Milorgvegen 6

Haugesund
Prisantydning

4 850 000,-

Solgt
 • BRA144㎡
 • EierformSelveier
 • Soverom4
 • Byggeår2006
 • Omkostninger133 480,-
 • Totalpris4 983 480,-

Nydelig praktisk enebolig med høy standard - Nydelige uteområder - Livsløpstandard - Garasje

Beskrivelse

Boligen holder høy standard og utstråler enestående kvalitet og velvalgte materialkombinasjoner. Entrè inneholder fliser på gulv, som er praktisk med tanke på utetøy og sko. Romslig entrè med god plass til diverse oppbevaring. Downlights i tak. Naturlig overgang til flott en-stavs parkett i den åpne stue og kjøkken løsningen. Her er det gips på vegg med nøytrale og moderne fargevalg som passer til alt, som blant annet harmonerer spesielt godt med de sorte detaljene som vinduer og terrassedør. Tak og vegger er sammenhengende listefritt, som gir et sømløst uttrykk av rommet. Tv kroken blir et naturlig hjørne i rommet og blir på mange måter en "adskilt" egen avdeling selv om man har sosial og visuell tilknytting til kjøkkenet. Her er det tilstrekkelig plass til stor salong om ønsket. Vinduet i stuen og terrassedøren strekkes seg helt ned til gulvet, og nærmest bringer utemiljøet inn i boligen. Dagslyset strømmer fritt gjennom vinduene og skaper en lys og luftig atmosfære i stue- og kjøkken området.

Stort og flott kjøkken i blank hvit utførelse. Rikelig med benke og skapplass som gjør matlaging og organiseringen av kjøkken til en positiv opplevelse. Her vil man kunne kose seg med matlaging for familie og venner. Kjøkkenet er utstyrt med integrert kjøleskap og frys, integrert stekeovn, integrert mikro, induksjonstopp, kjøkkenventilator, oppvaskmaskin og vask. Ekstra takhøyde på kjøkkenet gir enda mer frihet og bedre romfølelse på kjøkkenet. Flott løsning med utgang til terrassen via kjøkken for å enklifisere bruken av terrassen til å gå inn å hente seg kaffe og en matbit. God plass til spisebord på kjøkken og flott atmosfære med downlights i tak. Fra kjøkken kan du komme deg til vaskerommet som er flislagt og har opplegg for vaskemaskin og tørketrommel? (er det 120 cm mellomrom her?) og inneholder også en enkel vask. I forbindelse med vaskerom er det også en bod. Vaskerommet har egen også egen bi-inngang fra baksiden av huset sammen med det flotte uteområdet.

Hovedetasjen inkluderer et romslig og stilfult bad med en "funky" men veldig passende og kul utførelse. Badet prydes av store fliser med marmordesign på gulv, og samme type i mosaikk på gulv i dysjsonen, samt dusjveggene. Vegghengt toalett med utbygd sisterne som fungerer som en dekorativ hylle. Vegger og tak i gips utførelse med downlights i tak. Vask i seksjon med rundt speil med bakgrunnslys. Badet inneholder deilige varmekabler.

Hovedetasjen inneholder også et romslig og praktisk soverom, komplettert med en skyvedørsgarderobe.

Andre etasjens bad er også av god størrelse og har tilkomst fra både stue og hovedsoverommet. Bad i tilknytning til hovedsoverommet gir en hotellfølelse og kan betraktes som boligens "private" bad. Fliser på gulv og vegg som gir rommet en lys og fin utførelse. Dobbel seksjon med 2 vasker gjør morgenrutinen sømløs uten for mye krangling om hvem som skal stelle seg først. Dusjhjørne, stort badekar, toalett og downlights i tak.

3 soverom i andre etasje. 2 av dem er av god størrelse og har plass til seng og diverse oppbevaring. Det siste soverommet er litt mindre, men kan fint brukes som f.eks. barnerom.

Nydelig opparbeidet uteområde som inviterer til avslappende dager med venner og familie. Støpt utepeis med oppbevaring for ved som er uteområdet`s hjerte. Her kan man fyre opp og kose seg med atmosfæren eller til og med prøve seg på litt matlaging. Uteområdet på baksiden består av forskjellige soner og har blant annet et sitteområde med plassbygd "foss" hvor man kan sitte og nyte den fredelige og naturlige lyden av rennende vann. Fin hage og diverse busker og trær som gjør at eiendommen får en grønn oase. Terrasse på framsiden og balkong i andre etasje. Eiendommens uteområder gir mulighet for å oppholde seg i forskjellige retninger med tanke på sol og vind. Uteområdet har tydelig vært gjenstand for nøye omtanke og investering, som gjør det enkelt å invitere til hyggelige stunder. Innkjørsel er singlet og det er gode parkeringsmuligheter. Stor garasje med ekstra bred garasjeport.

