Lysenutvegen 27, 5585 VINDAFJORD

Lysenutvegen 27

Vindafjord
Prisantydning

2 690 000,-

 • BRA206㎡
 • EierformSelveier
 • Soverom5
 • Byggeår1982
 • Omkostninger78 320,-
 • Totalpris2 768 320,-

Velholdt enebolig på stor og flott endetomt - nydelig utsikt og beliggenhet! Solrikt!

Beskrivelse

Bolighuset er på 3 etasjer og inneholder:

Kjeller: Gang, vaskerom, bad, 2 soverom og 3 boder. 1. etasje: Entrè, gang, bad, stue m/ utg. terrasse, kjøkken og 2 soverom. Loft: Loftstue og 1 soverom.

Soverom i kjeller og på loft samt loftstue er ikke søkt godkjent for rom med varig opphold.

 • Badet i 1. etasje har tapet på vegger, gulvbelegg, vask, wc og badekar. Fremstår velholdt, men utdatert.
 • Badet i kjelleren har tapet på vegger, fliser på gulv, vask, wc og dusjhjørne. Renovering må forventes.
 • Begge badene har ventilasjon og det er ikke målt unormalt fukt av takstmann.
 • Vaskerom med betong og plater på lettvegger. Betong på gulv. Vask og opplegg for vaskemaskin. Varmtvannsbereder (2012 modell) er plassert her.
 • Kjøkken er et modulkjøkken fra byggeåret. Det er frittstående hvitevarer. Kjøkkenet fremstår som velholdt, men utdatert.
 • Villavent på kjøkken er trolig koblet opp mot ventilasjon på bad og vaskerom i følge takstmann.
 • Takrenner er tilkoblet dreneringsrør.
 • I sikringsskapet er det skrusikringer. Takstmann opplyser at anlegget er i normalt god stand, men det anbefales kontroll ved eierskifte på generelt grunnlag.

I 2020 er følgende arbeider utført på boligen (se tomtebeskrivelse for ytterligere oppgraderinger av eiendommen i 2020): - Taket er vasket, samt takrenner og nedløp. - Huset er utvendig nyvasket og nymalt. - Inngangsdør og terrassedør er skiftet. - Vindski mot nord er skiftet. - Ny topprekke på balkong. - Terrassen mot sør og vest er oljet. - Musebånd er montert rundt hele huset. - Det er laget ny terrasse mot veggen ved inngangsdøra. - Innvendig ble huset grundig vasket ned 22.09. Dersom huset blir solgt raskt ønsker ikke selgerne å vaske mer før overtagelse.

Detaljer
 • Bolighuset er på 3 etasjer og inneholder: Kjeller: Gang, vaskerom, bad, 2 soverom og 3 boder. 1. etasje: Entrè, gang, bad, stue m/ utg. terrasse, kjøkken og 2 soverom. Loft: Loftstue og 1 soverom.
 • Huset fremstår som meget velholdt, men innvendig noe utdatert. Huset er utvendig nymalt, det er ny inngangsdør og terrassedør, nye vindskier, oljet terrasse, nye musebånd samt bygget ny terrasse. Skogen og hagen er ryddet for nye eiere. Det er gravd opp og lagt singel mot vegger på vestsiden og nordsiden med mer!
 • Tomta er stor og nydelig og ligger på enden av rekken. Fiber til tomta.
 • Østbøfeltet. Etablert og familievennlig boligfelt. Boligen ligger flott til på skjermet tomt med fantastisk utsikt og topp solfohold. Kort vei til dagligvarebutikk og skole.
Bruksareal per etasje

Kjeller: 80 kvm. 1. etasje: 85 kvm. Loft: 36 kvm.

Bygningsinformasjon

Grunnmur av betong elementer. Elementpipe. Trekledning. Betongpanner på tak.

Innredning av soverommene i kjelleren er ikke omsøkt og godkjent i kommunen da det på tegninger er tegnet inn boder og hobby/sport. Innredning av loftstue og soverom på loft er trolig heller ikke omsøkt eller godkjent i kommunen. Dette da det ikke finnes tegninger på planløsningen på loftet hos kommunen. Disse rommene er ikke søkt godkjent for "rom med varig opphold".

Primærrom

Kjeller: Gang, vaskerom, bad og 2 soverom. 1. etasje: Entrè, gang, bad, stue, kjøkken og 2 soverom. Loft: Loftstue og soverom.

Ferdigattest

Det foreligger midlertidig brukstillatelse datert 06.04.1982. Av utbedringer som bas gjøres innen 06. juli 1982 var følgende: - Planering av terrenget rundt bygget med fall fra grunnmur. - Søyler under takutbygg må utbedres. - Innpussing av kjellervindu. - Lasking av sperr må utføres. - Opparbeiding av snuplass / parkeringsplass for bil i samsvar med reguleringsplan for Østbøfeltet.

I følge selger er alt dette utført.

Adgang til utleie

Dette er en selveiende bolig som kan leies ut i sin helhet.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger.

Oppvarming

Vedovn/parafinovn i stue. Oljetank er sikret og ferdigmelding på dette er registrert i kommunen. Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Østbøfeltet. Etablert og familievennlig boligfelt. Boligen ligger flott til på skjermet tomt med fantastisk utsikt og topp solfohold. Kort vei til dagligvarebutikk og skole.

