Løkehaugvegen 1, 4260 KARMØY

Løkehaugvegen 1

Karmøy
Prisantydning

2 290 000,-

 • BRA175㎡
 • EierformSelveier
 • Soverom3
 • Byggeår1952
 • Omkostninger71 070,-
 • Totalpris2 361 070,-

VIS v/påmelding - Torvastad - Stor enebolig med utleiedel og garasje - Kjekke uteområder - Barnevennlig område!

Beskrivelse

Velkommen til Løkehaugvegen 1, en meget kjekk enebolig som ligger i et populært og barnevennlig område på Torvastad. Boligen er innredet over tre etasje, og man har her muligheter for å utleie i kjelleren(ikke lovlig innredet). Eier har tidligere hatt leieinntekter på kr.6000,- . Kjelleren er antageligvis ikke omsøkt/godkjent hos kommune. Kjelleretasjen har eget kjøkken, bad og en romslig stue med utgang til terrasse. Soverom hvor overflater ble oppusset i 2019, hobbyrom og bod.

Hoved-boligen er i god størrelse med gang, bad, stue og kjøkken i hovedetasjen.

Badet ble renovert i 2016 og her er det fliser og varmekabler i gulv. Det er baderomsplater på vegg, opplegg til vaskemaskin, dusjkabinett, vask i seksjon og vegghengt toalett.

Stor og lys stue med åpen løsning mot kjøkkenet. Tidligere var det trapp fra stue i hovedetasje og ned til kjeller. Det er mulighet for å ha vedovn i stuen og det er også opplegg til gassfyring her. Fra stuen har man utgang til koselig og avskjermet terrasse hvor sommerens grillmåltider kan inntas.

Kjøkken med heltre innredning i fin størrelse med god skap- og benkeplass. Fliser over benkeplate. Integrert stekeovn og oppvaskmaskin.

I andre etasjen er det bod-arealer og to soverom. Begge soverommene er i gode størrelser.

Utvendig er det tilkomst til stor bod med arbeidsbenk.

Enkel garasje med automatport.

Det er opplegg for sentralstøvsuger i boligen. Opplegg til el-bil lader ligger klart på husvegg. Boligen har innlagt fiber fra Haugaland kraft. Det er ifølge selger lagt opp til trefase strøm i 2013.

Utvendig er det tilkomst til stor bod med arbeidsbenk.

Sammendrag av TG3 fra tilstandsrapport:

Kjeller - Bad - TG3: Byggeforskrifter fra før 1997 og ingen dokumentasjon. Tilstand tilsier generelt at renovering må forventes.

Branntekniske forhold - TG3: Det ble i 2010 krav om at røykvarslere skal være tilkoblet strømnett. Da denne rapporten krever dagens standard er det derfor relativt vanlig at hus får TG3 på branntekniske forhold. Det anbefales alltid å sette inn nye varslere ved kjøp av bolig.

Bruksareal per etasje

Kjeller - 80 kvm. 1.etasje - 60 kvm. Loft - 35 kvm.

Bygningsinformasjon

Kommunen har ikke bygningstegninger på denne bolig. Megler har derfor ikke anledning å få sjekket hva som er omsøkt/godkjent innredet opp mot de faktiske forhold i boligen. Megler og takstmann antar allikevel at kjeller ikke er omsøkt/godkjent innredet.

Primærrom

Kjeller - Gang, kjøkken, stue, soverom, hobbyrom og bad. 1.etasje - Entré, gang, bad og stue/kjøkken. Loft - Gang og 2 stk soverom.

Ferdigattest

I følge kommunen foreligger det ikke midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest. Dette er vanlig med tanke på boligens byggeår. Evt. ombygging/bruksendring etter dagens regelverk vil være søknadspliktig/kreve ferdigattest.

Adgang til utleie

Dette er en selveiende bolig som kan leies ut i sin helhet. Innredning i kjeller er ikke godkjent som separat boenhet.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger. Det ligger kommunal vannledning over eiendommens vestre hjørne. Se vedlagt kart.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Løkehaugvegen 1 har en svært så familievennlig beliggenhet, i rolige omgivelser i Vikjå på Torvastad. Her har man direkte nærhet til flotte naturområder, med blant annet fiske, bade og turmuligheter. I tillegg bor man her ikke langt i fra både barnehage, nye Torvastad Skole og Kultursenter, turstier i Bjørgene og dagligvarebutikk.

  Adkomst

  Fra Karmsund bro følg Storasundvegen til Vikjå og fortsett så videre sørover. Etter ca 150 meter, sving av til høyre og inn på Løkehaugvegen. Boligen vil komme som hus nr 1 på høyre side.

  Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din startdestinasjon til boligen.

  Regulering

  Eiendommen ligger i område avsatt til boligformål i kommuneplanen.

  • kr 2 290 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon 585,-
  • Tinglysning skjøte 585,-
  • Boligkjøperforsikring (valgfri) 12 400,-
  • Gebyr e-skjøte 250,-
  • Dokumentavgift 57 250,-
  • kr 71 070,- (Omkostninger totalt)
  • kr 2 361 070,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Kommunale utgifter

  kr 12 760,- pr. 2021. Opplyste kommunale avgifter er fordelt på Vann & avløp, eiendomsskatt, feiing og renovasjon.

  Renovasjon

  Dette forutsetter lite abonnement hos HIM. Dette forutsetter standard abonnement hos HIM.

  Ligningsverdi

  kr 571 221,- for 2020 Ligningsverdi gjelder for primærbolig og er opplyst av skatteetaten.

 • Diverse

  Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom.

  Integrerte hvitevarer og hvitevarer på kjøkken i kjeller medfølger handelen. Det gis av selger ingen garanti.

  Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen.

  Sentrale lover

  Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven

  Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

  Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

  Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

  Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

  Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank, Etne Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert 21.03.2022 og selgers Egenerklæring datert 07.03.2022. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 18. mai 2022

 • Ansvarlig megler: Joakim Steine
 • Oppdragsnummer: 1-22-00065
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.