Leitevegen 2 E, 5522 HAUGESUND

Leitevegen 2 E

Haugesund
Prisantydning

1 090 000,-

 • BRA90㎡
 • EierformAndel
 • Soverom2
 • Byggeår2020
 • Omkostninger9 257,-
 • Totalpris4 110 507,-
 • Felles/mnd7 237,-

Haugesund - Rålekker og strøken nyere leilighet med sentrums-beliggenhet - Garasjeplass!

Beskrivelse

Leiligheten er innredet over et plan og inneholder gang, bad, 2 stk soverom, stue/kjøkken, 1 innvendig bod og 1 bod i kjeller.

Det er i tillegg garasjeplass i lukket anlegg.

Rålekker og strøken nyere leilighet med sentrums-beliggenhet. Her er det gangavstand til det aller meste.

Størrelsen, standarden og beliggenheten gjør denne leiligheten til et attraktivt objekt! Ved bygging er det vektlagt å lage en romslig, nydelig og ikke minst praktisk leilighet. Her har en lykkes, en leilighet som bør oppleves for korrekt inntrykk.

Leiligheten er innredet over et plan og inneholder gang, bad, 2 stk soverom, stue/kjøkken, 1 innvendig bod og 1 bod i kjeller.

Det første som møter oss er leilighetens romslige entré. Her er det god plass til oppbevaring av sko og yttertøy. Det er også montert porttelefon for en sømløs mottakelse av gjester.

Flott, helfliset bad med varmekabler i gulv. Stor dusjnisje, vegghengt toalett, vask i seksjon og downlights i taket.

Praktisk vaskerom/bod med belegg i gulv. Opplegg til vaskemaskin, villavent ventilasjonsanlegg, VVS og fordelerskap til rør-i-rør.

Våkne opp. Forberede seg på en ny dag. Eller trekke seg tilbake, lukke øynene og legge dagen bak seg. Hovedsoverommet er i god størrelse med stor, flott skyvedørsgarderobe. Gjestesoverom med plass til det en behøver.

Stue og kjøkken i åpen løsning. Her er det rikelig med plass til spise- og sittegrupper.

Stilfullt og moderne kjøkken med innredning fra Drømmekjøkkenet. Her er det mye skapplass og store, gode arbeidsflater på kjøkkenbenken. Integrert stekeovn, kjøleskap med fryser og oppvaskmaskin.

Stuen har utgang til vestvendt balkong med gode solforhold. Det er store vindusflater som sørger for en trivelig og lys atmosfære. Varmepumpe.

Parkering i lukket garasjeanlegg i kjeller. Adkomst til kjelleretasje via heis. I kjeller har man også tilgang på en romslig sportsbod.

Primærrom

Gang, bad, 2 stk soverom og stue/kjøkken.

Ferdigattest

Det foreligger en midlertidig brukstillatelse datert 20.08.2020.

Adgang til utleie

Etter borettslagslovens bestemmelser kan andelseieren ikke uten samtykke fra styret leie ut boligen utenom til familie i opp og nedadstigende rekkefølge. Det er noen unntaksbestemmelser, konferer megler.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Når du velger bolig, velger du også nabolag. Nærbutikk. Skolevei. Nærhet til naturen. Nye naboer. Rammen rundt der du bor. Denne leiligheten ligger super sentralt til! Her ligger alt til rette for en urban tilværelse. En går lett ned til sentrum og har tilgang til alle fasiliteter sentrumskjernen har å by på. Ønsker en shopping har en tilgang til alle butikkene i gågaten og byens kjøpesenter i Markedet. Lett tilgang til turområdene i Hollenderhaugen, Vangen, Vardafjellet og Djupadalen.

  Adkomst

  En kan åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din startdestinasjon til boligen.

  Regulering

  Eiendommen ligger i område regulert til boligformål.

