Leitevegen 3 B, 5522 HAUGESUND

Leitevegen 3 B

Haugesund
Prisantydning

2 590 000,-

 • BRA77㎡
 • EierformSameie
 • Soverom2
 • Byggeår2015
 • Omkostninger75 322,-
 • Totalpris2 665 322,-
 • Felles/mnd2 265,-

Haugesund - Lettstelt, tiltalende leilighet med enkel adkomst i 1. etasje - Innflytningsklar med byggeår 2015 - Garasjeplass & heis - Attraktiv beliggenhet like utenfor sentrumskjernen.

Visning

torsdag 21 januar

16:15-17:15

Påmelding
Beskrivelse

I første etasje og inneholder: Gang, vaskerom, bad, 2 soverom og åpen kjøkken/stueløsning.

Luftig gang med 1,7 m bredde ønsker deg velkommen inn i denne tiltalende og lettstelte leiligheten i Leitevegen 3B. Her har en god plass til sko- og annet yttertøy.

Åpent videre mot romslig kjøkken/stueløsning. I rommet har en god plass til både sofa og spisebord. Store og flere vindusflater sørger for godt med naturlig lys inn i stuen.

Tiltalende Drømmekjøkken med hvite fronter samt god skap- og benkeplass. Oppgradert med overskap til tak og med integrert oppvaskmaskin, komfyr og platetopp. Utgang til sørvendt, romslig og overbygd terrasse på bakkeplan.

Selger valgte ved prosjektering to soverom istedenfor tre. Dette har gitt to store og praktiske soverom med god plass til dobbeltseng, nattbord og garderobeløsning. Hovedsoverom med kjekk IKEA garderobe med god plass til det en skulle ha av klær.

Vaskerom med belegg på gulv og sluk. Her finner en anlegget for den balanserte ventilasjonen, opplegg for vaskemaskin, plass til tørketrommel, varmtvannstank.

Nydelig, helfliset bad med grå fliser på gulv med varmekabler og lyse, fliser på vegg. Vegghengt toalett, dusjhjørne, hvit baderomsinnreding med to skuffer og speil med belysning. Downlights i tak.

 • Prosjektet "Grindesvingen" og leiligheten oppført i 2015.
 • Flott, innflytningsklar leilighet som holder god standard.
 • Tiltalende kjøkken fra Drømmekjøkken og helfliset bad.
 • Oppgradert kjøkken samt fliser og innredninger på bad.
 • Oppgradert leiligheten med 3 moderne vegglamper i stue.
 • Satt inn praktisk garderobeløsning på soverom i 2015.
 • Det er balansert ventilasjon og varmepumpe i leiligheten.
 • Sikringsskap med automatsikringer og tv/internett fra Get.
Detaljer

Lettstelt, innflytningsklar leilighet med attraktiv beliggenhet i prosjektet Grindesvingen like utenfor sentrumskjernen. Leiligheten har enkel adkomst i byggets første etasje og inneholder gang, 2 store soverom, vaskerom, lekkert og helfliset bad og åpen kjøkken/stueløsning. Leiligheten holder god standard uten slitasje, flytt rett inn. Utgang fra kjøkken til romslig terrasse. Garasjeplass og bod i underetasjen.

Velkommen på visning av denne innflytningsklare leiligheten i Leitevegen 3B!

Bruksareal per etasje

Leiligheten: 72 kvm. Bod underetasjen: 5 kvm.

Bygningsinformasjon

Leilighetskomplekset er trolig oppført i tre på støpt plate/ringmur. Doble vinduer og flat takkonstruksjon.

Primærrom

Alle rom i leiligheten inngår i p-roms areal.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest datert 03.11.2015.

Adgang til utleie

Dette er en selveiende bolig som kan leies ut i sin helhet.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger.

Oppvarming

Varmekabler på bad og varmepumpe i stue.

Ellers elektrisk oppvarming.

I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Grindesvingen har flott og sentral beliggenhet like utenfor sentrumskjernen. Like utenfor sentrumskjernen og med Haugesund stadion som nærmeste nabo.

