Løkedalvegen 7, 4260 KARMØY

Løkedalvegen 7

Karmøy
Prisantydning

2 990 000,-

 • BRA235㎡
 • EierformSelveier
 • Soverom5
 • Byggeår1997
 • Omkostninger85 820,-
 • Totalpris3 075 820,-

TORVASTAD - Stor og innholdsrik enebolig med utleiedel - 5 Soverom - Garasje og gode parkeringsmuligheter - Kjekk hage og pent opparbeidet uteområde - Familievennlig beliggenhet!

Beskrivelse

Parker bilen i boligens lukkede garasje, eller på en av to romslige og nylig asfalterte gårdsrom, og ta deg inn i boligens hoveddel eller utleieleilighet.

Boligens hoveddel er over to etasjer, og oppleves som meget romslig. Delikate fargevalg og praktisk oppbevaringsplass er noe av det første man møter i boligens entrè, som tar deg videre til stue, vaskerom, gjestetoalett og trapp opp til annen etasje. Vaskerom av god størrelse, med meget god skap og oppbevaringsplass. Inngang videre til kjøkken. Stort og godt kjøkken med lyse og hvite fronter. Åpen løsning inn mot boligens spisestue og tv-stue. I stuen har man vedfyr, for både kos og varme. Utgang til stor og solrik terrasse fra stuen. Overetasjen inneholder et flott bad med både dusj og badekar. Ifølge selger er dette rommet pusset opp i 2015, og det ble da tapetsert og lagt nytt vinylbelegg på gulv. Loftsetasjen inneholder også 4 soverom, hvor av det ene har utgang til luftealtan. Hovedsoverom av stor størrelse, med eget walk-in-closet. Boligen har Altibox.

Leiligheten har lyse overflater og en tidsriktig åpen stue/kjøkkenløsning, med kjøkkeninnredning av nyere dato levert fra Designa. Videre inn i leiligheten har man et romslig soverom, godt med lagringsplass i stor bod, og et flott bad med fliser på gulv, dusjkabinett og delikat baderoms innredning. Det er også ifølge eier lydhimling mellom boligen og utleiedelen. Leiligheten har egen strømtavle.

Detaljer
 • Stor og innholdsrik enebolig på Torvastad!
 • Egen utleiedel i kjeller
 • 5 Soverom
 • Betydelig påkostet senere år!
 • Pent opparbeidet og solrik tomt
 • Garasje
 • Asfalterte gårdsrom
 • Rolig og familievennlig beliggenhet
 • Nærhet til skole og barnehager
Bruksareal per etasje

Kjeller: 78 kvm 1. Etasje: 90 kvm Loft: 67 kvm

Bygningsinformasjon

Boligen er trolig oppført i bindingsverk i tre på støpt såle/ringmur. Taket er tekket med betong takstein og det er doble vinduer.

Primærrom

Kjeller: Gang, stue/kjøkken, soverom og bad. 1. Etasje: Gang, wc, stue/kjøkken og vaskerom. Loft: Gang, bad og soverom x4.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest datert 01.03.1999. Bruksendring til leilighet i kjeller datert 15.08.2017

Adgang til utleie

Dette er en selveiende bolig som kan leies ut i sin helhet.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann via private stikkledninger. Privat avløp/septik.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming og vedfyr i stue. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Løkedalvegen 7 har en svært så familievennlig beliggenhet, i rolige omgivelser i Vikjå på Torvastad. Her har man direkte nærhet til flotte naturområder, med blant annet fiske, bade og turmuligheter. I tillegg bor man her ikke langt i fra både barnehage, nye Torvastad Skole og Kultursenter, turstier i Bjørgene og dagligvarebutikk. Kun en kort tur unna har man også tilgang til en av Karmøys flotteste idrettsanlegg, og veldrevet idrettsklubb, Torvastad Idrettslag.

  Adkomst

  Fra Karmsund bro følg Storasundvegen til Vikjå og fortsett så videre sørover. Etter ca 300 meter, sving av til høyre og inn på Løkedalvegen. Hold til venstre på Løkedalvegen, og boligen vil dukke opp som andre hus på høyre side.

  Ved fellesvisninger vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningskilt.

  Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din startdestinasjon til boligen.

  Regulering

  Eiendommen ligger i område regulert til boligformål.

  • kr 2 990 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon 585,-
  • Tinglysning skjøte 585,-
  • Boligkjøperforsikring (valgfri) 9 900,-
  • Dokumentavgift 74 750,-
  • kr 85 820,- (Omkostninger totalt)
  • kr 3 075 820,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Kommunale utgifter

  kr 13 258,- pr. 2017. Det er fire terminer pr år.

