Kryssvegen 5

Skudeneshavn
Prisantydning

2 390 000,-

 • BRA170㎡
 • EierformSelveier
 • Soverom3
 • Byggeår1970
 • Omkostninger61 080,-
 • Totalpris2 451 080,-

Oppusset enebolig med garasje og hage. Sentrumsnært i Skudeneshavn.

Beskrivelse

Boligen framstår som godt vedlikeholdt og er betydelig oppgradert siden byggeår. Det er iflg selger bl. a skiftet tak, pipe og renner desember 2020. Kledning og vinduer er skiftete fra 2015 - 2020. Det meste av vann og avløpsrør er fornyet. Nye sikringer. Ny ovn. Gulv overflater og deler av himlinger er fornyet. Det meste av vegg overflater er pusset opp. Flott nyere baderom og kjøkken.

Romslig og moderne stue i lyse og tidsriktige farger med vedovn fra 2017. Åpen løsning til flott kjøkken fra 2017. Her har du godt med benkeplass. Integrerte hvitevarer og stor kjøkkenøy.

Nydelig baderom som ble pusset opp i 2016. Baderom er innredet med vegghengt wc, dusj og vask i seksjon. Bad har belegg på gulv og våtromsplater på vegger.

3 kjekke soverom som er pusset opp.

Stor uinnredet kjeller med store vinduer og god takhøyde.

Følgende momenter har fått TG3(Store eller alvorlige avvik) eller TG2(Avvik som kan kreve tiltak) i tilstandsrapporten: TG3: Vaskerom må oppgraderes for å tåle normal bruk etter dagens krav. TG2: - Det er ikke tilfredsstillende bortledning av vann fra taknedløp ved grunnmur. - Isolasjon uten papp eller papir på kalt loft. Råtedannelse i bæresøyle ved terrasse. - Det ble registrert noe slitasje på ytterdørene. Slitasje på dørblad av teak. Rustdannelse på hengsler. - Rekkverket er for lavt i forhold til dagens krav til rekkverkshøyder. - Deler av gulvet på trappen danner tak over kjelleren. - Uheldig løsning med tanke på kuldebro og lekkasje. - Målt høydeforskjell på over 15 mm gjennom hele rommet. Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i standardens krav til godkjente måleavvik. Det ble registrert ca. 3 cm. skjevhet på etasjeskille i stuen. - Det ble opplyst at innredningen i kjelleren er fjernet som følge av noe fuktighet. - Trappen mellom 1. etasje og kjelleren er enkelt utført og tilfredsstiller ikke dagens forskrifter. - Det ble registrert sprekk i grunnmuren mot nordøst.

Detaljer

Boligen er innredet på 1.plan. Hovedetasje: Gang, 3 stk soverom, stue, vaskerom, bad og kjøkken. Uinnredet kjeller. Garasje.

Bygningsinformasjon

Grunnmur av sementblokker. Pusset og malt overflate. Yttervegger i bindingsverk av tre. Kledd med trepanel. Tak i trekonstruksjon. Tekket med metallplater.

Det foreligger originale bygningstegninger på eneboligen, men ikke på garasjen.

Primærrom

Bruksareal Kjeller: 62 kvm 1. etasje: 108 kvm Primærrom 1. etasje: 108 kvm Hovedetasje: Gang, vaskerom, baderom, kjøkken og 3 soverom.

Ferdigattest

Det foreligger midlertidig brukstillatelse datert 15.04.70. Med følgende anmerkninger: 1. Montering av rekkverk på inngangstrapp. 2. Montering av rekkverk på veranda. 3. Pussing av bunn i pipe. Må være utført innen 01.11.70

Adgang til utleie

Det er en selveiende bolig som kan leies ut i sin helhet.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Sentral og barnevennlig beliggenhet i Skudeneshavn, med korte avstander til alt hva man til daglig vil ha behov for. Like i nærheten finner man bl.a. golfbane, barnehage, barne- og ungdomsskole, idrettsanlegg, bank og butikker. Sentrumsområdet i Skudeneshavn har også mye og by på, blant annet spisesteder, butikker, by strand og koselige gater.

  Regulering

  Eiendommen ligger i område regulert til boligformål.

  • kr 2 390 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Dokumentavgift 2,5% av kjøpesum
  • Tinglysing pantedokument kr. 540,-
  • Tinglysing skjøte kr. 540,-
  • Gebyr e-tinglysing kr. 250,-
  • Boligkjøperforsikring(valgfri) kr. 12.400,
  • kr 61 080,- (Omkostninger totalt)
  • kr 2 451 080,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Kommunale utgifter

  kr 10 673,- pr. 2021. Det er fire terminer pr år.

  Ligningsverdi

  kr 421 368,- for 2020 Ligningsverdi gjelder for primærbolig og er opplyst av skatteetaten.

 • Diverse

  Kun integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger handelen. Det gis av selger ingen garanti

  Sentrale lover

  Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert 08.06.22 og selgers Egenerklæring datert 09.06.22. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 2. jan. 2023

 • Ansvarlig megler: Aud Mona Are Aase
 • Oppdragsnummer: 02220033
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.