Melandvegen 2, 4265 KARMØY

Melandvegen 2

Karmøy
Prisantydning

1 690 000,-

 • BRA99㎡
 • EierformSelveier
 • Soverom2
 • Byggeår
 • Omkostninger53 570,-
 • Totalpris1 743 570,-

Sjarmerende enebolig med landlig beliggenhet - Betydelig oppgradert i 2015 med blant annet nytt bad og kjøkken!

Beskrivelse

Boligen er over to plan + grovkjeller, og inneholder: Første etasje: Gang, stue, kjøkken og bad/ vaskerom. Loft: Loftstue, soverom og soverom med walk- in closet.

Utvendig bod.

Boligen ble i ca. 2015 betydelig oppgradert, blant annet: - Det ble satt inn ny kjøkkeninnredning fra Ikea. - Nye gulvoverflater og veggoverflater i flere rom i første etasje. - Spotlights i tak i stue/ kjøkken. - Nytt helfliset baderom med vegghengt toalett, badekar, vask i seksjon og opplegg for vaskemaskin. - Oppgradert en god del av det elektriske anlegget. - Nytt røropplegg av rør i rør i kjøkken og bad. - Byttet to stk vinduer på loft, samt lagt nye gulvoverflater. - Kledning rundt boligen ble fornyet, med unntak av inngangsparti. Det ble også etterisolert. Dette var i 2017. - De synlige tømmerveggene er behandlet.

Bruksareal per etasje

Første etasje: 59 kvm Loft: 40 kvm

Bygningsinformasjon

Enebolig med krypkjeller, hovedplan og loft. Grunnmur i betong med sparestein. Yttervegger og tak i trekonstruksjon. Yttervegger kledd med trepanel. Yttertaket tekket med metallplater. Vinduer og dører i tre. Se tilstandsrapport for byggetekniske spesifikasjoner.

Det foreligger ikke bygningstegninger på eiendommen, og megler har av den grunn ikke mulighet til å sjekke hva som er godkjent innredet. Ved bruksendring må det søkes om og godkjennes av kommunen.

Ukjent byggeår. Det foreligger ikke dokumentasjon som kan bekrefte byggeår. Eiendommen er registrert tatt i bruk i 1900.

Ferdigattest

I følge kommunen foreligger det ikke midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest. Dette er vanlig med tanke på boligens byggeår. Evt. ombygging/bruksendring etter dagens regelverk vil være søknadspliktig/kreve ferdigattest.

Adgang til utleie

Dette er en selveiende bolig som kan leies ut i sin helhet.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann via private stikkledninger. Privat avløp/septik.

Oppvarming

Alternativ oppvarming med ved og elektrisk. Vedovn i stue/ kjøkken, panelovner og varmekabler på bad/ vaskerom. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Sentral men samtidig landlig beliggenhet på Håvik. Like i nærheten befinner det seg flotte turområder, for den friluftsinteresserte, skole, i tillegg til idrettshall. En kort kjøretur til handel på Avaldsnes, Haugesund Lufthavn Karmøy, og ikke minst Karmøytunnellen (T-forbindelsen) som knytter Haugalandet tettere sammen!

  Adkomst

  Se kart på Finn.no og Em-a.no for korrekt veibeskrivelse.

  Regulering

  Eiendommen ligger i LNFR-område (landbruk, natur og friluft samt reindrift). I dette området er det nødvendig med søknad om dispensasjon for eventuelle fremtidige endringer/byggetiltak.

  • kr 1 690 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon 585,-
  • Tinglysning skjøte 585,-
  • Boligkjøperforsikring (valgfri) 9 900,-
  • Gebyr e-skjøte 250,-
  • Dokumentavgift 42 250,-
  • kr 53 570,- (Omkostninger totalt)
  • kr 1 743 570,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Kommunale utgifter

  kr 6 803,- pr. 2020. Kommunale avgifter gjelder her annet, feiing, renovasjon, slam og vann. Kommunale avgifter kan variere etter bruk.

  Renovasjon

  Dette forutsetter lite abonnement hos HIM. Dette forutsetter standard abonnement hos HIM.

  Ligningsverdi

  kr 129 960,- for 2019 Ligningsverdi gjelder for primærbolig og er opplyst av skatteetaten.

 • Diverse

  Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom.

  Integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger handelen. Det gis av selger ingen garanti.

  Eiendommen er registrert i kommunen med SEFRAK minne.

  Megler gjør særlig oppmerksom på at selger ikke har bebodd den eiendom som legges ut for salg på noen år. Selger har derfor ikke spesifikk kunnskap om eiendommen, og har i begrenset grad kunnet supplere og/eller kontrollere opplysningene i denne salgsoppgaven.

  Sentrale lover

  Handelen reguleres av Avhendingsloven. Eiendommen selges som den er, jmf. avhendingslovens § 3-9. Selgers risiko for eventuelle skjulte feil og mangler reduseres i forhold til avhendingsloven. Eiendommen har uansett en mangel, jmf. avhendingslovens §3-9, dersom selger forsømmer sin opplysningsplikt etter avhendingsloven §3-7 eller §3-8. Det samme gjelder dersom eiendommen viser seg å være i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper hadde grunn til å forvente ut fra kjøpesummen og forholdene forøvrig.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank, Etne Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert 11.06.2021, selgers Egenerklæring datert 27.06.2021 og grunnkart. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 16. aug. 2021

 • Ansvarlig megler: Ingeborg Gangsøy Pedersen
 • Oppdragsnummer: 2-21-00137
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.