Leitevegen 2 B, 5522 HAUGESUND

Leitevegen 2 B

Haugesund
Prisantydning

4 490 000,-

 • BRA90㎡
 • EierformSameie
 • Soverom2
 • Byggeår2020
 • Omkostninger122 170,-
 • Totalpris4 612 170,-
 • Felles/mnd1 999,-

PÅMELDINGSVISNING! Lekker og oppgradert leilighet i "Stadion terrasse" - Lekkert oppgradert kjøkken - Høy standard

Beskrivelse

Leiligheten er innredet over en etasje, og inneholder følgende: Gang, soverom x2, wc, bad, vaskerom, stue og kjøkken.

Rålekker og strøken nyere leilighet med sentrums-beliggenhet. Her er det gangavstand til det aller meste.

Leiligheten er innredet over en etasje og inneholder gang, 2 soverom, wc, bad, vaskerom, og stue/kjøkken.

Oppgradert en-stavs parkett i de fleste rom, i tillegg til oppgradert flisevalg på bad.

Stor stue med åpen løsning til kjøkken. Flotte fargevalg på overflater, lekker en-stavs parkett på gulv, og mye naturlig lys fra store vindusflater. Svært påkostet kjøkken, med fronter i tidsriktig fargevalg. Store arbeidsflater på kjøkkenbenk med kjøkkenøy. Her får man også plass til oppbevaring av det aller meste man har behov for i skuffer og skap. Integrerte hvitevarer, også med integrert kaffemaskin.

Romslig bad med stor dusjnisje, pen og praktisk oppgradert baderomsinnredning. Inngang fra bad til eget vaskerom.

Gjestetoalett.

Leiligheten har to soverom, begge av god størrelse. Hovedsoverom med utgang til terrasse. På hovedsoverom er det også blitt satt inn en stedbygd garderobeløsning, levert av KGB. Proffmontert lys-skjerming på soverom.

Stor terrasse mot nord på like over 40 kvm med panoramautsikt til Haugesund stadion. Her kan en nyte toppfotball fra egen terrasse/stue.

Parkering i lukket og oppvarmet garasjeanlegg i kjeller. Adkomst til kjelleretasje via heis. I kjeller har man også tilgang på en romslig sportsbod.

Velkommen på visning i Leitevegen 2 B!

Detaljer
 • Strøken og gjennomført nyere leilighet beliggende i "Stadion terrasse"
 • Leiligheten er betydelig og kostbart oppgradert i de fleste rom
 • Rålekkert kjøkken med kjøkkenøy og kvalitets hvitevarer
 • Fullfliset bad med oppgradert flisevalg, dusjnisje og baderomsinnredning
 • Oppgradert parkett i hele leiligheten
 • Gjestetoalett
 • Eget vaskerom
 • Hovedsoverom med romslig stedbygd garderobeløsning
 • Proffmontert solskjerming
 • 2 terrasser
 • Stor terrasse med panoramautsikt ut over Haugesund stadion!
 • Parkering i lukket og oppvarmet garasjeanlegg

Velkommen på visning i Leitevegen 2 B!

Bygningsinformasjon

Bygget i betong, med noe utenpåliggende trekledning.

Primærrom

Gang, soverom x2, wc, bad, vaskerom, stue og kjøkken.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest datert 19.04.2021

Adgang til utleie

Dette er en selveiende bolig som kan leies ut i sin helhet.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Boligen ligger i supersentralt til, med skjermede uteområder, kun et steinkast fra selve sentrumskjernen. Korte avstander til alt av hva man til daglig vil ha behov for, hvor en blant annet har skoler, barnehage, handelstilbud, alt av hva Haugesund Sentrum har å by på, i tillegg til fantastiske frilufts- og turmuligheter i Djupadalen.

  Adkomst

  Ved fellesvisninger vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningsskilt.

  Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din start-destinasjon til boligen.

  Regulering

  Eiendommen ligger i område regulert til boligformål.

  • kr 4 490 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon 585,-
  • Tinglysning skjøte 585,-
  • Boligkjøperforsikring (valgfri) 8 500,-
  • Gebyr e-skjøte 250,-
  • Dokumentavgift 112 250,-
  • kr 122 170,- (Omkostninger totalt)
  • kr 4 612 170,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Fellesutgifter

  kr 1 999,- pr. mnd. som dekker bla. felles bygningsforsikring, vaktmester tjenester, strøm felles areal. avsetning utvendig vedlikehold, forretningsfører og kabl tv/bredbånd.

  Kommunale utgifter

  kr 5 037,- pr. 2020. Det er fire terminer pr år. Avgifter varierer etter forbruk.Kommunale avgifter gjelder vann og avløp.

  Renovasjon

  kr 2 839,- pr. år. Dette forutsetter standard abonnement hos HIM.

  Ligningsverdi

  Vi har ikke mottatt ligningsverdi. Ny eier må påregne at ligningsverdien vil bli ca 30% av markedsverdi.

 • Diverse

  Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. Integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger handelen. Det opplyses at felleskostnader fra 01.07.2021 vil stige til kr. 2299 per måned, og vil da også dekke internett.

  Sentrale lover

  Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven

  Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

  Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

  Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

  Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

  Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank, Etne Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger husordensregler og selgers Egenerklæring datert 03.05.21. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 23. mai 2022

 • Ansvarlig megler: Elisabeth Marvik
 • Oppdragsnummer: 2-21-00103
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.