Løyningsneset, 5583 VINDAFJORD

Løyningsneset

Vindafjord
Prisantydning

290 000,-

 • BRA0㎡
 • EierformSelveier
 • Soverom0
 • Byggeår
 • Omkostninger18 320,-
 • Totalpris308 320,-

Kvaløy/Vikedal - Festet-tomt med beliggenhet høyt i terrenget - nydelig utsikt utover vakkert natur, sjø- og fjellandskap - solrikt - rett til båtfeste!

Beskrivelse
Detaljer

Festet naturtomt med fantastisk beliggenhet høyt i terrenget omringet av natur. Med beliggenhet høyt i terrenget vil en fra sin nyoppførte hytte ha nydelig utsikt utover vakkert natur, sjø- og fjellandskap. Ligger vendt mot sør som gir gode solforhold.

 • Tomtefesteavgift er pr dags dato på kr. 4 918,- pr år iflg. selger. Denne er indeksregulert ihht. festekontrakt.
 • Tinglyst veirett, med årlig plikt til å betale for andel vedlikehold, frem til felles parkeringsplass med .
 • Tinglyst rettighet til båtfeste nede i Jupevika.
 • Mulighet for båtplass på flytebrygge i Jupevika iflg. selger.
 • Tilkoblingsmulighet for vann like ved tomten.
 • Grunnvann på eiendom sør for tomten.
 • I området er det vanligvis brukt bio- eller forbrenningstoalett.
 • Festekontrakt ligger vedlagt i salgsoppgaven.

Tomten kan fritt besiktiges.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Eiendommen ligger på Kvaløy ved Imsland i Vindafjord kommune. Naturtomt beliggende høyt i terrenget med nydelig utsikt utover vakkert natur, sjø- og fjellandskap.

  Beliggende omringet av natur og med gode solforhold vendt mot sør. Mulighet for båtplass/båtfeste i Jupevika har man tilgjengelig en meget flott skjærgård.

  Nærhet til Kvaløy camping og landhandel. På sommerstid og vinterstid har man adkomst til flotte turområder som blant annet Etnefjellene og Svandalen skisenter som ligger i behagelig kjøreavstand fra hytta.

  Adkomst

  Feltet Løyningsneset ligger ca. 13-15 minutter kjøring fra Vikedal. Fra Vikedal følg Fylkesvei 46 østover mot Sauda. Ta av veien til høyre ned mot Kvaløy Camping og følg veien forbi campingplassen. En vil da kjøre på Løyningsneset. Når veien begynner å gå nedover vil en få Løyningsneset 61 som første hytte en kommer til på høyre side av veien. Tomten for salg ligger på sørsiden av denne hytten.

  Regulering

  Eiendommen ligger i område regulert til fritidsformål.

  • kr 290 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon 585,-
  • Tinglysning skjøte 585,-
  • Boligkjøperforsikring (valgfri) 9 900,-
  • Dokumentavgift 7 250,-
  • kr 18 320,- (Omkostninger totalt)
  • kr 308 320,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Ligningsverdi

  Vi har ikke mottatt ligningsverdi. Ny eier må påregne at ligningsverdien vil bli ca 30% av markedsverdi.

 • Diverse

  Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom.

  Festeavgiften er på kr 4 918,- per år iflg. selger og betales forskuddsvis innen 01. oktober hvert år. Konsumprisregulert avgift. Bortfester skal godkjenne ny fester og forkjøpsrett kan gjøres gjeldende i samsvar med tomtefestelova. Hele avtalen er vedlagt salgsoppgaven.

  Sentrale lover

  Handelen reguleres av Avhendingsloven. Eiendommen selges som den er, jmf. avhendingslovens § 3-9. Selgers risiko for eventuelle skjulte feil og mangler reduseres i forhold til avhendingsloven. Eiendommen har uansett en mangel, jmf. avhendingslovens §3-9, dersom selger forsømmer sin opplysningsplikt etter avhendingsloven §3-7 eller §3-8. Det samme gjelder dersom eiendommen viser seg å være i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper hadde grunn til å forvente ut fra kjøpesummen og forholdene forøvrig.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank, Etne Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger eiendomskart, målebrev, festekontrakt, reguleringsbestemmelser og plankart. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut Haugesund Sparebank sin lånekalkulator.