  Ligningsverdi

  kr 726 506,- Ligningsverdi er opplyst av skatteetaten. Ligningsverdi gjelder for primærbolig og er opplyst av skatteetaten.

 • Diverse
  • Hvitevarer på kjøkken medfølger i handelen.
  • Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom.
  • Eiendommen er Sefrak registrert.
  • Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen.
  • Det foreligger tinglyst vegrett over gressplen mot øst inn på gnr. 140, bnr. 277.
  Sentrale lover

  Handelen reguleres av Avhendingsloven. Eiendommen selges som den er, jmf. avhendingslovens § 3-9. Selgers risiko for eventuelle skjulte feil og mangler reduseres i forhold til avhendingsloven. Eiendommen har uansett en mangel, jmf. avhendingslovens §3-9, dersom selger forsømmer sin opplysningsplikt etter avhendingsloven §3-7 eller §3-8. Det samme gjelder dersom eiendommen viser seg å være i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper hadde grunn til å forvente ut fra kjøpesummen og forholdene forøvrig.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank, Etne Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet eierskifteforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert 17.01.2018 og selgers egenerklæring datert 18.01.2018. Om du mener noen av vedlegg mangler ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 28. des. 2020

 • Ansvarlig megler: Vidar Opheim
 • Oppdragsnummer: 1-18-00039
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

1

Megler med lokalkunnskap

Alle meglerne i Eiendomsmegler A er engasjerte og har høy kompetanse og god lokalkunnskap i sitt spesialområde. En dyktig megler som har de rette verktøyene til rådighet er den viktigste faktoren for å oppnå høyest mulig salgssum for boligen din. Vi står på fra første møte begynner til salgsmøte slutter - fra kontrakt til kontrakt.


Ema megler

2

Uforpliktende verdivurdering

Det er svært viktig å gå ut i markedet med rett pris - er prisen for høy kan det ødelegge salget. Vår lange erfaring og gode oversikt over boligmarkedet, både generelt og med de lokale variasjoner som ofte finnes, gjør oss i stand til å anslå prisantydning på en god måte - selvsagt i samarbeid med deg som eier.

Ema images verdivurdering

3

Takst og forsikring

Vi ordner takstmann og forsikrer for deg. Det er valgfritt å tegne boligsalgsforsikring, men vi anbefaler det alltid på det sterkeste.

Ema images takst

4

Klargjør boligen for salg

Før markedsføringen begynner, må markedsmateriellet utformes. Vi bruker produksjonsselskapet Vestbris til foto, luftfoto og film slik at du er sikret et supert resultat. Alle våre kunder får videovisning av boligen i de digitale annonsene - noe som er unikt i vår region. Teksten som følger annonsen skriver megleren, som har god erfaring med hva potensielle kjøpere ønsker å vite om boligen.

Dette bør du gjøre før fotografen kommer
Ema images fotografering

5

Skreddersydd markedsføring

Alle får vite at akkurat din eiendom er for salg! Vi i Eiendomsmegler A følger utviklingen og gjør det som skal til for å få høyest mulig salgssum. Ingen av våre konkurrenter kan matche vår digitale markedsføring. I tillegg får alle våre kunder videovisning for å skape en opplevelse som skiller seg ut i mengden. Boligen markedsføres i vår digitale boligavis, i tillegg til omfattende digital annonsering skreddersydd til ulike potensielle kjøpere via Google, Facebook, Instagram, Finn.no, H-avis.no og VG.no.

Se ukens nyheter
Ema images markedsføring

6

Visning med godfølelsen

Hovedmålet med vår markedsføringen er å gi folk et godt førsteinntrykk av salgsobjektet, samt være sikker på at samtlige, potensielle interessenter kommer på visning. Der skal de bli møtt av en smilende, hyggelig og kompetent megler som viser fram boligen på en god måte. Megleren kan også være behjelpelig med gode tips til hvordan du gjør boligen klar til visning. Vi er med deg hele veien!


Ema visning

7

Budrunde og signering

Etter visning sitter megleren klar til å ta imot bud. Målet er å oppnå høyest mulig salgssum for boligen din. Megleren tar seg av all kommunikasjon og alt det praktiske rundt budrunden, og selvsagt alt papirarbeid før, under og etter kontraktsmøtet og informerer kjøper og selger underveis på hva de skal gjøre. Vi holder deg selvfølgelig orientert under hele prosessen.

Gå til vår kundeportal
Ema images signering

8

Oppgjør og overlevering

Vi har egen oppgjørsavdeling som sørger for at alt går riktig for seg når penger og bolig formelt skal skifte hender, slik at både du og kjøper kan senke skuldrene i visshet om at alt er i de beste hender.

Ema images overtakelse