Kvalatre 40 B, 5514 HAUGESUND

Kvalatre 40 B

Haugesund
Prisantydning

2 550 000,-

 • BRA83㎡
 • EierformSameie
 • Soverom3
 • Byggeår2013
 • Omkostninger71 820,-
 • Totalpris2 621 820,-
 • Felles/mnd560,-

Flott 4- roms leilighet i topp etasje - frittliggende tomannsbolig - carport og bod - God standard

Beskrivelse

Denne tomannsboligen har kanskje den beste beliggenheten på feltet og ligger med fri utsikt mot nord samt til fellesarealer mot sør. Den er også helt frittstående og henger ikke sammen med nabobygg slik som nabo boligene gjør.

Tretrapp med anti-skli trinn opp til overbygget terrasse mot sør og inngang til gang.

Soverom med dobbelt garderobeskap og persienner i vindu.

Soverom2 er i dag benyttet som kontor og har dobbelt garderobeskap og persienner i vindu.

Dobbelt soverom3 med walk-in-closet med skyvedører i speil i front, to doble garderobeskap og persienner i vindu.

Bad/vaskerom med skyvedørsløsning. Bak skyvedøra er det plassert sentralstøvsuger, varmtvannsbereder, balansert ventilasjon og automatisk vannstopp, opplegg for både vaskemaskin og tørketrommel.

Badet er flislagt og har varmekabler i gulv, baderomsinnredning med dobbel underskuff, moderne servant og speil med integrert lys. Dusjkabinett med regnvannsdusj og massasjedyser. Vegghengt toalett.

Stue/kjøkken med åpen løsning. Vedovn med glassfront og stålrørspipe. Persienner i alle vindu. Utgang fra stua til romslig terrasse på 22 kvm. mot nord. Fri utsikt nordover og skimt av vann.

Stort kjøkken med mange skap og god spiseplass. Innredning med integrert stekeovn med induksjon koketopp, int. oppvaskmaskin, halvannen nedfelt vask i laminatbenkeplate samt kjøleskap som medfølger.

Carport: Carport med bod i bakkant medfølger. Boligen har den nærmeste carporten. Gjesteparkering på fellesanlegg.

 • Leiligheten holder god standard og fremstår som innflyttingsklar.
 • Eikeparkett og malte gipsplater på vegger og i tak.
 • Leiligheten har god planløsning og er tidsriktig innredet.
 • Praktisk, overbygget inngangsparti som fungerer som sørvendt terrasse med utsikt til lekeplass og fellesarealer.
 • Lys, pen entre/gang.
 • Stuen har åpen løsning til kjøkkenet, noe som gir en større romfølelse. I stuen er det god vedovn og store vinduer som gir deilig lys.
 • Fra stuen er det utgang til stor terrasse hvor det er plass til sittegrupper med utsikt. Her kan en nyte rolige og flotte kvelder!
 • Rør-i-rør.
 • Balansert ventilasjon med varmegjenvinning.
 • Alarm.
 • Fiber og Altiboks.
 • Sameiebrøk: 83/452. Kr. 560 per mnd. i felleskostnader (forsikring og noe maling hvis det er noe til overs) + kr. 800 i året til velforening. Det dekker utelys og hageutstyr.
Detaljer
 • Leiligheten har god planløsning, god standard og liten bruksslitasje, ligger i 2. etasje og inneholder; Entre/gang, åpen stue/kjøkkenløsning, baderom/vaskerom, tre soverom, walk-in-closet, samt utvendig bod og carport.
 • To terrasser, den mot sør er overbygget. Store vinduer i stua.
 • Moderne, tidsriktig innredet leilighet som ligger i rolig, hyggelig boligområde med pene fellesområder med go beliggenhet i enden av boligfeltet. Leiligheten ligger i populært, barnevennlig område i trivelig bomiljø i nordre bydel. Leiligheten ligger i frittliggende tomannsbolig med gode solforhold.
Bruksareal per etasje
 1. etg.: 83 kvm.
Bygningsinformasjon

Bygget er trolig oppført på støpt plate og trekledning på vegger.

Primærrom
 1. etasje: Entre/gang, stue/kjøkken, baderom/vaskerom, tre soverom og walk-in-closet.
Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest datert 26.06.2014.

Adgang til utleie

Dette er en selveiende bolig som kan leies ut i sin helhet. Utleid for kr. 9000 per mnd. + strøm. Tidsubegrenset avtale. 2 mnd oppsigelse avtalt.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger.

Oppvarming

Vedovn i stua. Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Moderne, tidsriktig innredet leilighet som ligger i rolig, hyggelig boligområde med pene fellesområder med go beliggenhet i enden av boligfeltet. Leiligheten ligger i populært, barnevennlig område i trivelig bomiljø i nordre bydel. Leiligheten ligger i frittliggende tomannsbolig med gode solforhold. Fra leiligheten er det kort vei til bensinstasjon, Kvalasenteret med butikker, apotek og frisør, skoler, barnehager, flotte turområder og offentlig kommunikasjon, samt kort avstand til sentrum.

  Adkomst

  Fra Haugesund følg Tittelsnesvegen nordover mot Kvala. Kjør gjennom den nye tunnelen, og ta til venstre i rundkjøringen og følg veien sørover. Ta høyre inn Sveiogata og så første til venstre som er Kvalatre. Bygget er merket med nummer 40.