  Her ligger alt til rette for en urban tilværelse. En går lett ned til sentrum og har tilgang til alle fasiliteter sentrumskjernen har å by på. Legg middagen til kaien og nyt ett bedre måltid på en av byens rekke resturanteter med mat av god kvalitet.

  Ønsker en shopping har en tilgang til alle butikkene i gågaten og byens kjøpesenter i Markedet som kan skilte med 25 butikker og godt utvalg. Kveldsunderholdningen kan en legge til kaien og bylivet eller finn en god film som vises på lerretet i en av Edda-kino`s fem saler.

  Lett tilgang til turområdene i Hollenderhaugen, i Vangen, Vardafjellet og Djupadalen. Djupadalen er perfekt for koselig spaserturer eller joggeturer. Ta på joggeskoene og ta deg en kveldstur i Djupadalen. Djupadalen er en svært populær badeplass sommerstid.

  Ellers kort gang/sykkelavstand til Vangen. I varmere tider kan Vangen by på volleyballbaner, fotballbinger og bading med stupebrett i de fleste høyder. Ta på joggeskoene og ta deg en kveldstur i Djupadalen. Eller ta turen på en koselig spasertur og mat endene i Skeisvatnet.

  Rundt Haraldsvang finner en et eldorado av aktivitetsmuligheter. Med sportsklubber som Djerv 1919, Haugar og vard skal det ikke stå på fasilitetene eller tilbudet. Videre kan område by på flere treningssentre, svømmehall, turnhall og ishall. Kort avstand til barnehager og skoler i alle alderstrinn.

  Her har en alt i nærområde.

  Adkomst

  Følg Rogalandsgata sørover og passer Haugesund stadion på venstre side av veien. En vil da få leilighetskompleksene som første på høyre side av veien etter stadion. Ta vei inn til høyre og en er i Leitevegen. Leitevegen 3B ligger som første inngangsdør på venstre hånd. Leiligheten ligger i første etasje mot øst.

  Ved fellesvisning vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningskilt.

  Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din startdestinasjon til boligen.

  Ved fellesvisning vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningskilt.

  Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din startdestinasjon til boligen.

  Regulering

  Eiendommen ligger i område regulert til boligformål.

  • kr 2 590 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon 525,-
  • Tinglysning skjøte 525,-
  • Boligkjøperforsikring (valgfri) 6 500,-
  • Attestasjonsgebyr 172,-
  • Eierskiftegebyr kjøper - beløp må sjekkes 2 850,-
  • Dokumentavgift 64 750,-
  • kr 75 322,- (Omkostninger totalt)
  • kr 2 665 322,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Fellesutgifter

  kr 2 265,- felles bygningsforsikring, strøm i felles arealer, forretningsførsel, avsetning vedlikeholdsfond og Get.

  Kommunale utgifter

  kr 8 560,- pr. 2018. Det er fire terminer pr år. Det er montert vannmåler så avgifter vil variere ut fra forbruk.

  Renovasjon

  kr 2 500,- pr. år. Dette forutsetter standard abonnement hos HIM.

  Ligningsverdi

  kr 511 586,- for 2016 Ligningsverdi gjelder for primærbolig og er opplyst av skatteetaten.

 • Diverse
  • Integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger i handelen.
  • Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom.
  Sentrale lover

  Handelen reguleres av Avhendingsloven. Eiendommen selges som den er, jmf. avhendingslovens § 3-9. Selgers risiko for eventuelle skjulte feil og mangler reduseres i forhold til avhendingsloven. Eiendommen har uansett en mangel, jmf. avhendingslovens §3-9, dersom selger forsømmer sin opplysningsplikt etter avhendingsloven §3-7 eller §3-8. Det samme gjelder dersom eiendommen viser seg å være i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper hadde grunn til å forvente ut fra kjøpesummen og forholdene forøvrig.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank, Etne Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger selgers Egenerklæring datert 10.09.2018 og sameievedtekter. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 11. jan. 2021

 • Ansvarlig megler: Svein Arne Pedersen
 • Oppdragsnummer: 1-18-00601
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.