Kvalavågvegen 505, 4264 KARMØY

Kvalavågvegen 505

Karmøy
Prisantydning

1 890 000,-

Solgt
 • BRA152㎡
 • EierformSelveier
 • Soverom4
 • Byggeår1949
 • Omkostninger57 070,-
 • Totalpris1 947 070,-

Innholdsrik enebolig med flott beliggenhet i Kvalavåg - Nydelig utsikt - Usjenert - 4 soverom - 2 bad

Beskrivelse

Boligen er innredet over tre etasjer, og inneholder følgende: Kjeller: Gang, bad og soverom x 2 stk. 1. etasje: Gang, bad, stue og kjøkken. Loft: Gang og soverom x 2 stk.

Kjekk og innholdsrik enebolig med flott utsiktsbeliggenhet i rolige omgivelser i Kvalavåg.

Stor, lys og luftig stue med hvite overflater, parkettgulv, store vindusflater, og flott utsikt. Flott vedfyr, og utgang til terrasse.

Alle vinduer i hovedetasjen er skiftet.

Praktisk og pent nyere kjøkken med hvite fronter på innredning. Belegg på gulv. Godt med oppbevaringsplass i skuffer og skap, det er montert opp plater på vegg over kjøkkenbenk, og det er godt med lys i rommet fra stort vindu.

Boligen har 2 store og romslige bad. Hovedbad med både badekar og dusjkabinett. Opplegg for vaskemaskin på bad nr 2.

Samtlige 4 soverom er av god størrelse, er de senere år pusset opp og holder god standard.

Inngang både i hovedetasje og kjeller.

Pent opparbeidede uteområder med store og solrike terrasseområder, asfaltert gårdsrom, gressplen og ellers diverse beplantning.

Detaljer
 • Innholdsrik enebolig med kjekk beliggenhet i Kvalavåg
 • Flott sjøutsikt
 • Innholdsrik bolig med blant annet 4 soverom, 2 bad
 • Samtlige vinduer i hovedetasje er byttet
 • De fleste overflater er pusset opp de senere år
 • Flott og praktisk kjøkken
 • Stor og lys stue med flott ny vedfyr, og nydelig utsikt
 • Store og solrike terrasseområder
 • Parkering i asfaltert gårdsrom
 • Bi-inngang i kjeller

Velkommen på visning i Kvalavågvegen 505!

Bruksareal per etasje

Kjeller: 50 kvm 1.etasje: 60 kvm Loft: 42 kvm

Bygningsinformasjon

Boligen er trolig oppført i bindingsverk i tre på støpt såle/ringmur. Taket er tekket med plater av eternitt og det er i hovedsak doble vinduer.

Det foreligger ikke originale bygningstegninger. Megler har derfor ikke anledning til å sjekke hva som er godkjent innredet. I eldre hus var det ikke vanlig at kjelleretasje ble innredet til rom for varig opphold. Det må derfor påregnes at soverom i kjeller ikke er omsøkt godkjent til dette formål.

Primærrom

Kjeller: Gang, bad og soverom x 2 stk. 1. etasje: Gang, bad, stue og kjøkken. Loft: Gang og soverom x 2 stk.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på reparasjon av enebolig datert 20.09.11. I følge kommunen foreligger det ikke midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest. Dette er vanlig med tanke på boligens byggeår. Evt. ombygging/bruksendring etter dagens regelverk vil være søknadspliktig/kreve ferdigattest.

Adgang til utleie

Dette er en selveiende bolig som kan leies ut i sin helhet.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Kjekk og usjenert beliggenhet i Kvalavåg. Kvalavåg er perfekt for barnefamilien. Her har man flotte turområder, barneskole, nærhet til sjø, lekeplasser mm. Kort kjøretur til Avaldsnes som har eget handelssentrum med både dagligvare, apotek og bank.

  Adkomst

  Ved fellesvisninger vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningsskilt.

  Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din start-destinasjon til boligen.

  Regulering

  Eiendommen ligger i LNF-område (landbruk, natur og friluft). I dette området er det nødvendig med søknad om dispensasjon for eventuelle fremtidige endringer/byggetiltak. Her er det kommuneplanen som er gjeldende.

  • kr 1 890 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon 585,-
  • Tinglysning skjøte 585,-
  • Boligkjøperforsikring (valgfri) 9 900,-
  • Dokumentavgift 46 000,-
  • kr 57 070,- (Omkostninger totalt)
  • kr 1 947 070,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Kommunale utgifter

  kr 12 367,- pr. 2020. Det er fire terminer pr år

  Ligningsverdi

  kr 555 151,- for 2018 Ligningsverdi gjelder for primærbolig og er opplyst av skatteetaten.

 • Diverse

  Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. Hvitevarer medfølger ikke handelen.

  Sentrale lover

  Handelen reguleres av Avhendingsloven. Eiendommen selges som den er, jmf. avhendingslovens § 3-9. Selgers risiko for eventuelle skjulte feil og mangler reduseres i forhold til avhendingsloven. Eiendommen har uansett en mangel, jmf. avhendingslovens §3-9, dersom selger forsømmer sin opplysningsplikt etter avhendingsloven §3-7 eller §3-8. Det samme gjelder dersom eiendommen viser seg å være i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper hadde grunn til å forvente ut fra kjøpesummen og forholdene forøvrig.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank, Etne Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert 22.03.21 og selgers Egenerklæring datert 10.03.21. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 15. apr. 2021

 • Ansvarlig megler: Svein Arne Pedersen
 • Oppdragsnummer: 2-21-00050
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.