  Adkomst

  Fra Sandeid, kjør i retning Vikedal. Ta venstre inn Stølsvegen, ta deretter høyre inn Lysenutvegen, nummer 27 ligger på høyre side på nedsiden av veien rett før veien deler seg i to. Det vil bli skiltet ved felles visning.

  Regulering

  Eiendommen ligger i område regulert til boligformål.

  • kr 2 690 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon 585,-
  • Tinglysning skjøte 585,-
  • Boligkjøperforsikring (valgfri) 9 900,-
  • Dokumentavgift 67 250,-
  • kr 78 320,- (Omkostninger totalt)
  • kr 2 768 320,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Kommunale utgifter

  kr 15 198,- pr. 2019. Det er fire terminer pr år. Avigiftene gjelder vann, avløp, brannsyn, feiing og eiendomskatt.

  Renovasjon

  kr 2 678,- pr. år. Dette forutsetter standard abonnement hos HIM.

  Ligningsverdi

  kr 517 653,- for 2019 Ligningsverdi gjelder for primærbolig og er opplyst av skatteetaten.

 • Diverse

  Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom.

  Hvitevarer som medfølger i handelen er komfyr og oppvaskmaskin. Det gis ingen garanti på disse.

  Sentrale lover

  Handelen reguleres av Avhendingsloven. Eiendommen selges som den er, jmf. avhendingslovens § 3-9. Selgers risiko for eventuelle skjulte feil og mangler reduseres i forhold til avhendingsloven. Eiendommen har uansett en mangel, jmf. avhendingslovens §3-9, dersom selger forsømmer sin opplysningsplikt etter avhendingsloven §3-7 eller §3-8. Det samme gjelder dersom eiendommen viser seg å være i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper hadde grunn til å forvente ut fra kjøpesummen og forholdene forøvrig.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank, Etne Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert 21.09.20 og selgers Egenerklæring datert 06.06.20. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut Haugesund Sparebank sin lånekalkulator.

Lånekalkulator

Sist oppdateret: 21. nov. 2020

 • Ansvarlig megler: Vidar Opheim
 • Oppdragsnummer: 1-20-00186
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

1

Megler med lokalkunnskap

Alle meglerne i Eiendomsmegler A er engasjerte og har høy kompetanse og god lokalkunnskap i sitt spesialområde. En dyktig megler som har de rette verktøyene til rådighet er den viktigste faktoren for å oppnå høyest mulig salgssum for boligen din. Vi står på fra første møte begynner til salgsmøte slutter - fra kontrakt til kontrakt.


Ema megler

2

Uforpliktende verdivurdering

Det er svært viktig å gå ut i markedet med rett pris - er prisen for høy kan det ødelegge salget. Vår lange erfaring og gode oversikt over boligmarkedet, både generelt og med de lokale variasjoner som ofte finnes, gjør oss i stand til å anslå prisantydning på en god måte - selvsagt i samarbeid med deg som eier.

Ema images verdivurdering

3

Takst og forsikring

Vi ordner takstmann og forsikrer for deg. Det er valgfritt å tegne boligsalgsforsikring, men vi anbefaler det alltid på det sterkeste.

Ema images takst

4

Klargjør boligen for salg

Før markedsføringen begynner, må markedsmateriellet utformes. Vi bruker produksjonsselskapet Vestbris til foto, luftfoto og film slik at du er sikret et supert resultat. Alle våre kunder får videovisning av boligen i de digitale annonsene - noe som er unikt i vår region. Teksten som følger annonsen skriver megleren, som har god erfaring med hva potensielle kjøpere ønsker å vite om boligen.

Dette bør du gjøre før fotografen kommer
Ema images fotografering

5

Skreddersydd markedsføring

Alle får vite at akkurat din eiendom er for salg! Vi i Eiendomsmegler A følger utviklingen og gjør det som skal til for å få høyest mulig salgssum. Ingen av våre konkurrenter kan matche vår digitale markedsføring. I tillegg får alle våre kunder videovisning for å skape en opplevelse som skiller seg ut i mengden. Boligen markedsføres i vår digitale boligavis, i tillegg til omfattende digital annonsering skreddersydd til ulike potensielle kjøpere via Google, Facebook, Instagram, Finn.no, H-avis.no og VG.no.

Se ukens nyheter
Ema images markedsføring

6

Visning med godfølelsen

Hovedmålet med vår markedsføringen er å gi folk et godt førsteinntrykk av salgsobjektet, samt være sikker på at samtlige, potensielle interessenter kommer på visning. Der skal de bli møtt av en smilende, hyggelig og kompetent megler som viser fram boligen på en god måte. Megleren kan også være behjelpelig med gode tips til hvordan du gjør boligen klar til visning. Vi er med deg hele veien!


Ema visning

7

Budrunde og signering

Etter visning sitter megleren klar til å ta imot bud. Målet er å oppnå høyest mulig salgssum for boligen din. Megleren tar seg av all kommunikasjon og alt det praktiske rundt budrunden, og selvsagt alt papirarbeid før, under og etter kontraktsmøtet og informerer kjøper og selger underveis på hva de skal gjøre. Vi holder deg selvfølgelig orientert under hele prosessen.

Gå til vår kundeportal
Ema images signering

8

Oppgjør og overlevering

Vi har egen oppgjørsavdeling som sørger for at alt går riktig for seg når penger og bolig formelt skal skifte hender, slik at både du og kjøper kan senke skuldrene i visshet om at alt er i de beste hender.

Ema images overtakelse