Losgata 11

Karmøy
Prisantydning

3 650 000,-

Solgt
 • BRA156㎡
 • EierformSelveier
 • Soverom3
 • Byggeår2005
 • Omkostninger104 980,-
 • Totalpris3 754 980,-

Sjarmerende tidsriktig enebolig sentralt i Kopervik - Flott opparbeidet uteområde - Carport - God standard!

Beskrivelse

Boligen holder gjennomgående god standard og fremstår som godt vedlikeholdt. Her kan en flytte rett inn!

Lyst og tidsriktig kjøkkeninnredning med stort kjølehjørne, integrert stekeovn, oppvaskmaskin og godt arbeidsmiljø med god skap- og benkeplass. Egen utgang til terrasse fra kjøkken.

Romslig stue med god plass til både spisebord, sofagruppe og øvrig møblement. Området ved terrassedør har fliser på gulv som automatisk lager en egen sone i rommet. Store vindusflater gir rikelig med lysinnslipp. Det er både varmepumpe(2018), varmekabler og vedovn i stuen.

Praktisk vaskerom med god skap- og benkeplass. Kjekk bi- inngang direkte fra carport.

Toalettrom med fliser på gulv og slette overflater på vegg. Rommet inneholder toalett og vask.

Romslig gang med flott skyvedørsgarderobe fra gulv til tak med speil detalj for en større romfølelse. Her er det godt med oppbevaringsmuligheter.

Bod i første etasje er klargjort for å innrede baderom om en ønsker (gulvsluk og vanntilførsel). Det er også godkjent å lage et fjerde soverom i stuen i denne etasjen. Dette gjør at boligen kan få livsløpsstandard med alt på ett plan.

Koselig og kjekk loftstue med plass til både sofa og øvrig tv- møblement. Utgang til balkong med nytt dekke i 2022.

Hovedbadet i andre etasjen er av lekker utførelse med fliser på gulv og vegg. Baderommet inneholder dusjkabinett(2021), toalett, badekar og vask i romslig seksjon. Varmekabler i gulv.

Videre er det 3 kjekke soverom i andre etasje.

Detaljer

Boligen er over to plan og inneholder: Første etasje: Hall m/trapp, stue, kjøkken, vaskerom, toalettrom, bod (tilrettelagt til bad med gulvsluk og vanntilførsel) og utvendig bod. Andre etasje: Stue, bad samt tre soverom. Carport med el- bil lader.

Bygningsinformasjon

Enebolig oppført på ringmur i betong med vegger i trekonstruksjon og saltak tekket med betongpanner.

Det foreligger bygningstegninger som stemmer med dagens bruk. I tegningene kan vi se at det er godkjent å bygge et fjerde soverom i stue i første etasje om det er behov for ett ekstra rom. Utvendig bod er ikke omsøkt.

Følgende momenter har fått tilstandsgrad 2 i tilstandsrapporten: -Utvendig: Rekkverket er for lavt i forhold til dagens krav til rekkverkshøyder.

Primærrom

Enebolig Bruksareal 1. etasje: 97 kvm 2. etasje: 59 kvm Primærrom 1. etasje: 84 kvm Hall m/trapp, Stue, Kjøkken, Vaskerom, Toalettrom 2. etasje: 59 kvm Stue, Bad, 3 Soverom Sekundærrom 1. etasje: 13 kvm Bod (Tilrettelagt til bad med gulvsluk og vanntilførsel), Bod ute

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på nybygg datert 13.09.2005 Det foreligger ferdigattest på tilbygg datert 27.06.2013

Adgang til utleie

Dette er en selveiende bolig som kan leies ut i sin helhet.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger.

Oppvarming

Boligen har installert varmepumpe. Det gis ingen garanti på varmepumpe av selger. Ellers elektrisk oppvarming i boligen. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen. Vedovn i stue.

 • Beliggenhet

  Sentral beliggenhet i koselige Losgata i Kopervik. Fra Losgata har en gangavstand til blant annet butikker, frisør, kino, bibliotek og spisesteder. Fra eiendommen er det også kort avstand til skole, barnehage, idrettsanlegg og flotte turløyper.

  Adkomst

  Se Finn.no eller Em-a.no for korrekt veibeskrivelse.

  Regulering

  Eiendommen er avsatt til boligbebyggelse i kommuneplanen.

  • kr 3 650 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Dokumentavgift 2,5% av kjøpesum
  • Tinglysing pantedokument kr. 540,-
  • Tinglysing skjøte kr. 540,-
  • Gebyr e-tinglysing kr. 250,-
  • Boligkjøperforsikring(vagfri) kr. 12.400,-
  • kr 104 980,- (Omkostninger totalt)
  • kr 3 754 980,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Kommunale utgifter

  kr 15 598,- pr. 2022. Kommunale avgifter inneholder Vann, avløp, renovasjon, feiing og eiendomsskatt. Kommunale avgifter kan variere etter bruk.

  Ligningsverdi

  kr 720 873,- for 2021

 • Sentrale lover

  Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene.  Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).  Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert  08.05.2023, selgers Egenerklæring datert 05.05.2023 og grunnkart. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 7. jun. 2023

 • Ansvarlig megler: Ingeborg Gangsøy Pedersen
 • Oppdragsnummer: 01230202
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.