Leitevegen 18 B, 5550 Sveio

Leitevegen 18 B

Sveio
Prisantydning

2 850 000,-

 • BRA189㎡
 • EierformSameie
 • Soverom5
 • Byggeår1984
 • Omkostninger79 570,-
 • Totalpris2 929 570,-

Sveio - Meget innholdsrik bolig med god standard - 5 soverom - 2 stuer - 2 bad - Solrik hage - Garasje!

Beskrivelse

Boligen er innredet over to plan og inneholder 1.etasje med entré, gang, bad, stue, bod og to soverom. 2.etasje med gang, vaskerom, wc, bad, stue/kjøkken, bod og tre soverom.

Det er også garasje på 35 kvm.

Velkommen til Leitevegen 18B, en meget innholdsrik bolig med delikat og god standard.

Det er varmekabler i soverom, stue, bad og gang i 1.etasjen av boligen. Entre med plass til oppheng av yttertøy. Gang med stor skyvedørsgarderobe (2017) til yttertøy. Fliser i gangen.

Stor, flott kjellerstue med rundtømmerpanel i vegg. Her er det satt opp en barløsning. Gulv fra 2017.

I boligens første etasje er det to soverom i gode størrelser. Soverom 1 med garderobeskap og soverom 2 med skyvedørsgarderobe.

Helfliset bad med dusjnisje, gulvstående toalett og vask i seksjon. Det er downlights i taket.

Stor bod med belegg i gulv. Sentralstøvsuger og VVS 200L.

I andre etasjen er det tre soverom. Hovedsoverom i god størrelse med garderobeskap og egen inngang til badet. Soverom 4 med garderobeskap.

I gangen er det plassbygd skap og en liten bod.

Helfliset bad med dusjkabinett, dobbel vask i seksjon, gulvstående toalett, downlights i taket og varmekabler i gulv.

Vaskerom med varmekabler i deler av gulvet. Her er det noe renoveringsbehov. Godt med lagringsplass i skap og hyller, det er også en praktisk benkeplate. Utslagsvask og opplegg til vaskemaskin.

Gjestetoalett med gulvstående toalett og en liten vask.

Stue og kjøkken i åpen løsning. Kjøkkenet inneholder en flott, unik kjøkkeninnredning. Det er benkeplate i stein og fliser på vegg. To innebygde stekeovner og oppvaskmaskin.

Stor og rommelig stue med rom for alt en behøver. Flott vedovn. Downlights i taket. Utgang til stor terrasse med flott utsikt mot friarealer. Markise her. Trapp fra terrassen ned i stor hage med mange muligheter. Gulvet i stuen er lagt 2016.

Kryploft: Ventilasjonsanlegg. Gode lagringsmuligheter her. Loftet strekker seg over hele boligen og har takhøyde på 1 – 1,5m.

Sammendrag egenerklæring: -Nytt tak lagt i oktober 2016. Arbeid utført av Nygård tak. -Sikringsskap gjennomgått full rehabilitering i 2020. Installasjon av El-bil lader 2021. Nye downlights, dimmer, termostat og bryter på bad 2.etg 2021. Alt arbeid utført av Bjelland Elektro AS. -Nytt ventilasjonsanlegg 2016. Arbeid utført av Norovent.

Sammendrag takstrapport: Huset er et betong/element hus som i stor grad bærer preg av byggeår utvendig. Østre del er boligdelen, men det er næring i 1.etasje i nordre del. Bygget fremstår utvendig som et næringsbygg, men innvendig og hage gir en god hjemme følelse. Eiendommen ligger høyt i terreng som gir en god utsikt østover. -Balkonger, terrasse og rom under balkonger og terrasser (TG3): Solrik terrasse mot vest på ca.14 kvm. Terrassebord med olje. Trapp ned til terreng, men det mangler rekkverk på 1 side. -Vaskerom (TG3): Vaskerom er fra byggeår, men det er utført noe arbeid. Gulv har noe høydeforskjell og det er ikke utført som et tradisjonelt vaskerom. -Bad 2.etg (TG3): Fliselagt bad med dobbel vask, wc og dusjkabinett. Gulv mangler fall til sluk (skjult under kabinett). Bad fremstår generelt som velholdt og er trolig oppgradert etter byggeår, men årstall er ikke kjent. Selv om bad er bygget etter eldre forskrifter kan det ha flere år igjen på levetid uten at det kan beskrives nærmere.

Bruksareal per etasje

1.etasje - 113 kvm. 2.etasje - 76 kvm.

Bygningsinformasjon

Tomannsbolig. Her er det delvis næring og delvis bolig. Sveio kommune benytter den andre seksjonen.

Bygget er bygget med ringmur i betong. Fasade er laget av betong elementer. Taket er tekket med belegg.

Garasje er på lik linje som boligen bygget i betong elementer og med flatt tak.

Primærrom

1.etasje - Entré, 2 stk gang, bad, stue og 2 stk soverom.

2.etasje - Gang, stue/kjøkken, vaskerom, wc, 3 stk soverom og bad.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest vedr. nybygg av industribygg datert 16.10.1984.

Adgang til utleie

Dette er en selveiende bolig som kan leies ut i sin helhet.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger.

Oppvarming

Vedovn, ellers elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Boligen ligger meget sentralt, med kort avstand til sentrum, butikker, skole, barnehage, idrettsanlegg, golfbane og turterreng.

  Adkomst

  Er du på annonsen på finn.no kan du klikke inn på kartet som vises på høyre side. I feltet som dukker opp kan du velge "til-destinasjon" og få nøyaktig veibeskrivelse.

  Regulering

  Eiendommen ligger i område regulert til boligformål.

  • kr 2 850 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon 585,-
  • Tinglysning skjøte 585,-
  • Boligkjøperforsikring (valgfri) 6 900,-
  • Gebyr e-skjøte 250,-
  • Dokumentavgift 71 250,-
  • kr 79 570,- (Omkostninger totalt)
  • kr 2 929 570,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Kommunale utgifter

  kr 14 447,- pr. 2021. Opplyste kommunale avgifter er inkludert mva og per 01.10.2021. De inneholder vann/avløp, feiing, renovasjon og eiendomsskatt. Årlige kostnader blir fordelt på 2 terminer.

  Renovasjon

  Dette forutsetter lite abonnement hos HIM. Dette forutsetter standard abonnement hos HIM.

  Ligningsverdi

  Ligningsverdi gjelder for primærbolig og er opplyst av skatteetaten.

 • Diverse

  Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom.

  Integrerte hvitevarer medfølger handelen. Det gis av selger ingen garanti. Frittstående kjøleskap kan medfølge etter nærmere avtale.

  Sentrale lover

  Handelen reguleres av Avhendingsloven. Eiendommen selges som den er, jmf. avhendingslovens § 3-9. Selgers risiko for eventuelle skjulte feil og mangler reduseres i forhold til avhendingsloven. Eiendommen har uansett en mangel, jmf. avhendingslovens §3-9, dersom selger forsømmer sin opplysningsplikt etter avhendingsloven §3-7 eller §3-8. Det samme gjelder dersom eiendommen viser seg å være i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper hadde grunn til å forvente ut fra kjøpesummen og forholdene forøvrig.

  Det er lovbestemt panterett til sameiet for forfalt fellesutgifter. Det gjøres oppmerksom på at det kun er anledning til å erverve to seksjoner i sameiet iht. Lov om eierseksjoner § 23.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank, Etne Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 25. nov. 2021

 • Ansvarlig megler: Joakim Steine
 • Oppdragsnummer: 1-21-00332
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.