Kvilhaugsvikvegen 44

Stol
Prisantydning

2 990 000,-

 • BRA123㎡
 • EierformSelveier
 • Soverom4
 • Byggeår1919
 • Omkostninger88 480,-
 • Totalpris3 078 480,-

Oppgradert enebolig med stor(994 kvm) tomt og nydelig utsikt til sjø - Flott isolert garasje fra 2021 - Landlig!

Beskrivelse

Etter overtagelse av dagens eier er det utført flere oppgraderende tiltak med boligen, blant annet:

 • Ny kledning utvendig
 • Nye vinduer
 • Etterisolert innvendig og utvendig
 • Hele elektriske anlegget er fornyet, med 3-fase.
 • Rør i rør system
 • 2 nye bad
 • Nytt kjøkken
 • Nye innvendige overflater i alle rom.
 • Flott garasje ferdigstilt i 2021. Garasjen er isolert, har varmekabler i gulv og eget sikringsskap med opplegg for to el- bil ladere. Flatt tak som er dimensjonert for en fremtidig 2. etasje.
 • Lagt belegningsstein i gårdsrom i 2021.

 • Flott kjøkkeninnredning med integrert platetopp, mikro, stekeovn, oppvaskmaskin og kaffemaskin. Downlights på kjøkken og mulighet for spisebord. Opplagt punkt for lysekrone over spisebord

 • Romslig stue med koselig vedovn og fantastisk utsikt. Her har man god plass til sofagruppe og spisebord. Downlights i stue og praktisk utgang til stor terrasse. Flott grå skifer på vegg til vedovn.
 • Badet i første etasje har fliser på gulv og vegger. Dusjhjørne. Downlights. Varmekabler.
 • Badet i andre etasje har store flotte fliser på gulv og vegg, varmekabler, downlights, stor dusj og frittliggende stort badekar.
 • Boligen har fire kjekke soverom i andre etasje, hvor det ene i dag disponeres til walk- in garderobe.
 • Oppgradert vaskerom i kjeller flott innredning og downlights i tak.
 • Det foreligger godkjente tegninger med flatt tak.
Detaljer

Boligen er over 3 plan og inneholder: Kjeller: Vaskerom, kjeller og bod Første etasje: Entrè, bad, gang, stue og kjøkken Andre etasje: Gang, 4 soverom og bad

Bygningsinformasjon

Enebolig oppført med kjeller, 1. og 2. etasje. Grunnmur av stein, betong og sparestein. Yttervegger og tak i trekonstruksjoner.

Det foreligger godkjente tegninger av enebolig med garasje datert 11. mars 2019. I tegningene kan vi se at det er godkjent å legge flatt tak på boligen. Dette er ikke utført i praksis og var planlagt ved fornying av taktekke. Det foreligger ikke plantegninger av boligen. Dette er ikke uvanlig med tanke på boligens byggeår. Ved bruksendring må det søkes om og godkjennes av kommunen.

Følgende momenter har fått tilstandsgrad 3:

 • Etasjeskille/gulv mot grunn: -Målt høydeforskjell på over 30 mm gjennom hele rommet. TG3 pga standardens krav til godkjente måleavvik.

Følgende momenter har fått tilstandsgrad 2:

*Utvendig taktekking: -Mer en halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på taktekkingen og på undertak.

*Nedløp og beslag: - -Det er ikke tilfredsstillende bortledning av vann fra taknedløp ved grunnmur. -Det ble registrert noe mangelfull beslag løsning rundt pipen.

*Veggkonstruksjon: -En må forvente noe mottforekomst i opprinnelig konstruksjon. Det ble registrert noe malingsslitasje på trepanelet.

*Takkonstruksjon/loft: -En må forvente noe mott forekomst.

*Radon: -Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre.

*2.Etasje>Bad: Overflater gulv: -Det er mulighet for at det kan forekomme vannlekkasje på våtrommet hvor vann ikke vil gå til sluk. Det er ikke anordnet fall til slukene.

*1.Etasje>Bad: Overflater gulv: -Det er mulighet for at det kan forekomme vannlekkasje på våtrommet hvor vann ikke vil gå til sluk.

*Avløpsrør: -Ukjent utførelse av bunnledninger og avløp fra vaskekjeller.

*Ventilasjon: -Naturlig ventilasjon.

*Tomteforhold: Drenering: -Det mangler eller på grunn av alder er det sannsynlig at det mangler fuktsikring av grunnmuren- ved kjeller/underetasje. Mer enn halvparten av forventet levetid på dreneringen er overskredet.

*Grunnmur og fundamenter: -En må forvente noe riss dannelse.

Primærrom

Bruksareal 1. etasje: 65 kvm 2. etasje: 58 kvm Primærrom Kjeller: 0 kvm Bod, vaskekjeller 1. etasje: 65 kvm Gang, bad, kjøkken, stue 2. etasje: 58 kvm Gang, bad, 4 soverom

Garasje Sekundærrom 1. etasje: 46 kvm Garasje

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest for tilbygg, fasadeendring enebolig.

Adgang til utleie

Dette er en selveiende bolig som kan leies ut i sin helhet.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann via private stikkledninger. Privat avløp/septik. Det går en vannledning gjennom tomten i nord. Se vedlagt ledningskart.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming og vedovn. Varmekabler på begge bad.

 • Beliggenhet

  Eiendommen ligger fritt og solvendt i Kvilhaugsvikvegen på Kvilhaug. Et landlig område med spredt boligbebyggelse. Ca. 2 km. til Ferkingstad hvor det er barnehage, barneskole og butikk. Ca. 5.km til Åkrehamn hvor det er flere barnehager, skoler, idrettsanlegg og butikker. Fri utsikt utover nabobebyggelsen, havet mot vest og Utsira.

  Adkomst

  Se Finn.no og Em-a.no for korrekt veibeskrivelse.

  Regulering

  Eiendommen ligger i LNFR-område (landbruk, natur og friluft samt reindrift). I dette området er det nødvendig med søknad om dispensasjon for eventuelle fremtidige endringer/byggetiltak.

  • kr 2 990 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Dokumentavgift 2,5% av kjøpesum
  • Tinglysing pantedokument kr. 540,-
  • Tinglysing skjøte kr. 540,-
  • Gebyr e-tinglysing kr. 250,-
  • Boligkjøperforsikring(valgfri) kr. 12.400,-
  • kr 88 480,- (Omkostninger totalt)
  • kr 3 078 480,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Kommunale utgifter

  kr 9 768,- pr. 2021. Kommunale avgifter gjelder her kostnader til slamtømming, eiendomsskatt, renovasjon, vann, feiing og annet. Kommunale avgifter kan endres hvert år og avvik kan forekomme.

  Ligningsverdi

  kr 482 046,- for 2022

 • Diverse

  Jacuzzi medfølger eiendommen. Jacuzzi er defekt.

  Sentrale lover

  Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene.  Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).  Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert 07.02.2022, selgers Egenerklæring datert 02.03.2022, ledningskart og grunnkart. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 18. mar. 2023

 • Ansvarlig megler: Ingeborg Gangsøy Pedersen
 • Oppdragsnummer: 02220012
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.