Kvednadalen 20, 4280 KARMØY

Kvednadalen 20

Karmøy
Prisantydning

1 490 000,-

Solgt
 • BRA167㎡
 • EierformSelveier
 • Soverom3
 • Byggeår1955
 • Omkostninger45 070,-
 • Totalpris1 535 070,-

Kjekk enebolig med hage og garasje. Sentrumsnær beliggenhet i Skudeneshavn - Gangavstand til alt!

Beskrivelse

Boligen er innredet over 3 plan. Hovedetasje: Vindfang, gang, baderom, kjøkken, stue og hagestue. Loft: gang og 3 soverom. Kjeller: 2 boder, verksted, vaskekjeller

Boligen holder enkel standard og vil ha behov for oppussing. Deler av vinduene er fornyet. Deler av trepanelet er fra byggeår og deler av trepanelet er fornyet. Ytterveggene er etterisolert ved å blåse inn isolasjon i veggene.

De fleste rom har parkett, belegg eller teppe på gulv og tapet på veggene.

Romslig stue med store vinduer med utsikt over boligområdet. Utgang til hagestue og bakgård.

Kjøkken har romsligt med skap og benkeplass. Prefabrikkert kjøkken av lys eik. Benkeplate av laminat i hvit utførelse.

Baderom har gulvbelegg og baderomsplater, fliser i dusj. På badet er det vask i seksjon, wc, dusj og opplegg for vaskemaskin.

3 soverom på loft, hovedsoverom har utgang til stor balkong.

Bruksareal per etasje

Kjeller: 48 kvm 1.etasje: 75 kvm Loft: 44 kvm

Bygningsinformasjon

Grunnmur av betong med sparestein.Yttervegger oppført i trekonstruksjon. Kledd med trepanel. Trepanelet i gavlvegg mot nord øst er kledd over med aluminiumspanel. Yttertak tekket med betong takstein. Shingel på hagestue. Kommunen har kun bygningstegninger på fasade og hagestue. Megler har derfor ikke anledning å få sjekket hva som er omsøkt/godkjent innredet opp mot de faktiske forhold i boligen.

Primærrom
 1. etasje: Vindfang, gang, bad, stue, kjøkken Loft: Gang, 3 soverom
Ferdigattest

I følge kommunen foreligger det ikke midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest. Dette er vanlig med tanke på boligens byggeår. Evt. ombygging/bruksendring etter dagens regelverk vil være søknadspliktig/kreve ferdigattest.

Adgang til utleie

Dette er en selveiende bolig som kan leies ut i sin helhet.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann via private stikkledninger. Privat avløp/septik som er koblet til kommunalt.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. Varme pumpe i stuen. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Sentral og barnevennlig beliggenhet i Skudeneshavn, med korte avstander til alt hva man til daglig vil ha behov for. Like i nærheten finner man blant annet barnehage, barne- og ungdomsskole, idrettsanlegg, bank og butikker. Sentrumsområdet i Skudeneshavn har også mye og by på, blant annet spisesteder, butikker og koselige gater.

  Adkomst

  Ved fellesvisninger vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningsskilt.

  Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din start-destinasjon til boligen.

  Regulering

  Eiendommen ligger i område regulert til boligformål.

  • kr 1 490 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon 585,-
  • Tinglysning skjøte 585,-
  • Boligkjøperforsikring (valgfri) 9 900,-
  • Gebyr e-skjøte 250,-
  • Dokumentavgift 33 750,-
  • kr 45 070,- (Omkostninger totalt)
  • kr 1 535 070,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Kommunale utgifter

  kr 11 598,- pr. 2020. Det er fire terminer pr år. Avgifter varierer etter forbruk.

  Ligningsverdi

  kr 403 334,- for 2018 Ligningsverdi gjelder for primærbolig og er opplyst av skatteetaten.

 • Diverse

  Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom.

  Kjøper er gjort kjent med at eiendommen selges på vegne av dødsbo og at selger er arvinger. Kjøper er dermed innforstått med at selger har begrenset kunnskap om eiendommen generelt.

  Hvitevarer som medfølger: Komfyr, kjøleskap og oppvaskmaskin. Det gis av selger ingen garanti

  Frittstående hagestue trenger total renovering.

  Sentrale lover

  Handelen reguleres av Avhendingsloven. Eiendommen selges som den er, jmf. avhendingslovens § 3-9. Selgers risiko for eventuelle skjulte feil og mangler reduseres i forhold til avhendingsloven. Eiendommen har uansett en mangel, jmf. avhendingslovens §3-9, dersom selger forsømmer sin opplysningsplikt etter avhendingsloven §3-7 eller §3-8. Det samme gjelder dersom eiendommen viser seg å være i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper hadde grunn til å forvente ut fra kjøpesummen og forholdene forøvrig.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank, Etne Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert 25.02.21 og selgers Egenerklæring datert 17.02.21. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 15. mai 2021

 • Ansvarlig megler: Aud Mona Are Aase
 • Oppdragsnummer: 2-21-00037
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.