Langedalen hytte, 5763 Ullensvang

Langedalen hytte

Ullensvang
Prisantydning

3 550 000,-

 • BRA105㎡
 • EierformSelveier
 • Soverom4
 • Byggeår2008
 • Omkostninger100 070,-
 • Totalpris3 650 070,-

Beskrivelse

Tak over inngangspartiet hvor det også er inngang til en utebod. Boda har vvb, rør-i-rør kobling, sentralstøvsugeren er plassert her og det er luke med nedtrekkbar stige til kaldloft. Det er panelte vegger og fliser på gulv.

Inngang til gang med fliser på gulv, trapp opp til loftsetasje og liten garderobe ved inngangsdøra.

Vaskerom med opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Brannslange, utslagsvask, sluk, fliser på gulv og panelte vegger.

Bad med fliser på gulv, baderomsinnredning med fire underskap, to speilskap, dusjkabinett, toalett, spotter i tak, mekanisk vifte samt hvitmalt paneltak og hvitbeiset panel på vegger.

Wc med servant med dobbelt underskap og speilskap med spotter. Panelte vegger og tak samt flislagt gulv.

Soverom1 med plassbygget køyseng som har 1,5 størrelse nede og enkel oppe, panelte vegger og eikeparkett på gulv.

Soverom2 med eikeparkett og panelte vegger.

Stue/kjøkken med delvis åpen løsning, vedovn med glassdør i stua, persienner i vindu mot vest, utgang til overbygget treterrasse mot vest, åpen himling med god takhøyde i ca. halve stua og tømmerpanel på vegger og i tak.

Kjøkkenet har spotter i tak, , innredning av typen Hamran har dempere i skuffer og det er godt med skuffer og skapplass, skaper helt til taket, induksjon koketopp, int. stekeovn, int. oppvaskmaskin, halvannen nedfelt vask i benkeplata samt stort integrert kjølehjørne. Persienner i vindu mot nord.

 1. etg: Furutrapp opp til loftstue med heltre gulv, utgang til luftebalkong med tett tak over og flott utsikt til Folgefonna. Loftstua er ypperlig som bare-og ungdomsavdeling samt til å benytte for ekstra soveplasser for gjester.

Soverom3 med heltre gulv og kott i knevegg.

Soverom4 med heltre gulv og kott i knevegg.

I følge selger kan man bygge uthus på inntil 35 kvm. Megler kan ikke se dokumentasjon på størrelsen, men reguleringsplanen legger opp til at man kan bygge uthus. Her er det som står: "Uthus er bibygg med støttefunksjoner til hovedbygget det tilhører. I form og størrelse skal uthuset tilpasses og underordne seg hovedbygget. Uthuset kan kobles på hovedbygget, men skal fremstå som et hovedbygg og et bibygg, dokumentert i samsvar med krav om god terrengtilpassing, samt tilpassing til omliggende bygg".

 • Hyttetype: Eikås.
 • Hele hytta er nybeiset utvendig og innvendig.
 • Vannbåren varme i hele 1 etasje.
 • Offentlig vann og avløp.
 • Rør-i-rør.
 • Innlagt fiber med Altibox for TV og Internet.
 • Sprosser på alle vindu på hytta.
 • Torvtak
 • Fine detaljer med utskjæringer på hytta.
 • Sentralstøvsuger.
 • Hamran kjøkkeninnredning.
Detaljer
 • Fantastisk hytte på flott tomt. Sjeldent stor parkering og mulighet for å bygge ekstra bygg opptil 35 kvm.
 • Det er flott utsikt fra hytta både nedover Odda dalen, oppover mot øvre del av Seljestad, utover Løyning og opp til Reinsnos.
 • Hytta inneholder 4 soverom, vaskerom, bad, wc, bod, stue/kjøkken med utgang til overbygget terrasse og loftstue.
 • God standard med bl.a. vannbåren varme og innlagt fiber med lynraskt Internet og TV signal.
Bruksareal per etasje
 1. etg.: 75 kvm Loft: 30 kvm.
Bygningsinformasjon

Ringmur. Bygget i tre. Bindingsverk med utvendig trekledning. Isolert med mineralull. Isolasjon i vegger er 15 cm og 25 cm i tak i følge selger. Murt element pipe. Sperretak / A takstoler med Torvtak. I følge selger er snølast hele 750 kg pr. kvardratmeter.