  Regulering

  Eiendommen ligger i område regulert til boligformål.

  • kr 2 550 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon 585,-
  • Tinglysning skjøte 585,-
  • Boligkjøperforsikring (valgfri) 6 900,-
  • Dokumentavgift 63 750,-
  • kr 71 820,- (Omkostninger totalt)
  • kr 2 621 820,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Fellesutgifter

  kr 560,- som dekker felles bygningsforsikring og avsetning til vedlikeholdsfond.

  Kommunale utgifter

  kr 6 678,- pr. 2019. Det er fire terminer pr år. Det er montert vannmåler så avgifter vil variere ut fra forbruk.

  Renovasjon

  kr 2 678,- pr. år. Dette forutsetter standard abonnement hos HIM.

  Ligningsverdi

  kr 495 478,- for 2018 Ligningsverdi gjelder for primærbolig og er opplyst av skatteetaten.

 • Diverse
  • Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom.
  • Hvitevarer på kjøkken medfølger i handelen. Selger gir ingen garanti.
  Sentrale lover

  Handelen reguleres av Avhendingsloven. Eiendommen selges som den er, jmf. avhendingslovens § 3-9. Selgers risiko for eventuelle skjulte feil og mangler reduseres i forhold til avhendingsloven. Eiendommen har uansett en mangel, jmf. avhendingslovens §3-9, dersom selger forsømmer sin opplysningsplikt etter avhendingsloven §3-7 eller §3-8. Det samme gjelder dersom eiendommen viser seg å være i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper hadde grunn til å forvente ut fra kjøpesummen og forholdene forøvrig.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank, Etne Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert 15.04.20 og selgers Egenerklæring datert 05.04.20. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut Haugesund Sparebank sin lånekalkulator.

Lånekalkulator

Sist oppdateret: 21. nov. 2020

 • Ansvarlig megler: Vidar Opheim
 • Oppdragsnummer: 1-20-00137
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

1

Megler med lokalkunnskap

Alle meglerne i Eiendomsmegler A er engasjerte og har høy kompetanse og god lokalkunnskap i sitt spesialområde. En dyktig megler som har de rette verktøyene til rådighet er den viktigste faktoren for å oppnå høyest mulig salgssum for boligen din. Vi står på fra første møte begynner til salgsmøte slutter - fra kontrakt til kontrakt.


Ema megler

2

Uforpliktende verdivurdering

Det er svært viktig å gå ut i markedet med rett pris - er prisen for høy kan det ødelegge salget. Vår lange erfaring og gode oversikt over boligmarkedet, både generelt og med de lokale variasjoner som ofte finnes, gjør oss i stand til å anslå prisantydning på en god måte - selvsagt i samarbeid med deg som eier.

Ema images verdivurdering

3

Takst og forsikring

Vi ordner takstmann og forsikrer for deg. Det er valgfritt å tegne boligsalgsforsikring, men vi anbefaler det alltid på det sterkeste.

Ema images takst

4

Klargjør boligen for salg

Før markedsføringen begynner, må markedsmateriellet utformes. Vi bruker produksjonsselskapet Vestbris til foto, luftfoto og film slik at du er sikret et supert resultat. Alle våre kunder får videovisning av boligen i de digitale annonsene - noe som er unikt i vår region. Teksten som følger annonsen skriver megleren, som har god erfaring med hva potensielle kjøpere ønsker å vite om boligen.

Dette bør du gjøre før fotografen kommer
Ema images fotografering

5

Skreddersydd markedsføring

Alle får vite at akkurat din eiendom er for salg! Vi i Eiendomsmegler A følger utviklingen og gjør det som skal til for å få høyest mulig salgssum. Ingen av våre konkurrenter kan matche vår digitale markedsføring. I tillegg får alle våre kunder videovisning for å skape en opplevelse som skiller seg ut i mengden. Boligen markedsføres i vår digitale boligavis, i tillegg til omfattende digital annonsering skreddersydd til ulike potensielle kjøpere via Google, Facebook, Instagram, Finn.no, H-avis.no og VG.no.

Se ukens nyheter
Ema images markedsføring

6

Visning med godfølelsen

Hovedmålet med vår markedsføringen er å gi folk et godt førsteinntrykk av salgsobjektet, samt være sikker på at samtlige, potensielle interessenter kommer på visning. Der skal de bli møtt av en smilende, hyggelig og kompetent megler som viser fram boligen på en god måte. Megleren kan også være behjelpelig med gode tips til hvordan du gjør boligen klar til visning. Vi er med deg hele veien!


Ema visning

7

Budrunde og signering

Etter visning sitter megleren klar til å ta imot bud. Målet er å oppnå høyest mulig salgssum for boligen din. Megleren tar seg av all kommunikasjon og alt det praktiske rundt budrunden, og selvsagt alt papirarbeid før, under og etter kontraktsmøtet og informerer kjøper og selger underveis på hva de skal gjøre. Vi holder deg selvfølgelig orientert under hele prosessen.

Gå til vår kundeportal
Ema images signering

8

Oppgjør og overlevering

Vi har egen oppgjørsavdeling som sørger for at alt går riktig for seg når penger og bolig formelt skal skifte hender, slik at både du og kjøper kan senke skuldrene i visshet om at alt er i de beste hender.

Ema images overtakelse