Alt i alt, denne boligen er en enestående mulighet som virkelig må oppleves for å få et best mulig inntrykk!

Detaljer

Boligen er over 2 etasjer og inneholder: 1.Etasje: Gang, bad, soverom, stue/kjøkken, vaskerom og teknisk rom. 2.Etasje: Stue, 3.soverom og bad.

Bygningsinformasjon

Enebolig oppført på ringmur i betong over 2 etasjer. Yttervegger i tradisjonelt bindingsverk som er kledd med trepaneler. Etasjeskiller i tre. Pulttakskonstruksjon som er tekket med takshingel.

Avvik fra dagens planløsning i forhold til originale bygningstegninger: soverom 3 i 2. etasje er godkjent som bod.

Følgende momenter har fått tilstandsgrad 2 i tilstandsrapporten: TG2: -Innvendig: Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre. Våtrom vaskerom: Det er påvist at noen fliser har bom (hulrom under). Det er noe bom i fliser ved dør. -Våtrom bad 2.etasje: Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på membranløsningen. -Tekniske installasjoner: Rørkursene på rør i rør systemet på vannledninger er ikke merket. Rørkurser har ikke adresse. Automatsikringer og AMS strømmåler

TG2 (Avvik som ikke krever umiddelbare tiltak): -Utvendig: Rekkverket er for lavt i forhold til dagens rekkverkshøyder. Dagens krav er 1 meter (2.etasje). -Våtrom 2.etasje: Det er stedvis noe sprang i fliser. Det er fuktskade i øverste skuff i baderomsseksjon. -Tekniske installasjoner: Mer enn halvparten av forventet brukstid på VVS- installasjoner er oppbrukt. Normal levetid for slikt utstyr er 12-15 år.

Primærrom

Enebolig Bruksareal 1. etasje: 86 kvm 2. etasje: 58 kvm Primærrom 1. etasje: 82 kvm Gang, bad, soverom, stue/kjøkken, vaskerom 2. etasje: 58 kvm Stue, soverom, soverom 2, soverom 3, bad Sekundærrom 1. etasje: 4 kvm Teknisk rom.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på enebolig datert 08.11.06. Det foreligger ferdigattest på garasje datert 27.10.2016

Adgang til utleie

Dette er en selveiende bolig som kan leies ut i sin helhet.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger.

Oppvarming

Grunnvarme i gulv i hele 1 etg og bad i 2 etg. Elektrisk.

 • Beliggenhet

  Meget fint plassert i etablert, rolig og barnevennlig område. Det er kort avstand til skoler, barnehager og butikker. Flotte turområder i umiddelbar nærhet.

  Adkomst

  Se Finn.no eller Em-a.no for korrekt veibeskrivelse.

  Regulering

  Eiendommen er regulert boligbebyggelse i kommuneplanen. Eiendommen er regulert frittliggende småhusbebyggelse i reguleringsplanen.

  • kr 4 850 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Dokumentavgift 2,5% av kjøpesum
  • Tinglysing pantedokument kr. 540,-
  • Tinglysing skjøte kr. 540,-
  • Gebyr e-tinglysing kr. 250,-
  • Boligkjøperforsikring(vagfri) kr. 12.400,-
  • kr 133 480,- (Omkostninger totalt)
  • kr 4 983 480,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Kommunale utgifter

  kr 24 257,- pr. 2023. Kommunale avgifter inneholder vann, avløp, eiendomsskatt. Det kommer et tillegg på renovasjonsgebyr fra Him. Standard: kr. 3130,- inkl.mva. Faktureres forskuddsvis 2 ganger årlig. Opplyste avgifter er stipulert iht. forbruk 2023.

  Ligningsverdi

  kr 906 716,- for 2021

 • Diverse

  Informasjon fra selger: Tror garasjen er bygget litt før 2016, (2012) men at den ble ferdigmeldt til kommunen 2016.

  Sentrale lover

  Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene.  Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).  Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert  og selgers Egenerklæring datert . Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 25. sep. 2023

 • Ansvarlig megler: Lars Erik Sørgård
 • Oppdragsnummer: 01230297
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.