Krossnesvegen 1 E, 5545 KARMØY

Krossnesvegen 1 E

Karmøy
Prisantydning

3 340 000,-

 • BRA128㎡
 • EierformSelveier
 • Soverom3
 • Byggeår2014
 • Omkostninger97 320,-
 • Totalpris3 437 320,-

VIS v/påmelding - Vormedal - Tiltalende enebolig i rekke med endebeliggenhet - Gode solforhold - 3 soverom - 2 stuer!

Beskrivelse
 1. etg: Entré/gang, vaskerom, 2 soverom, toalettrom, kjellerstue og bad. Bod under trapp, walk in closet/garderobe og 2 utvendige boder.
 2. etg: Stue/kjøkken og soverom. Alle rom inngår i p-rom utenom bod under trapp, walk in closet/garderobe og 2 utvendige boder

Inngangsparti med parkeringsplass og mulighet for carport. Det er 2 utvendige boder, hvorav en inneholder Villavent ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning. Selger hatt El-bil lader på vegg utfor bod. Forøvrig god lagringsplass i begge bodene.

Entrè/gang, som er av svært god størrelse. På grunnplan er det vaskerom, 2 soverom, kjellerstue, et romslig baderom og toalettrom. Det er også bod under trapp.

Vaskerom med belegg på gulv, sluk i gulv. Malte vegger og tak. Teknisk som, sikringsskap, Rør-i-rør fordelerskap, VVS og opplegg til vaskemaskin.

Flott bad innredet med dusjnisje med dekorativt fargede baderomsplater, vegghengt toalett og vask i seksjon. Fliser i gulv med varmekabler og baderomsplater på vegg. Toalettrom med fliser i gulv, en liten vask og malte vegger og tak.

Det er i gangen satt opp lettvegg for å dele opp gang og kjellerstue. Fra kjellerstuen er det terrassedør som leder ut til baksiden av boligen og en liten skjermet hage.

2 soverom av god størrelse, hvorav det ene har tilstøtende bod/walk-in closet og garderobeskap.

På hovedplanet er det en stor stue med flott utsikt og god plass til både spise- og sittegruppe. Mange vindusflater sørger for masse lysinnslipp. Det er en balkong ved stuen med royal-terrassebord og glassrekkverk. Åpen stue/kjøkken løsning.

Kjøkkenet har en flott modul kjøkkeninnredning fra HTH med integrerte hvitevarer. Deriblant oppvaskmaskin, stekeovn og kjøleskap. Det er også en stor balkong ved kjøkkenet.

Stort soverom med 2 garderobeskap.

Diverse/utstyr: -Varmtvannsbereder på 170/120L fra 2014. -Vannbåren varme i gang og kjellerstue 1.etg + stue/kjøkken 2.etg. -Rør-i-rør med fordelerskap på vaskerom. -Villavent ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning. -Tv/internett fra Altibox. -Gjennomgående parkett i alle rom foruten våtrom.

Oppsummering takst rapport: Lys og fin bolig i rekke på 2.etg. Romløsning er praktisk å boligen fremstår generelt som velholdt og i normal god stand. Det er ikke registrert noe unaturlig fukt på befaring.

Pent bad i normal god stand. Takstmann anbefaler generelt at når badet blir 10 år så skiftes dusjnisje til dusjkabinett. Dette forlenger normalt levetid på badet og reduserer faren for lekkasjer. TG1.

Praktisk vaskerom i normal god stand. Rommet har god plass og benyttes derfor delvis som bod. TG1.

Lyst og fint kjøkken i hvite høyglans, levert av HTH. Vindu gir godt arbeidslys i rommet. Over benkeplate er det malte plater. TG1.

Rør i rør system, 170/120 liters Oso varmtvannstank 2014 modell. Vann og avløp fungerer greit på befaring. TG1.

Bruksareal per etasje

1.etg - 66 kvm: gang, vaskerom, wc, bad, stue, 2x soverom og 4x bod. 2.etg - 62 kvm: Stue/kjøkken og soverom.

Bygningsinformasjon

Boligen er oppført i bindingsverk på støpt plate. Fasaden består av liggende kledning av tre og fasadeplater. Flat takkonstruksjon. Taket er tekket med asfaltpapp.

Obs. bilder er tatt før boligprosjekt på tomten i nord er påstartet.

Primærrom

Gang, vaskerom, wc, bad, 2x stue, kjøkken, 3x soverom.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest datert 28.01.2015.

Adgang til utleie

Dette er en selveiende bolig som kan leies ut i sin helhet.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger.

Oppvarming

Vannbåren varme i gang, kjellerstue og vaskerom 1.etg og stue/kjøkken 2.etg. Varmekabler i gulv på bad. Ellers elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Attraktivt og barnevennlig beliggenhet på Vormedal med kort avstand til både barnehage, skole og ungdomsskole. Det er også kort vei til dagligvare, treningssenter, frisør, turområder, Oasen storsenter m.m.

  Regulering

  Eiendommen ligger i område regulert til boligformål.

  • kr 3 340 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon 585,-
  • Tinglysning skjøte 585,-
  • Boligkjøperforsikring (valgfri) 12 400,-
  • Gebyr e-skjøte 250,-
  • Dokumentavgift 83 500,-
  • kr 97 320,- (Omkostninger totalt)
  • kr 3 437 320,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Kommunale utgifter

  kr 10 236,- pr. 2019. Dette inkluderer renovasjon, avløp, vann og eiendomsskatt. Den totale årlige kostnaden vil variere etter eget forbruk.

  Renovasjon

  Dette forutsetter lite abonnement hos HIM. Dette forutsetter standard abonnement hos HIM.

  Ligningsverdi

  kr 722 577,- for 2018 Ligningsverdi gjelder for primærbolig og er opplyst av skatteetaten.

 • Diverse

  Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom.

  Kun integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger handelen. Dvs. oppvaskmaskin, stekeovn og kjøleskap. Det gis av selger ingen garanti.

  Lysekrone ved trapp medfølger ikke handelen.

  Det er på plantegning tegnet inn soverom hvor det er kjellerstue.

  Årlig velavgift kr 1 200,- i Vormedalstunet velforening. Det er pliktig medlemskap. (kr. 100,-/mnd.). Drift og vedlikehold tilfaller velforening. Det er restriksjoner på farge av fasade, om det er ønskelig å endre må dette avklares med velforening. Velforeningen har gjort en avtale med Altibox. Konferer megler.
  Det medfølger eierandeler i felles vei/gjesteparkering og lekeplass.

  Sentrale lover

  Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven

  Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

  Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

  Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

  Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

  Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank, Etne Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert 30.12.2021 og selgers Egenerklæring datert 01.06.2020. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 11. jan. 2022

 • Ansvarlig megler: Joakim Steine
 • Oppdragsnummer: 1-20-00189
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.