Kvalatre 30

Haugesund
Prisantydning

4 490 000,-

 • BRA185㎡
 • EierformSelveier
 • Soverom4
 • Byggeår2014
 • Omkostninger0,-
 • Totalpris4 490 000,-

Flott familiebolig - Nordre bydel - 4 soverom, 2 bad og 2 stuer - Nydelig takterrasse på 40kvm!

Beskrivelse

Velkommen til Kvalatre 30, en superpraktisk og innholdsrik familiebolig i nordre bydel. Boligen er innredet over tre etasjer og inneholder første etasje med to soverom, bad, bod, vindfang og stue/kjøkken i åpen løsning. 2.etasje består av to soverom, vaskerom, bad og stue. I 3.etasje er det utestue, bod og en stor takterrasse.

Overflater i boligen består primært av parkett på gulvet og med malt gips på vegg og i taket.

Åpen stue- og kjøkkenløsning i 1.etasje. Kjøkken med kjøkkenøy fra HTH- fliser over benkeplaten. Integrert stekeovn, oppvaskmaskin og kjøl- og fryseskap. Flott peisovn pryder stuen og sørger for god og naturlig oppvarming. Det er god plass til både spise- og sittegruppe. Mange store vinduer sørger for godt med lysinnslipp. Et superpraktisk rom, passende både som samlingsplass, rundt kjøkkenøyen, som spisestue og dagligstue.

Flott helfliset bad med varmekabler. Dusjkabinett, vegghengt toalett og baderomsinnredning fra HTH. Opplegg til vaskemaskin, samt inspeksjonsluke til rør-i-rør anlegg. Teknisk rom med varmtvannstank på 200L. Sentralstøvsuger og system for balansert ventilasjon med varmegjenvinning. Bod med godt med lagringsplass, under trappen.

Begge soverom i 1.etasje er i gode størrelser og med garderobeskap.

2.etasje; Stuen i 2.etasje er i god størrelse. Her er det rikelig med plass til flere sittegrupper. Et perfekt areal for familiens kose- og tv-stue. Den gode takhøyden gir en luftig og fin atmosfære.

Et flott helfliset bad i god størrelse. Dusjkabinett, vegghengt toalett og vask i seksjon. Et superpraktisk vaskerom med utslagsvask, opplegg til vaskemaskin, samt garderobeskap til oppbevaring.

Stort hovedsoverom med flere garderobeskap og egent walk-in garderoberom/bod. Soverom nr.4 også i god størrelse med garderobeskap.

3.etasje; Takterrassen er nydelig! En perfekt samlingsplass for hele familien. Terrassen er på hele 40 kvadratmeter. Sportsbod med mye lagringsplass, her er det satt opp noe hyller. Uttak til vann, samt strøm. Utestue med laminat i gulvet og MDF-plater på vegg. Det er også satt inn et lite te-kjøkken. En stor skyvedør, som kan åpnes på fine sommerdager, eller stenges på litt våtere vestlands-dager. Markise medfølger, denne er elektrisk styrt.

Bygningsinformasjon

Utestue v/takterrassen avviker fra mottatte bygningstegninger og det er ikke megler kjent om denne er omsøkt/godkjent i kommunen for varig opphold.

Oppsummering av takstmanns tilstandsrapport:

Avvik som kan kreve tiltak - TG2: Utvendig - Balkongdør Våtrom - Sluk, membran og tettesjikt - Bad Våtrom - Overflater gulv - Bad Våtrom - Sluk, membran og tettesjikt - Bad Kjøkken - Overflater og innredning - Stue/kjøkken

Avvik som ikke krever umiddelbare tiltak - TG2: Våtrom - Overflater gulv - Bad Våtrom - Overflater gulv - Vaskerom Tomteforhold - Terrengforhold

Primærrom

Enebolig Bruksareal 1. etasje: 82 kvm Entré, gang, bad, 2 stk soverom, stue/kjøkken, bod og teknisk rom. 2. etasje: 83 kvm Gang/stue, bad, vaskerom og 2 stk soverom 3. etasje: 20 kvm Trapperom, bod og bod/vinterhage. Takterrasse på 33 kvm. Primærrom 1. etasje: 77 kvm Entré, gang, bad, 2 stk soverom og stue/kjøkken 2. etasje: 83 kvm Gang/stue, bad, vaskerom og 2 stk soverom 3. etasje: 4 kvm Trapperom

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest vedr. enebolig og frittstående carport m/bod datert 14.11.2014.

Adgang til utleie

Dette er en selveiende bolig som kan leies ut i sin helhet.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming og vedovn i stue 1.etasje. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Kvalatre ligger luftig og åpent til i et felles tun med lekeplass. Et populært, barnevennlig område i trivelig bomiljø i nordre bydel.

  Boligen ligger fint til på tunet, med gode solforhold.

  Fra boligen er det kort vei til bensinstasjon, Kvalasenteret med butikker, apotek og frisør, skoler, barnehager, flotte turområder og offentlig kommunikasjon, samt kort avstand til sentrum.

  Dette boligområde egner seg godt for familier i de fleste livssituasjoner.

  Adkomst

  Fra Haugesund følg Tittelsnesvegen nordover mot Kvala. Etter rundkjøringen på Kvala ved Statoil ta første til venstre inn på Sveiogata. Når veien deler seg, ta til venstre inn på Kvalatre. Følg denne opp og ta andre avkjørsel inn til venstre, inn til biloppstillingsplass.

  • kr 4 490 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Dokumentavgift 2,5% av kjøpesum
  • Tinglysing pantedokument kr. 540,-
  • Tinglysing skjøte kr. 540,-
  • Gebyr e-tinglysing kr. 250,-
  • Boligkjøperforsikring(vagfri) kr. 12.400,-
  • kr 0,- (Omkostninger totalt)
  • kr 4 490 000,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Kommunale utgifter

  kr 17 868,- pr. 2022. Opplyste kommunale avgifter inneholder vann & avløp, feiing og eiendomsskatt. Det er fire terminer pr år. Avgifter varierer etter forbruk. I tillegg kommer renovasjon til HIM på kr. 3 130,- per år. 2 terminer i året.

  Ligningsverdi

  kr 1 086 121,- for 2021 Ligningsverdi gjelder for primærbolig og er opplyst av skatteetaten.

 • Sentrale lover

  Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene.  Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).  Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert 27.06.2023 og selgers Egenerklæring datert 01.07.2023. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 6. sep. 2023

 • Ansvarlig megler: Joakim Steine
 • Oppdragsnummer: 01230292
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.