Kyrkjehølsvegen 23, 5583 VINDAFJORD

Kyrkjehølsvegen 23

Vindafjord
Prisantydning

818 000,-

 • BRA51㎡
 • EierformAndel
 • Soverom1
 • Byggeår2002
 • Omkostninger18 677,-
 • Totalpris1 107 491,-
 • Felles/mnd6 141,-

Vikedal - Lettstelt og kjekk omsorgsbolig med alt på et plan - Livsløpsstandard

Beskrivelse

Lettstelt og kjekk omsorgsbolig. Leiligheten ligger i første etasje med trappefri adkomst og inneholder: Gang, stue, kjøkken, bad/vaskerom og teknisk rom. Utvendig bod.

Leiligheten holder god standard og fremstår som godt velholdt. Overflater har belegg på gulv og malte plater på vegg.

Romslig entre med god plass til å henge fra seg sko- og yttertøy.

Koselig stue med utgang til sørvendt uteplass. Kjøkken med profilert innredning. Baderom med direkte inngang til soverommet. Romslig bad hvor det er servant med baderomsseksjon, toalett, dusjhjørne og opplegg til vaskemaskin.

Praktisk bod/teknisk rom som også er mulig å benytte til garderoberom.

Detaljer

Vikedal - Lettstelt og kjekk omsorgsbolig med alt på et plan - Livsløpsstandard

Bruksareal per etasje

Første etasje: 51 kvm

Bygningsinformasjon

Leilighet på grunnplan. Oppført i reisverkkonstruksjon utvendig tekket med trekledning. Salttak tekket med betongpanner.

Oppsummering av avvik ved eiendommen som har fått tilstandsgrad 2 og 3 (TG2 og TG3). Se utdypende informasjon i tilstandsrapporten.

TG 2 - Våtrom - Overflater vegger og himling - Bad/vaskerom Overflaten har fuktskade

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest for nybygg omsorgsboliger datert 10.06.2003.

Adgang til utleie

Etter borettslagslovens bestemmelser kan andelseieren ikke uten samtykke fra styret leie ut boligen utenom til familie i opp og nedadstigende rekkefølge. Det er noen unntaksbestemmelser, konferer megler.

Vei/vann/kloakk

Offentlig.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Leiligheten er beliggende midt i Vikedal sentrum med kort avstand til dagligvarebutikk, legesenter og frisør.

  Adkomst

  Se kart på Finn.no og Em-a.no for korrekt veibeskrivelse.

  Regulering

  Eiendommen ligger i et område som er regulert for særskilt angitt allmennyttig.

  • kr 818 000,- (Prisantydning)
  • 270 814,- andel fellesgjeld pr. dato 24. aug. 2022
  • 1 088 814,- (Totalpris ekskl. omkostninger)
  Omkostninger
  • Tinglysningsgebyr hjemmelsoverføring 480,-
  • Tinglysning pr. pantnotering 480,-
  • Boligkjøperforsikring valgfri 6 000,-
  • Forhåndsprøving av forkjøpsrett Haubo 3 823,-
  • Gebyr e-skjøte 250,-
  • Forkjøpsrettsgebyr Bate 7 644,-
  • kr 18 677,- (Omkostninger totalt)
  • kr 1 107 491,- (Totalpris inkl. omkostninger)
 • Fellesutgifter

  kr 6 141,- felleskostnader dekker bla. andel renter og avdrag på evt felles lån, samt utvendig vedlikehold og felles forsikring.

  Renovasjon

  Dette forutsetter lite abonnement hos HIM. Dette forutsetter standard abonnement hos HIM.

  Ligningsverdi

  Vi har ikke mottatt ligningsverdi. Ny eier må påregne at ligningsverdien vil bli ca 30% av markedsverdi.

 • Diverse

  Hvitevarer medfølger ikke handelen.

  Megler gjør særlig oppmerksom på at selger ikke har bebodd den eiendom som legges ut for salg. Selger har derfor ikke spesifikk kunnskap om eiendommen, og har i begrenset grad kunnet supplere og/eller kontrollere opplysningene i denne salgsoppgaven.

  Borettslaget har særskilte bestemmelser i vedtektene sine: Som andelseier godtas bare personer som på grunn av alder, funksjonshemming, fuksjonsnedsettelse, eller sykdom har behov for omsorgsbolig. Disse skal godkjennes av Vindafjord kommune.

  Det er prisbestemmelser i borettslaget.

  Høyeste lovlige pris må ikke overstige opprinnelig innskudd med følgende justeringer: Opprinnelig innskudd justeres med konsumprisindeks med basis 30/6-2003. Se detaljer i vedlagte vedtekter.

  Megler gjør særlig oppmerksom på at selger ikke har bebodd den eiendom som legges ut for salg. Selger har derfor ikke spesifikk kunnskap om eiendommen, og har i begrenset grad kunnet supplere og/eller kontrollere opplysningene i denne salgsoppgaven.

  Ny eier må godkjennes av borettslaget.

  Vindafjord kommune har utpekingsrett - dersom de ikke benytter sin utpekingsrett har andelseierne i borettslaget og dernest de øvrige andelseierne i boligbyggelaget forkjøpsrett.

  Sentrale lover

  Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven

  Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

  Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

  Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

  Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

  Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Betingelser fellesgjeld

  Spesifikasjon av lån: Lånenummer: 1354878412, Den Norske Stats Husbank Annuitetslån, 12 terminer per år. Rentesats per 24.08.2022: 1.22% pa. Antall terminer til innfrielse: 125 Saldo per 24.08.2022: 1 026 304 Andel av saldo: 0 Første termin/første avdrag: 01.05.2022 ( siste termin 01.01.2033 ) Flytende rente

  Lånenummer: 1354878411, Den Norske Stats Husbank Annuitetslån, 12 terminer per år. Rentesats per 24.08.2022: 1.22% pa. Antall terminer til innfrielse: 77 Saldo per 24.08.2022: 1 624 886 Andel av saldo: 270 814 Første termin/første avdrag: 01.05.2022 ( siste termin 01.01.2029 ) Flytende rente

  Lånenummer: 13560951, Den Norske Stats Husbank Annuitetslån, 12 terminer per år. Rentesats per 24.08.2022: 1.22% pa. Antall terminer til innfrielse: 260 Saldo per 24.08.2022: 3 540 497 Andel av saldo: 0 Første termin/første avdrag: 01.05.2022 ( siste termin 01.04.2044 ) Flytende rente

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank, Etne Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert 17.08.22 og selgers Egenerklæring datert 06.08.2022. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 9. sep. 2022

 • Ansvarlig megler: Elisabeth Marvik
 • Oppdragsnummer: 1-22-00198
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.