i rekke på 2.etg. Romløsning er praktisk å boligen fremstår generelt som velholdt og i normal god stand. Det er ikke registrert noe unaturlig fukt på befaring.

Pent bad i normal god stand. Takstmann anbefaler generelt at når badet blir 10 år så skiftes dusjnisje til dusjkabinett. Dette forlenger normalt levetid på badet og reduserer faren for lekkasjer. TG1.

Praktisk vaskerom i normal god stand. Rommet har god plass og benyttes derfor delvis som bod. TG1.

Lyst og fint kjøkken i hvite høyglans, levert av HTH. Vindu gir godt arbeidslys i rommet. Over benkeplate er det malte plater. TG1.

Rør i rør system, 170/120 liters Oso varmtvannstank 2014 modell. Vann og avløp fungerer greit på befaring. TG1.

Bruksareal per etasje

1.etg - 73 kvm: gang, vaskerom, wc, bad, stue, 2x soverom og 4x bod. 2.etg - 62 kvm: Stue/kjøkken og soverom.

Bygningsinformasjon

Boligen er oppført i bindingsverk på støpt plate. Fasaden består av liggende kledning av tre og fasadeplater. Flat takkonstruksjon. Taket er tekket med asfaltpapp.

Primærrom

Gang, vaskerom, wc, bad, 2x stue, kjøkken, 3x soverom.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest datert 28.01.2015.

Adgang til utleie

Dette er en selveiende bolig som kan leies ut i sin helhet.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger.

Oppvarming

Vannbåren varme i gang, kjellerstue og vaskerom 1.etg og stue/kjøkken 2.etg. Varmekabler i gulv på bad. Ellers elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Attraktivt og barnevennlig beliggenhet på Vormedal med kort avstand til både barnehage, skole og ungdomsskole. Det er også kort vei til dagligvare, treningssenter, frisør, turområder, Oasen storsenter m.m.

  Regulering

  Eiendommen ligger i område regulert til boligformål.

  • kr 3 390 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon 585,-
  • Tinglysning skjøte 585,-
  • Boligkjøperforsikring (valgfri) 9 900,-
  • Dokumentavgift 84 750,-
  • kr 95 820,- (Omkostninger totalt)
  • kr 3 485 820,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Kommunale utgifter

  kr 10 236,- pr. 2019. Dette inkluderer renovasjon, avløp, vann og eiendomsskatt. Den totale årlige kostnaden vil variere etter eget forbruk.

  Renovasjon

  Dette forutsetter lite abonnement hos HIM. Dette forutsetter standard abonnement hos HIM.

  Ligningsverdi

  kr 722 577,- for 2018 Ligningsverdi gjelder for primærbolig og er opplyst av skatteetaten.

 • Diverse

  Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom.

  Kun integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger handelen. Dvs. oppvaskmaskin, stekeovn og kjøleskap. Det gis av selger ingen garanti.

  Lysekrone ved trapp medfølger ikke handelen.

  Det er på plantegning tegnet inn soverom hvor det er kjellerstue.

  Årlig velavgift kr 1 200,- i Vormedalstunet velforening. Det er pliktig medlemskap. (kr. 100,-/mnd.). Drift og vedlikehold tilfaller velforening. Det er restriksjoner på farge av fasade, om det er ønskelig å endre må dette avklares med velforening. Velforeningen har gjort en avtale med Altibox. Konferer megler.
  Det medfølger eierandeler i felles vei/gjesteparkering og lekeplass.

  Sentrale lover

  Handelen reguleres av Avhendingsloven. Eiendommen selges som den er, jmf. avhendingslovens § 3-9. Selgers risiko for eventuelle skjulte feil og mangler reduseres i forhold til avhendingsloven. Eiendommen har uansett en mangel, jmf. avhendingslovens §3-9, dersom selger forsømmer sin opplysningsplikt etter avhendingsloven §3-7 eller §3-8. Det samme gjelder dersom eiendommen viser seg å være i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper hadde grunn til å forvente ut fra kjøpesummen og forholdene forøvrig.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank, Etne Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert 17.06.2020 og selgers Egenerklæring datert 01.06.2020. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut Haugesund Sparebank sin lånekalkulator.

