Liarvegen 6, 4265 KARMØY

Liarvegen 6

Karmøy
Prisantydning

1 980 000,-

 • BRA239㎡
 • EierformSelveier
 • Soverom2
 • Byggeår1967
 • Omkostninger60 820,-
 • Totalpris2 040 820,-

HÅVIK - Innholdsrik enebolig med garasje - stor og solrik tomt - kort rusletur til badestrand

Beskrivelse

Praktisk og innholdsrik enebolig med potensiale. Inneholder entre - gang med garderobeplass. Toalett med servant. Stort fliselagt bad med varmekabler og stor dusjvegg i glassbyggersten. 2 gode soverom. Det ene soverommet har opprinnelig vært 2. Separat vaskerom. Stort spisekjøkken med rikelig av skap og benkeplass. Plass til godt spisebord. Romslig stue med flott peis. Utgang til vinterhage og terrasse. Det er innredet et rom, for øvrig er hele kjelleren uinnredet. God takhøyde gir muligheter.

Garasje med plass til en bil.

Bruksareal per etasje

Bra kjeller: 105 kvm Bra 1. etasje: 134 kvm

Bygningsinformasjon

Bygningen er trolig oppført med grunnmur i betong, bindingsverk veggkonstruksjon i tre. Tak tekket med eternittplater. Se for øvrig vedlagte takstrapport. Rom innredet i kjeller er ikke byggemeldt eller godkjent.

Primærrom

P-rom utgjør gang, stue, kjøkken, trapperom, toalett, bad og 2 soverom.

Ferdigattest

I følge kommunen foreligger det ikke midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest. Dette er vanlig med tanke på boligens byggeår. Evt. ombygging/bruksendring etter dagens regelverk vil være søknadspliktig/kreve ferdigattest.

Adgang til utleie

Dette er en selveiende bolig som kan leies ut i sin helhet.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger.

Oppvarming

Peisovn i stuen. For øvrig elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Flott beliggenhet i rolige og barnevennlige omgivelser i etablert område på Håvik. Kort avstand til bl.a: barnehage, barneskole, idrettshall og Bygnes med diverse butikker. Boligen ligger også like i nærheten av T-forbindelsen og dermed kort avstand til Raglamyr og enkel adkomst mot Stavanger.

  Det er av velforeningen opparbeidet flott badeplass med sandstrand bare noen få hundre meter fra boligen.

  Adkomst

  Fra Haugesund: følg RV-47 sørover forbi avkjørsel til Hydro og ta deretter første veg til venstre inn på Vorråvegen. Ta deretter 2.veg til venstre inn på Liarvegen. Ta så første veg til høyre og boligen ligger da som første hus på venstre side.

  Regulering

  Eiendommen ligger i område regulert til boligformål.

  • kr 1 980 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon 585,-
  • Tinglysning skjøte 585,-
  • Boligkjøperforsikring (valgfri) 9 900,-
  • Gebyr e-skjøte 250,-
  • Dokumentavgift 49 500,-
  • kr 60 820,- (Omkostninger totalt)
  • kr 2 040 820,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Kommunale utgifter

  kr 13 657,- pr. 2020. Det er fire terminer pr år. Avgifter varierer etter forbruk.

  Renovasjon

  Dette forutsetter lite abonnement hos HIM. Dette forutsetter standard abonnement hos HIM.

  Ligningsverdi

  kr 567 383,- for 2018 Ligningsverdi gjelder for primærbolig og er opplyst av skatteetaten.

 • Diverse

  Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. Hvitevarer medfølger ikke handelen.

  Sentrale lover

  Handelen reguleres av Avhendingsloven. Eiendommen selges som den er, jmf. avhendingslovens § 3-9. Selgers risiko for eventuelle skjulte feil og mangler reduseres i forhold til avhendingsloven. Eiendommen har uansett en mangel, jmf. avhendingslovens §3-9, dersom selger forsømmer sin opplysningsplikt etter avhendingsloven §3-7 eller §3-8. Det samme gjelder dersom eiendommen viser seg å være i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper hadde grunn til å forvente ut fra kjøpesummen og forholdene forøvrig.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank, Etne Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert 09.023.2021og selgers Egenerklæring datert 25.02.2021. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 14. apr. 2021

 • Ansvarlig megler: Fred Lippens
 • Oppdragsnummer: 2-21-00042
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.