Liljedal 26

Haugesund
Prisantydning

6 390 000,-

Solgt
 • BRA200㎡
 • EierformSelveier
 • Soverom4
 • Byggeår2011
 • Omkostninger173 480,-
 • Totalpris6 563 480,-

SKÅREDALEN - Innbydende og innholdsrik familiebolig i attraktivt boligområde-Pent opparbeidet uteområde-Dobbel garasje

Beskrivelse

Gang med god plass til å henge fra seg sko- og yttertøy.

Gjestetoalett hvor det er fliser på gulv og malte vegger. Vegghengt toalett og servant med innredning.

Stor, lys og romslig stue med god plass til sofagruppe og spisebord. Store vindusflater som gir rikelig med naturlig lysinnslipp. Utgang til stor og lun terrasse hvor en kan nyte sene sommerkvelder. Pen gassovn som gir lun og god varme.

Pen hvit kjøkkeninnredning fra Sigdal med glatte fronter og benkeplate av stein. Godt utnyttet kjøkken med god skap- og benkeplass. Innredningen har integrert platetopp med induksjon, stekeovn, oppvaskmaskin, kaffemaskin og mikrobølgeovn.

Hovedsoverom(som også kan benyttes til tv-stue) med garderobe og eget baderom. Et lyst og flott helfliset baderom med varme i gulv, servant med stor hvit baderomsinnredning, vegghengt toalett og dusjnisje.

Praktisk vaskerom kombinert bi-inngang hvor det er fliser i gulv og malte vegger/baderomsplater på vegger. God plass til å henge fra seg sko- og yttertøy for hele familien. Vaskeromsinnredning hvor det er godt med skap- og benkeplass, utslagsvask og opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.

Kjekk loftstue med egen utgang til solrik terrasse der deler er overbygget.

Lekkert lyst helfliset bad med varme i gulv, dobbel servant med med stor hvit baderomsinnredning, vegghengt toalett og badekar med dusj.

To soverom av god størrelse med med plass til garderobe og sofa eller skrivepult.

Soverom med egen walk-in-garderobe.

Lyst kontor med stort vindu som gir godt med naturlig lysinnslipp.

Detaljer

Innholdsrik og kjekk familiebolig med praktisk planløsning og gjennomgående god standard.

Boligen er innredet over to plan og inneholder: Første etasje: Vindfang, stue, kjøkken, bad, soverom(som også kan benyttes til tv-stue), gjestetoalett og vaskerom/biinngang. Andre etasje: Loftstue, bad, 3 soverom, kontor og garderobe.

Dobbel garasje.

Bygningsinformasjon

Boligen er oppført med grunnmur med isolerte ringmurselementer. Bindingsverkskonstruksjon. Utvendig kledd med stående og liggende Royalimpregnert bordkledning. Taket er tekket med asfaltpapp.

Endringer fra originale bygningstegninger: Walk in closet på de to store soverommene i andre etasje er innredet som en del av soverommene. Endringer fra fasade: Fra øst: Det er satt inn et lite vindu mellom inngangsdører i første etasje. Det er satt inn 2 vinduer istedenfor 3 i andre etasje. Fra vest: Det er satt inn 1 vindu istedenfor 3 i første etasje.

Det er foretatt en tilstandsrapport for å avdekke boligens tilstand. I rapporten gis det tilstandsgrader etter symptomer på tilstandssvekkelser fra "ingen avvik" (TG0) til " store eller alvorlige avvik" (TG3). De forhold som er blitt merket med TG3 er beskrevet under. For bygningsdeler som er gitt TG3, hvor det er påregnelig med tiltak, er det satt et estimert kostnadsintervall (se rapport for mer info). Interessenter oppfordres likevel til å lese rapporten i sin helhet for et mer sammensatt bilde av boligens tilstand. Under "tiltak" beskriver rapporten hva som skal til for å få den aktuelle bygningsdelen til TG0/1 eller det som står beskrevet

TG 3 - STORE ELLER ALVORLIGE AVVIK

TG 3 - Innvendig > Etasjeskille/gulv mot grunn - Målt høydeforskjell på over 30 mm gjennom hele rommet. Tilstandsgrad 3 gis med bakgrunn i standardens krav til godkjente måleavvik. Det ble målt 50 mm høydeforskjell på gulv i vinkel i stue i første etasje. Det ble mål 20 mm høydeforskjell på gulv i TV stue i andre etasje. Høydeforskjellene er symptom på at bygget/gulvet har seget i vinkelen med stue. Konsekvens/tiltak: For å få tilstandsgrad 0 eller 1 må høydeforskjeller rettes opp. Det vil imidlertid sjelden være økonomisk rasjonelt som et enkeltstående tiltak i en bolig som dette. Dersom boligen en gang skal renoveres, kan man vurdere slike tiltak.

Primærrom

Bruksareal 1. etasje: 110 kvm Vindfang, stue, kjøkken, bad, soverom, gjestetoalett og vaskerom/biinngang. 2. etasje: 90 kvm Loftstue, bad, 3 soverom, kontor og garderobe. Primærrom 1. etasje: 110 kvm Vindfang, stue, kjøkken, bad, soverom, gjestetoalett og vaskerom/biinngang. 1. etasje: 87 kvm Loftstue, bad, 3 soverom og kontor. Sekundærrom 2. etasje: 3 kvm Garderobe

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på enebolig datert 14.01.2011 og ferdigattest på garasje datert 28.09.2016. Dokumentene kan leses hos megler.

Adgang til utleie

Dette er en selveiende bolig som kan leies ut i sin helhet.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger.

Tilkomst fra offentlig vei.

Oppvarming

Gass ellers elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Eiendommen er beliggende i et attraktivt og barnevennlig boligområde i Skåredalen. En rolig område nær ende av blindvei uten gjennomgangstrafikk. Her bor en med kort avstand til skole, barnehage, dagligvarebutikker, flotte turområder, idrettsanlegg og lekeplass like over gaten. Sørvestvendt beliggenhet på uteområder gir optimale solforhold.

  Adkomst

  Se kart på Finn.no og Em-a.no for korrekt veibeskrivelse.

  Regulering

  Eiendommen ligger i et område som er regulert til bolig, frittliggende småhus.

  Kopi av situasjonskart, målebrev, reguleringsplaner m/bestemmelser etc. kan fås ved henvendelse til megler. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

  • kr 6 390 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Dokumentavgift 2,5% av kjøpesum
  • Tinglysing pantedokument kr. 540,-
  • Tinglysing skjøte kr. 540,-
  • Gebyr e-tinglysing kr. 250,-
  • Boligkjøperforsikring(vagfri) kr. 12.400,-
  • kr 173 480,- (Omkostninger totalt)
  • kr 6 563 480,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Kommunale utgifter

  kr 22 016,- pr. 2022. Kommunale gebyrer er en kombinasjon av forskudd, abonnement og enkeltgebyrer fakturert etter levert tjeneste. Kommunen kjenner ikke samlet gebyr for en eiendom for et år før året er omme. Tjenestene vil normalt ha en prisøkning hvert år, samt at forbruk på ulike tjenester kan variere fra år til år.

  Ligningsverdi

  kr 1 074 167,- for 2021

 • Sentrale lover

  Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene.  Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).  Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert 14.08.23 og selgers Egenerklæring datert 21.07.2023. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 11. sep. 2023

 • Ansvarlig megler: Elisabeth Marvik
 • Oppdragsnummer: 01230316
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.