  • kr 1 090 000,- (Prisantydning)
  • 3 011 250,- andel fellesgjeld pr. dato 2. sep. 2021
  • 4 101 250,- (Totalpris ekskl. omkostninger)
  Omkostninger
  • Tinglysningsgebyr hjemmelsoverføring 480,-
  • Tinglysning pr. pantnotering 480,-
  • Boligkjøperforsikring valgfri 4 300,-
  • Forhåndsprøving av forkjøpsrett 3 747,-
  • Gebyr e-skjøte 250,-
  • kr 9 257,- (Omkostninger totalt)
  • kr 4 110 507,- (Totalpris inkl. omkostninger)
 • Fellesutgifter

  kr 7 237,- pr. mnd. som dekker bla. renter fellesgjeld kr.4.430,-, vedlikehold, renhold, drift, forsikring av bygningsmassen, kommunale avgifter kr. 2.408,-. Kollektivt tilknyttet Haugaland Kraft med Altibox. Altibox kr. 399,-.

  Renovasjon

  Dette forutsetter lite abonnement hos HIM. Dette forutsetter standard abonnement hos HIM.

  Ligningsverdi

  Vi har ikke mottatt ligningsverdi. Ny eier må påregne at ligningsverdien vil bli ca 30% av markedsverdi.

 • Diverse

  Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom.

  Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen.

  Kun integrerte hvitevarer medfølger handelen. Det gis av selger ingen garanti.

  Taklamper medfølger ikke handelen.

  Det er vedtektsbestemt forkjøpsrett for medlemmer av borettslaget/boligbyggelaget, konferer megler.

  Medlemsfrist 5 hverdager etter at HAUBO har publisert oppdraget for medlemmene.

  Om forkjøpsrett ønskes benyttet, må skjema fylles ut og leveres Haubo innen fristen.

  Det er en forutsetning for handelen at forkjøpsretten ikke benyttes.

  Ny eier skal godkjennes av borettslaget og kjøper bærer ansvaret for at han blir styregodkjent. Skulle kjøper mot formodning ikke oppnå dette, vil selger være skadesløs og vil utstede blancoskjøte til kjøper mot oppgjør som planlagt. Kjøper forplikter seg til å avhende eiendommen på nytt for egen regning og risiko. Kjøper plikter å tegne medlemskap i Haubo.

  Konferer megler ang. Regler for dyrehold.

  Borettslaget har 1. prioritets pant (utinglyst) for forfalte felleskostnader.

  Kjøper er inneforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller Generalforsamling.

  Borettslaget er tilknyttet sikringsfond. Dette innebærer at man ikke står ansvarlig for andre andelseieres eventuelle mislighold av felleskostnader.

  Sentrale lover

  Handelen reguleres av Avhendingsloven. Eiendommen selges som den er, jmf. avhendingslovens § 3-9. Selgers risiko for eventuelle skjulte feil og mangler reduseres i forhold til avhendingsloven. Eiendommen har uansett en mangel, jmf. avhendingslovens §3-9, dersom selger forsømmer sin opplysningsplikt etter avhendingsloven §3-7 eller §3-8. Det samme gjelder dersom eiendommen viser seg å være i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper hadde grunn til å forvente ut fra kjøpesummen og forholdene forøvrig.

  Betingelser fellesgjeld

  Lånenummer: 32408421410, Haugesund Sparebank, Hovedkontor Annuitetslån, 2 terminer per år. Rentesats per 02.09.2021: 1.75% pa. Antall terminer til innfrielse: 78 Saldo per 02.09.2021: 55 957 500 Andel av saldo: 3 011 250 Første termin: 15.12.2020Neste avdrag: 15.12.2030 ( siste termin 15.06.2060 ) Avdragsfritt tom 28.08.2030 DET FINNES IN ORDNING I BORETTSLAGET. Avdragsfritt frem til desember 2030 Ut i fra dagens lånebetingelser vil neste avdrag som forfaller til betaling 15.12.2030 utgjøre ca. kr. 6.396,- pr. mnd. for denne boligen.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank, Etne Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger selgers Egenerklæring datert 02.09.2021. Megler har fra borettslaget innhentet innkalling og protokoll fra generalforsamling, årsregnskap og -melding, vedtekter, ordensregler, regler for dyrehold, info om sikringsordning mv. Interessenter oppfordres til å gjøre seg kjent med informasjonen. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 5. okt. 2021

 • Ansvarlig megler: Joakim Steine
 • Oppdragsnummer: 1-21-00268
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.