Lånekalkulator

Sist oppdateret: 21. nov. 2020

 • Ansvarlig megler: Vidar Opheim
 • Oppdragsnummer: 1-20-00056
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

1

Megler med lokalkunnskap

Alle meglerne i Eiendomsmegler A er engasjerte og har høy kompetanse og god lokalkunnskap i sitt spesialområde. En dyktig megler som har de rette verktøyene til rådighet er den viktigste faktoren for å oppnå høyest mulig salgssum for boligen din. Vi står på fra første møte begynner til salgsmøte slutter - fra kontrakt til kontrakt.


Ema megler

2

Uforpliktende verdivurdering

Det er svært viktig å gå ut i markedet med rett pris - er prisen for høy kan det ødelegge salget. Vår lange erfaring og gode oversikt over boligmarkedet, både generelt og med de lokale variasjoner som ofte finnes, gjør oss i stand til å anslå prisantydning på en god måte - selvsagt i samarbeid med deg som eier.

Ema images verdivurdering

3

Takst og forsikring

Vi ordner takstmann og forsikrer for deg. Det er valgfritt å tegne boligsalgsforsikring, men vi anbefaler det alltid på det sterkeste.

Ema images takst

4

Klargjør boligen for salg

Før markedsføringen begynner, må markedsmateriellet utformes. Vi bruker produksjonsselskapet Vestbris til foto, luftfoto og film slik at du er sikret et supert resultat. Alle våre kunder får videovisning av boligen i de digitale annonsene - noe som er unikt i vår region. Teksten som følger annonsen skriver megleren, som har god erfaring med hva potensielle kjøpere ønsker å vite om boligen.

Dette bør du gjøre før fotografen kommer
Ema images fotografering

5

Skreddersydd markedsføring

Alle får vite at akkurat din eiendom er for salg! Vi i Eiendomsmegler A følger utviklingen og gjør det som skal til for å få høyest mulig salgssum. Ingen av våre konkurrenter kan matche vår digitale markedsføring. I tillegg får alle våre kunder videovisning for å skape en opplevelse som skiller seg ut i mengden. Boligen markedsføres i vår digitale boligavis, i tillegg til omfattende digital annonsering skreddersydd til ulike potensielle kjøpere via Google, Facebook, Instagram, Finn.no, H-avis.no og VG.no.

Se ukens nyheter
Ema images markedsføring

6

Visning med godfølelsen

Hovedmålet med vår markedsføringen er å gi folk et godt førsteinntrykk av salgsobjektet, samt være sikker på at samtlige, potensielle interessenter kommer på visning. Der skal de bli møtt av en smilende, hyggelig og kompetent megler som viser fram boligen på en god måte. Megleren kan også være behjelpelig med gode tips til hvordan du gjør boligen klar til visning. Vi er med deg hele veien!


Ema visning

7

Budrunde og signering

Etter visning sitter megleren klar til å ta imot bud. Målet er å oppnå høyest mulig salgssum for boligen din. Megleren tar seg av all kommunikasjon og alt det praktiske rundt budrunden, og selvsagt alt papirarbeid før, under og etter kontraktsmøtet og informerer kjøper og selger underveis på hva de skal gjøre. Vi holder deg selvfølgelig orientert under hele prosessen.

Gå til vår kundeportal
Ema images signering

8

Oppgjør og overlevering

Vi har egen oppgjørsavdeling som sørger for at alt går riktig for seg når penger og bolig formelt skal skifte hender, slik at både du og kjøper kan senke skuldrene i visshet om at alt er i de beste hender.

Ema images overtakelse