Landmarksvegen 4, 5440 Bømlo

Landmarksvegen 4

Bømlo
Prisantydning

1 290 000,-

 • BRA140㎡
 • EierformSelveier
 • Soverom4
 • Byggeår1945
 • Omkostninger43 570,-
 • Totalpris1 333 570,-

Enebolig i naturskjønne omgivelser og svært barnevennlig tomt

Beskrivelse
 1. etasje: Støpt trapp opp til inngangsparti med tak over inngangsdøra. Gang med laminatgulv, panelplater på vegger, varmepumpe, trapp opp til loftsetasjen og adkomst til trapperom ned til kjeller.

Soverom1 med laminatgulv, fint tapetsert og nytt vindu.

Glassdør til stue med kirsebærfarget eikeparkett, vedovn med glassfront, nyere vinduer og utgang via balkongdør til stor terrasse (68 kvm.) med rekkverk og trapp ned til hage. Under terrassen er det fin lagringsplass til plenklipper, hageredskaper, trillebår etc.

Kjøkkenet trenger oppussing, men er brukende og fungerer. Dobbel nedfelt vask i metallbenkeplate, skap både over og under samt fliser mellom innredningene. På motsatt side er det laminatbenkeplate med underskap og det er også en liten laminatbenkeplate med skuffer og skap ved komfyr. Dør fra kjøkken og ut til gangen er blendet igjen.

Loft: Man kommer opp til gang med laminatgulv, kott og inspeksjonsluke til loft i tak.

Soverom/kontor med heltre gulv og nyere vindu.

Dobbelt soverom med belegg på gulv og malte vegger.

Dobbelt soverom med heltre gulv og nyere vindu.

Bad med belegg på gulv, nyere servant med dobbel underskuff, speilskap, wc og nytt dusjkabinett.

Kjeller: Trapperom ned til stort kjellerrom med belegg på gulv og nyere vindu.

Flott nyoppusset dobbelt soverom med nytt laminatgulv, nye panelplater på vegger og nye vinduer.

Vaskerom med betonggulv, metallbenkeplate med vask, en ekstra utslagsvask og en tredje vask, gammel kjøkkeninnredning og fastmontert skap.

Gang med vvb og betongggulv.

Wc med servant. Toalettet mangler.

Vindfang med utgang.

Nytt sikringsskap med automatsikringer. - Innlagt Altibox - Nytt strøminntak til huset. - Varmepumpe og vedovn. - Tak av stålplater av nyere dato. Ble skiftet av forrige eier etter lekkasje rundt år 2011. - Isolert mellom kjeller og hovedetasje. - Skiftet ut noen avløpsrør. - Ny trekledning i gavl på taket. - Nyere rør i pipa. - Septiktank plassert rett utenfor tomtegrensa, på eiendommen der denne tomta ble utskilt fra. - Huset er påstartet renovering, men det meste gjenstår. Huset anses derfor i all hovedsak som et renoveringsobjekt som må fullføres innvendig og utvendig. En del oppussing er utført. - Gammel drenering, bør utbedres. - Takrenner tilkoblet dreneringsrør. Takrenner og nedløp av aluminium. - Huset er påbygget. Ukjent når det ble gjort.

Detaljer
 • Bolighuset har 4 soverom + kontor/sov, fin stue med utgang til stor terrasse og hage, kjøkken som bør renoveres, men fungerer, bad, vaskerom med betonggulv m.m.
 • Det er flott utsikt fra stua, kjøkken, soverom og terrasse til flotte beiteområder for hest og sau.
 • Det er utført en del arbeider som nytt strøminntak, nyere tak og renner, innlagt altibox, nyere rør i pipe m.m. Noen rom er ferdig oppusset.
 • Anvendelig, stor og flat tomt som passer fint for barnefamilier med stor hage og plen. Inngjerdet tomt.
 • Eiendommen har fin beliggenhet på Grindheim på Moster med stor tomt i idyllisk område med spredt boligbebyggelse. Kort vei til Mosterhamn med dagligvarebutikk, blomster/gave/post i butikk og bensinstasjon. Gang og sykkelavstand til skole og barnehage.
Bruksareal per etasje

Kjeller: 47 kvm. 1. etasje: 58 kvm. Loft: 35 kvm.

Bygningsinformasjon

Grunnmur av tegl mur som er pusset. Tegl pipe med nyere keramisk rør innvendig. Kledningsbord og listverk i tre på øvre del. Resten av huset er i mur. Ståltak av nyere dato (usikkert årstall).

Kommunen har ikke bygningstegninger på denne bolig. Megler har derfor ikke anledning å få sjekket hva som er omsøkt/godkjent innredet opp mot de faktiske forhold i boligen.

Primærrom

Kjeller: Vindfang, vaskerom, gang og soverom. 1. etasje: Gang, soverom, stue og kjøkken. Loft: Gang, bad, 2 soverom og kontor.

Ferdigattest

I følge kommunen foreligger det ikke midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest. Dette er vanlig med tanke på boligens byggeår. Evt. ombygging/bruksendring etter dagens regelverk vil være søknadspliktig/kreve ferdigattest.

Adgang til utleie

Dette er en selveiende bolig som kan leies ut i sin helhet.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann via private stikkledninger. Privat avløp/septik. Vatn og avløp: Bømlo vatn og avløpsselskap AS Kr 4308,- Årlig det er 12 terminer

Oppvarming

Vedovn i stue. Varmepumpe i gang. Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Eiendommen har fin beliggenhet på Grindheim på Moster med stor tomt i idyllisk område med spredt boligbebyggelse. Kort vei til Mosterhamn med dagligvarebutikk, blomster/gave/post i butikk og bensinstasjon. Gang og sykkelavstand til skole og barnehage. Ca 15 min. kjøring til Handlebyen Heiane.

  Adkomst

  Fra Mostravegen tar man inn Grindheimsvegen og følger den ca 1,3 km til avkjørsel til venstre inn i Landmarksvegen. Man får da eiendommen på venstre hånd.

  Regulering

  Eiendommen er i kommuneplanen avsatt til boligformål.

  • kr 1 290 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon 585,-
  • Tinglysning skjøte 585,-
  • Boligkjøperforsikring (valgfri) 9 900,-
  • Gebyr e-skjøte 250,-
  • Dokumentavgift 32 250,-
  • kr 43 570,- (Omkostninger totalt)
  • kr 1 333 570,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Kommunale utgifter

  kr 8 881,- pr. 2019. Det er to terminer pr år.

  Renovasjon

  kr 3 725,- pr. år. Gjelder renovasjon og slam.

  Ligningsverdi

  Vi har ikke mottatt ligningsverdi. Ny eier må påregne at ligningsverdien vil bli ca 30% av markedsverdi.

 • Diverse

  Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom.

  Hvitevarer medfølger ikke handelen.

  Sentrale lover

  Handelen reguleres av Avhendingsloven. Eiendommen selges som den er, jmf. avhendingslovens § 3-9. Selgers risiko for eventuelle skjulte feil og mangler reduseres i forhold til avhendingsloven. Eiendommen har uansett en mangel, jmf. avhendingslovens §3-9, dersom selger forsømmer sin opplysningsplikt etter avhendingsloven §3-7 eller §3-8. Det samme gjelder dersom eiendommen viser seg å være i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper hadde grunn til å forvente ut fra kjøpesummen og forholdene forøvrig.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank, Etne Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert 10.09.20 og selgers Egenerklæring datert 16.09.20 . Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 21. sep. 2021

 • Ansvarlig megler: Vidar Opheim
 • Oppdragsnummer: 1-20-00133
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.