Martin Nielsens gate 43 A, 5529 HAUGESUND

Martin Nielsens gate 43 A

Haugesund
Prisantydning

2 190 000,-

Solgt
 • BRA85㎡
 • EierformSameie
 • Soverom3
 • Byggeår1996
 • Omkostninger61 382,-
 • Totalpris2 251 382,-
 • Felles/mnd830,-

Innholdsrik leilighet med enkel og trappefri adkomst - Maritime omgivelser - 3 soverom - Oppusset bad 2011

Beskrivelse

Leiligheten i Martin Nielsens gate 43 A har svært maritim beliggenhet og utsikt til Karmsundet fra hagen. Leiligheten er innholdsrik med 3 soverom, åpen løsning mellom stue/kjøkken og romslig bad. Med 3 soverom kan en fint bruke det ene soverommet til en ekstra stue eller hobbyrom, alt etter behov.

Leiligheten har en kjekk og sentral beliggenhet ved sjøkanten, tilhørende et veletablert sameie i Martin Nielsens gate. Her bor man med gangavstand til sentrum og alt som medfølger. Dette er en av de aller beste adressene om du ønsker å bo nær sjøen samtidig som du bor sentrumsnært. Leiligheten ligger i et rolig og trygt område.

Leiligheten ligger i 1. etasje og inneholder følgende rom:

Gang, 3 soverom, bad og åpen løsning mellom stue og kjøkken. Vaskerom/bod. Det er også bod bak carport.

Beskrivelse av innhold og standard:

Stuen har parkett på gulv. Det er utgang til sørvendt hage med utsikt til Smedasundet.

Det er standard kjøkken fra byggeår som har godt med skap- og benkeplass. Praktisk sittebenk på kjøkken. Hvitevarer medfølger.

Det er totalt tre soverom i leiligheten.

Stort og romslig bad oppusset av fagfolk i 2011. Fliser på gulv. Vindu på badet gir godt med lysinnslipp og gjør rommet lyst og trivelig.

Bygningsinformasjon

Kledning av aluminium. Panner på tak.

Primærrom
 1. etasje: Gang, soverom x 3 stk, bad, vaskerom og stue/kjøkken.
Ferdigattest

Det foreligger midlertidig brukstillatelse datert 14.08.96. Men følgende anmerkning. 1. treskruer i stolpesko søyler utvendig. Frist for utførelse er utløpt.

Adgang til utleie

Dette er en selveiende bolig som kan leies ut i sin helhet.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Kjekk og sentral beliggenhet ved sjøkanten, tilhørende et veletablert sameie i Martin Nielsens gate. Her bor man med gangavstand til sentrum og alt som medfølger. En av de aller beste adressene om du ønsker å bo sjønært og idyllisk samtidig som du bor sentrumsnært. Rolig område som kan nytes enten fra egen terrasse eller fra sameiet sine flotte fellesområder.

  Gangavstand til HVL, treningssenter, bensinstasjoner, bakeri og butikker.

  Adkomst

  Er du på annonsen på finn.no kan du klikke inn på kartet som vises på høyre side. I feltet som dukker opp kan du velge "til-destinasjon" og få nøyaktig veibeskrivelse.

  Regulering

  Eiendommen ligger i område regulert til boligformål. ca 401 kvm til friområde og 258 kvm i hensynsone.

  • kr 2 190 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon 585,-
  • Tinglysning skjøte 585,-
  • Boligkjøperforsikring (valgfri) 6 900,-
  • Tinglysingsgebyr e-skjøte 187,-
  • Dokumentavgift 53 125,-
  • kr 61 382,- (Omkostninger totalt)
  • kr 2 251 382,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Fellesutgifter

  kr 830,- Dekker forsikringbygg, strøm fellesareal og avvsetning til diverse vedlikehold. Det betales kvartalsvis til sameiet kr 2490.

  Kommunale utgifter

  kr 7 127,- pr. 2019. Det er fire terminer pr år. Avgifter varierer etter forbruk.

  Renovasjon

  kr 2 678,- pr. år. Dette forutsetter standard abonnement hos HIM.

  Ligningsverdi

  kr 507 593,- for 2018 Ligningsverdi gjelder for primærbolig og er opplyst av skatteetaten.

 • Diverse

  Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. Hvitevarer medfølger i handelen.

  Det er observert skjeggkre i naboenheter i sameiet. Skjeggkre kan spre seg mellom leiligheter. Skjeggkre er et beslektet insekt av sølvkre. Det lever kun innendørs og trives best ved høy fuktighet, men sammenlignet med sølvkre kan de klare seg også i tørrere miljøer. Skjeggkre er observert i bygg over hele landet, og mange av funnene er fra nyere og moderne boliger. Selv om det per i dag ikke er en kjent metode for å utrydde skjeggkre, finnes det tiltak som kan redusere antall skjeggkre betydelig. Anbefalte tiltak er bl.a. bruk av limfeller og hyppig renhold for å fjerne næringstilgangen. Skjeggkre gjør liten skade, men kan virke sjenerende.

  Sentrale lover

  Handelen reguleres av Avhendingsloven. Eiendommen selges som den er, jmf. avhendingslovens § 3-9. Selgers risiko for eventuelle skjulte feil og mangler reduseres i forhold til avhendingsloven. Eiendommen har uansett en mangel, jmf. avhendingslovens §3-9, dersom selger forsømmer sin opplysningsplikt etter avhendingsloven §3-7 eller §3-8. Det samme gjelder dersom eiendommen viser seg å være i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper hadde grunn til å forvente ut fra kjøpesummen og forholdene forøvrig.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank, Etne Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert 21.10.20 og selgers Egenerklæring datert 19.10.20. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 30. jan. 2021

 • Ansvarlig megler: Lars Frøyland
 • Oppdragsnummer: 1-20-00360
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.