Melkevikvegen 16

Tysværvåg
Prisantydning

2 590 000,-

Solgt
 • BRA132㎡
 • EierformSelveier
 • Soverom3
 • Byggeår2010
 • Omkostninger74 580,-
 • Totalpris2 664 580,-

En nyere halvdel av vertikaldelt tomannsbolig (2010) med carport. 3 soverom. 2 bad. 2 stuer

Beskrivelse

Velkommen inn til en praktisk gang med skyvedørsgarderobe. Tapet på vegger og fliser på gulv. Varmekabler i gulv.

Kjøkken og spisestue i åpen løsning med utgang til kjekke og solrike uteområder. Kjøkkeninnredning i hvit med brun laminat benkeplate. Integrerte hvitevarer.

Bad 1 er et flott flislagt baderom med dusjhjørne i glass, vegghengt wc og baderomsinnredning med servant, lagring, speil og belysning. Varmekabler i gulv. Spotlights nye i 2022.

Vaskerom/teknisk rom med bi-inngang og praktisk innredning. Godt med benkeplass og lagringsplass. Opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Utslagsvask. Sentral støvsuger. VVB. Sparklet gips på vegger og i tak. Fliser på gulv. Varmekabler i gulv.

Soverom 1 med garderobeløsning og god plass til seng i alle normale størrelser. Tapet og malte gipsvegger. Parkett på gulv.

2 etasje:

2 gode soverom hvor et av dem har smart garderobeløsning. Malte overflater/ tapet på vegger og parkett på gulv.

Stor stue med god plass til flere sittegrupper. Utgang til balkong med gode solforhold. Malte overflater på vegger og parkett på gulv. Spotlights.

Bad 2 er også et flott og flislagt baderom med badekar, vegghengt wc og baderomsinnredning med servant, lagring, speil og belysning. Varmekabler i gulv. Spotlights.

Carport med tilhørende sportsbod.

Båtplass kan følge med mot ekstra kompensasjon.

Detaljer

P-rom 1 etg: vindfang, gang, kjøkken/ allrom, bad, soverom og vaskerom. P-rom 2.etg: gang, 2 soverom, bad og stue.

Utvendig bod i carport.

Bygningsinformasjon

AVVIK SOM KAN KREVE TILTAK Utvendig > Veggkonstruksjon Det er værslitt/oppsprukket trevirke/trepaneler. Kostnadsestimat: Under 10 000

Utvendig > Vinduer Karmene i vinduer er slitte og det er sprekker i trevirket. Det er noe utvendig slitasje på vinduer i hovedsak på baksiden av boligen. Kostnadsestimat: Under 10 000

Innvendig > Radon Dokumentasjon på radonsperre foreligger ikke.

Våtrom > Sanitærutstyr og innredning > Bad Det er ikke påvist tilfredsstillende løsning for å synliggjøre lekkasje fra innebygget sisterne. Det er påvist skader på innredning. Det er liten svell på front for baderomsseksjon.

Våtrom > Ventilasjon > Bad Våtrommet mangler tilluftsventilering, f.eks. spalte/ventil ved dør. Det er ikke tilstrekkelig spalte under dør.

Våtrom > Ventilasjon > Vaskerom Våtrommet mangler tilluftsventilering, f.eks. spalte/ventil ved dør. Spalte er ikke tilstrekkelig. Kostnadsestimat: Under 10 000

Våtrom > Sanitærutstyr og innredning > Bad Det er ikke påvist tilfredsstillende løsning for å synliggjøre lekkasje fra innebygget sisterne. Avløp fra vask er også noe løst. Kostnadsestimat: Under 10 000

Våtrom > Ventilasjon > Bad Våtrommet mangler tilluftsventilering, f.eks. spalte/ventil ved dør. Spalte er ikke tilstrekkelig. Kostnadsestimat: Under 10 000

Tekniske installasjoner > Vannledninger Rørkursene på rør-i-rør systemet på vannledninger er ikke merket. Kostnadsestimat: Under 10 000

Primærrom

Bruksareal 1. etasje: 66 kvm 2. etasje: 66 kvm Primærrom 1. etasje: 65 kvm Entre, gang, kjøkken/allrom, bad, soverom og vaskerom. 2. etasje: 66 kvm Stue, Bad og 2 soverom. Sekundærrom 1. etasje: 1 kvm Kott/garderobe.

Ferdigattest

Midlertidig brukstillatelse foreligger med følgende anmerkninger: - Ferdigstillelse av fellesanlegg, finplanering og mindre monteringsarbeid

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger.

Oppvarming

Varmekabler i gang, begge bad og vaskerom. Varmepumpe. Elektrisk. I de rom hvor det ikke er varmekilder på visning, vil det heller ikke medfølge handelen.

 • Beliggenhet

  Velkommen til idylliske Slåttevik. Få minutter gange til Nærbutikken som ligger nede på kaien hvor du også finner galleri og yrende båtliv. Badestrand, lekeplasser og fotballbane like i nærheten. 5 minutters kjøring til Falkeid Idrettsanlegg, Her finner du klubbhuset til Falkeid, sandvlleyballbane, kajakkanlegg, fotballbaner og nyoppsattt idrettshall. Fin og lett turløype ut til idylliske Straumane.

  Regulering

  Eiendommen ligger i område regulert for bolig.

  • kr 2 590 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Dokumentavgift 2,5% av kjøpesum
  • Tinglysing pantedokument kr. 540,-
  • Tinglysing skjøte kr. 540,-
  • Gebyr e-tinglysing kr. 250,-
  • Boligkjøperforsikring(valgfri) kr. 8.500,-
  • kr 74 580,- (Omkostninger totalt)
  • kr 2 664 580,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Kommunale utgifter

  kr 15 094,- pr. 2023. Det er fire terminer pr år. Avgifter varierer etter forbruk. I tillegg kommer renovasjon fra HIM på kr 3 130,- pr år.

  Ligningsverdi

  kr 705 097,- for 2021

 • Sentrale lover

  Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene.  Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).  Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Det er lovbestemt panterett til sameiet for forfalt fellesutgifter. Det gjøres oppmerksom på at det kun er anledning til å erverve to seksjoner i sameiet iht. Lov om eierseksjoner § 23.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert  10.03.2023 og selgers Egenerklæring datert 15.03.2023. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 23. mar. 2023

 • Ansvarlig megler: Lars Erik Sørgård
 • Oppdragsnummer: 01230089
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.