Primærrom
 1. etg.: Gang, bad, vaskerom, wc, 2 soverom og stue/kjøkken. Loft: Loftstue og 2 soverom.
Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest datert 18.06.2009.

Adgang til utleie

Dette er en selveiende hytte som kan leies ut i sin helhet.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming/vannboren varme og vedovn. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Seljestad ligger i overgangen til høyfjellet på Seljestad vest for E 134, og det ligger sentralt i forhold til Haugesund, Bergen og Stavanger.

  På Solfonn har du en stor fordel ved at du slipper å bruke tid på å kjøre over værharde fjelloverganger, med ventetid, kolonner og stengte veier dersom du kommer fra vest.

  Seljestadfjellet kan by på milevis med preparerte turløyper fra og med juleferien og til over påske. Se mer info på www.sorls.no

  På Korlevoll som er startstedet for turløypene, er det en 3 km lysløype for langrenn som til vanlig er åpen hver dag. Klubbhuset til Korlevoll IL er disponibelt som varmestue. Korlevoll er et innbydende område for skilek hvor det myldrer av barn og voksne på flotte dager. Røldal Skisenter (Hårådalen) med 7 heiser ligger ca. 10-12 min kjøretur (8 km) fra Seljestad, og har landets sikreste snøforhold. Områdene rundt Solfonn innbyr til flotte turer i en utrolig høyfjellsnatur. For mer informasjon om helårsaktiviteter i Odda Kommune:

  https://www.hardangerfjord.com/odda

  Avstander: Haugesund – Solfonn ca. 1.5 time (ca. 120 km) Stavanger – Solfonn ca. 3.5 timer (ca. 200 km) Bergen – Solfonn ca. 3-3.5 timer (ca. 190 km)

  Adkomst

  Fra E134 tar man av ved innkjørsel til Solfonn Family Resort. Følg veien på nedsiden av resortet og gjennom bom. Man får hytta på venstre side. Hytta er merket med "Til Salgs" skilt.

  Regulering

  Eiendommen ligger i område regulert til fritidsformål.

  • kr 3 550 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon 585,-
  • Tinglysning skjøte 585,-
  • Boligkjøperforsikring (valgfri) 9 900,-
  • Gebyr e-skjøte 250,-
  • Dokumentavgift 88 750,-
  • kr 100 070,- (Omkostninger totalt)
  • kr 3 650 070,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Kommunale utgifter

  kr 10 071,- pr. 2020. Det er fire terminer pr år. Kommunale avgifter gjelder Vann, avløp, renovasjon og feiing

  Ligningsverdi

  kr 488 132,- for 2017 Ligningsverdi gjelder for sekundærbolig og er opplyst av selger.

 • Diverse

  Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom.

  Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen. Det gis av selger ingen garanit på disse. Kr. 5500 per år i brøyteavgift/avgift til hytteforeningen Lontjørnshaugane Hytteeigarlag. Dekker brøyting og vedlikehold av veinettet i Solfonn/Langedalen.

  Det er pliktig medlemskap i hytteforening.

  Sentrale lover

  Handelen reguleres av Avhendingsloven. Eiendommen selges som den er, jmf. avhendingslovens § 3-9. Selgers risiko for eventuelle skjulte feil og mangler reduseres i forhold til avhendingsloven. Eiendommen har uansett en mangel, jmf. avhendingslovens §3-9, dersom selger forsømmer sin opplysningsplikt etter avhendingsloven §3-7 eller §3-8. Det samme gjelder dersom eiendommen viser seg å være i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper hadde grunn til å forvente ut fra kjøpesummen og forholdene forøvrig.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank, Etne Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert 24.05.21 og selgers Egenerklæring datert 21.05.21. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 3. jun. 2021

 • Ansvarlig megler: Vidar Opheim
 • Oppdragsnummer: 1-21-00178
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.