Leitevegen 1 B, 5522 HAUGESUND

Leitevegen 1 B

Haugesund
Prisantydning

3 470 000,-

 • BRA72㎡
 • EierformSameie
 • Soverom2
 • Byggeår2017
 • Omkostninger95 345,-
 • Totalpris3 576 868,-
 • Felles/mnd2 182,-

PÅMELDINGSVING! Lekker og betydelig oppgradert leilighet - Vestvendt terrasse - 2 sov - Parkering i garasjeanlegg

Beskrivelse

Leiligheten er innredet over en etasje, og inneholder følgende: Gang, soverom x2, bad, vaskerom, og stue/kjøkken.

Parker bilen på leilighetens egne parkeringsplass i lukket garasjeanlegg, og ta deg inn i en flott og lettstelt leilighet. Leiligheten ligger i tredje etasje.

Gangen som fører videre inn til stue/kjøkken, soverommene og bad, har lys hvittonet parkett, gipsvegger og listefrie overganger mot tak.

Luftig åpen stue/kjøkkenløsning med utgang til terrasse. Lys parkett på gulv, malte vegger og listefrie overganger vegg/tak. Lekkert kjøkken med fronter i behagelig matt farge, og integrerte hvitevarer. Kjøkkeninnredning er påkostet utover standard, og er blant annet trukket ut lenger på vegg mot soverom.

Soverommene har samme høye standard, med flott hvittonet parkett på gulv, samt listefrie overganger. På hovedsoverommet har man en stor og praktisk garderobe, og inngang til vaskerom, som fører videre til bad.

Tiltalende og flott helfliset bad. Stor og lekker dusjnisje. Her har man et flott fargevalg på flisene, med hvite og grålige toner. Pen gråtonet baderoms innredning med god plass i skuffer. Stor speilfront på vegg. Varmekabler på gulv.

Bod/teknisk rom, som i dag blir brukt som vaskerom. Her har man vinylbelegg på gulv.

Leiligheten har sportsbod og parkering i lukket garasjeanlegg.

Bygget har heis.

Detaljer
 • Strøken og gjennomført leilighet like ved Haugesund Sparebank Arena.
 • Leiligheten er oppgradert utover standardleveranse
 • Påkostet kjøkken med lekkert fargevalg på fronter. Kjøkkeninnredningen er oppgradert utover standard, med blant annet ekstra skapplass og benkeplass.
 • Fullfliset bad med oppgradert flisevalg, dusjnisje og baderomsinnredning
 • Eget vaskerom
 • Hovedsoverom med romslig garderobeløsning
 • Stor vestvendt terrasse med luftig beliggenhet, gode solforhold og lite innsyn.
 • Parkering i lukket og oppvarmet garasjeanlegg

Velkommen på visning i Leitevegen 1 B!

Bruksareal per etasje

72 kvm.

Bygningsinformasjon

Bygget i betong, med noe utenpåliggende trekledning.

Primærrom

Gang, bad, vaskerom, soverom x 2 stk og stue/kjøkken.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest datert 27.10.20

Adgang til utleie

Dette er en selveiende bolig som kan leies ut i sin helhet.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Boligen ligger i supersentralt til, kun et steinkast fra selve sentrumskjernen. Korte avstander til alt av hva man til daglig vil ha behov for, hvor en blant annet har skoler, barnehage, handelstilbud, alt av hva Haugesund Sentrum har å by på, i tillegg til fantastiske frilufts- og turmuligheter i Djupadalen.

  Adkomst

  Ved fellesvisninger vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningsskilt.

  Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din start-destinasjon til boligen.

  Regulering

  Her er det kommuneplanen som er gjeldende.

  • kr 3 470 000,- (Prisantydning)
  • 11 523,- andel fellesgjeld pr. dato 4. jun. 2021
  • 3 481 523,- (Totalpris ekskl. omkostninger)
  Omkostninger
  • Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon 585,-
  • Tinglysning skjøte 585,-
  • Boligkjøperforsikring (valgfri) 6 900,-
  • Gebyr e-skjøte 250,-
  • Dokumentavgift 87 025,-
  • kr 95 345,- (Omkostninger totalt)
  • kr 3 576 868,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Fellesutgifter

  kr 2 182,- pr.mnd som dekker bla. felles bygningsforsikring, altibox, utgifter fellesareal, diverse vaktmester tjenester og noe kommunale avgifter.

  Kommunale utgifter

  kr 6 255,- pr. 2021. Det er fire terminer pr år. Det er montert vannmåler så avgifter vil variere ut fra forbruk. Oppgitte Kommunale avgifter er årsprognose for 2021.

  Renovasjon

  Dette forutsetter lite abonnement hos HIM. Dette forutsetter standard abonnement hos HIM.

 • Diverse

  Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. Hvitevarer medfølger ikke handelen.

  Sentrale lover

  Handelen reguleres av Avhendingsloven. Eiendommen selges som den er, jmf. avhendingslovens § 3-9. Selgers risiko for eventuelle skjulte feil og mangler reduseres i forhold til avhendingsloven. Eiendommen har uansett en mangel, jmf. avhendingslovens §3-9, dersom selger forsømmer sin opplysningsplikt etter avhendingsloven §3-7 eller §3-8. Det samme gjelder dersom eiendommen viser seg å være i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper hadde grunn til å forvente ut fra kjøpesummen og forholdene forøvrig.

  Det er lovbestemt panterett til sameiet for forfalt fellesutgifter. Det gjøres oppmerksom på at det kun er anledning til å erverve to seksjoner i sameiet iht. Lov om eierseksjoner § 23.

  Betingelser fellesgjeld

  Haugesund Sparebank Annuitetslån, 12 terminer per år. Rentesats per 04.06.2021: 4.15% pa. Antall terminer til innfrielse: 36 Saldo per 04.06.2021: 658 260 Andel av saldo: 11 524 Første termin/første avdrag: 01.07.2019 ( siste termin 01.06.2024 )

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank, Etne Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert 11.06.21 og selgers Egenerklæring datert 11.06.21. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 5. jul. 2021

 • Ansvarlig megler: Svein Arne Pedersen
 • Oppdragsnummer: 2-21-00139
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.