Lånekalkulator

Sist oppdateret: 21. nov. 2020

 • Ansvarlig megler: Joakim Steine
 • Oppdragsnummer: 1-20-00189
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

1

Megler med lokalkunnskap

Alle meglerne i Eiendomsmegler A er engasjerte og har høy kompetanse og god lokalkunnskap i sitt spesialområde. En dyktig megler som har de rette verktøyene til rådighet er den viktigste faktoren for å oppnå høyest mulig salgssum for boligen din. Vi står på fra første møte begynner til salgsmøte slutter - fra kontrakt til kontrakt.


Ema megler

2

Uforpliktende verdivurdering

Det er svært viktig å gå ut i markedet med rett pris - er prisen for høy kan det ødelegge salget. Vår lange erfaring og gode oversikt over boligmarkedet, både generelt og med de lokale variasjoner som ofte finnes, gjør oss i stand til å anslå prisantydning på en god måte - selvsagt i samarbeid med deg som eier.

Ema images verdivurdering

3

Takst og forsikring

Vi ordner takstmann og forsikrer for deg. Det er valgfritt å tegne boligsalgsforsikring, men vi anbefaler det alltid på det sterkeste.

Ema images takst

4

Klargjør boligen for salg

Før markedsføringen begynner, må markedsmateriellet utformes. Vi bruker produksjonsselskapet Vestbris til foto, luftfoto og film slik at du er sikret et supert resultat. Alle våre kunder får videovisning av boligen i de digitale annonsene - noe som er unikt i vår region. Teksten som følger annonsen skriver megleren, som har god erfaring med hva potensielle kjøpere ønsker å vite om boligen.

Dette bør du gjøre før fotografen kommer
Ema images fotografering

5

Skreddersydd markedsføring

Alle får vite at akkurat din eiendom er for salg! Vi i Eiendomsmegler A følger utviklingen og gjør det som skal til for å få høyest mulig salgssum. Ingen av våre konkurrenter kan matche vår digitale markedsføring. I tillegg får alle våre kunder videovisning for å skape en opplevelse som skiller seg ut i mengden. Boligen markedsføres i vår digitale boligavis, i tillegg til omfattende digital annonsering skreddersydd til ulike potensielle kjøpere via Google, Facebook, Instagram, Finn.no, H-avis.no og VG.no.

Se ukens nyheter
Ema images markedsføring

6

Visning med godfølelsen

Hovedmålet med vår markedsføringen er å gi folk et godt førsteinntrykk av salgsobjektet, samt være sikker på at samtlige, potensielle interessenter kommer på visning. Der skal de bli møtt av en smilende, hyggelig og kompetent megler som viser fram boligen på en god måte. Megleren kan også være behjelpelig med gode tips til hvordan du gjør boligen klar til visning. Vi er med deg hele veien!


Ema visning

7

Budrunde og signering

Etter visning sitter megleren klar til å ta imot bud. Målet er å oppnå høyest mulig salgssum for boligen din. Megleren tar seg av all kommunikasjon og alt det praktiske rundt budrunden, og selvsagt alt papirarbeid før, under og etter kontraktsmøtet og informerer kjøper og selger underveis på hva de skal gjøre. Vi holder deg selvfølgelig orientert under hele prosessen.

Gå til vår kundeportal
Ema images signering

8

Oppgjør og overlevering

Vi har egen oppgjørsavdeling som sørger for at alt går riktig for seg når penger og bolig formelt skal skifte hender, slik at både du og kjøper kan senke skuldrene i visshet om at alt er i de beste hender.

Ema images overtakelse