Moksheimsjøen 5, 5542 KARMØY

Moksheimsjøen 5

Karmøy
Prisantydning

2 040 000,-

 • BRA108㎡
 • EierformAndel
 • Soverom2
 • Byggeår2008
 • Omkostninger9 257,-
 • Totalpris4 156 045,-
 • Felles/mnd15 007,-

Visning v/påmelding - Moksheim - Velholdt treroms leilighet med sjelden flott utsikt - innglasset terrasse!

Beskrivelse

Leiligheten er innredet over et plan og inneholder: Gang, wc, bad/vaskerom, 2 stk soverom, stue/kjøkken, innglasset terrasse og sportsbod på 6 kvm.

Dagligstue, Tv-stue, spisestue ... uansett fornavn er stuen et rom for avkobling og hygge. Stuen er stor og luftig med mange vindusflater, her har en rikelig med plass til familieselskap og andre sosiale lag. Flott gass peis med fliser passer ypperlig en kald vinterdag. For de varmere månedene benytter en gjerne terrassen, som er innglasset. Her kan en åpne glassdørene og slippe sjølufta inn. Sjelden flott utsikt utover Karmsundet, med båttrafikk og Avaldsnes kirke.

Pent og velutstyrt kjøkken med innredning fra Schmidt, med integrerte hvitevarer (Mikro, stekeovn med gass- og stekeplate, oppvaskmaskin og kjøleskap) og i enden av kjøkkenet er det god plass til spisebord hvor man kan nyte utsikten til Karmsundet og samtidig innta dagens måltider.

Tiltalende helfliset bad med tilliggende vaskerom. Vegghengt toalett, stor vask i seksjon, boblebebadekar m/ dusjkabinett., skap på vegg og varmekabler i gulv. Det er downlights i taket. På vaskerommet er det utslagsvask, VVS og opplegg til vaskemaskin.

Gjestetoalett med vegghengt toalett og en liten vask i seksjon.

Leiligheten inneholder to soverom i gode størrelser med flott utsikt nord-vest. Hovedsoverom med skyvedørsgarderobe og soverom 2 med garderobeskap.

Gang med skyvedørsgarderobe til yttertøy. Gjennomgående parkett i alle rom, foruten bad/vaskerom. Listefritt i tak.

Innvendig bod i god størrelse og sportsbod. Her er det rikelig med lagringsmuligheter.

Primærrom

Gang, wc, bad/vaskerom, 2 stk soverom og stue/kjøkken.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest vedr. nybygg av boligblokk datert 18.05.2009.

Det foreligger også ferdigattest vedr. fasadeendring med innglassing av altan datert 19.05.2020.

Adgang til utleie

Etter borettslagslovens bestemmelser kan andelseieren ikke uten samtykke fra styret leie ut boligen utenom til familie i opp og nedadstigende rekkefølge. Det er noen unntaksbestemmelser, konferer megler.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Beliggende i maritime omgivelser helt i sjøkanten til Karmsundet på Moksheim. Leiligheten ligger vestvendt med flott utsikt. Her har man kort avstand til nærbutikk samt Norheim handelsområde med alt som finnes av servicetilbud der. Flotte turområder i Norheimskogen ligger kun en liten spasertur unna.

  Adkomst

  Følg Vormedalsvegen sørover fra Oasen. Ta av til høyre ved skilt Moksheimsjøen.

  Ved fellesvisninger vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningskilt.

  Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din startdestinasjon til boligen.

  Regulering

  Eiendommen ligger i område regulert til boligformål.

  • kr 2 040 000,- (Prisantydning)
  • 2 106 788,- andel fellesgjeld pr. dato 28. jul. 2021
  • 4 146 788,- (Totalpris ekskl. omkostninger)
  Omkostninger
  • Tinglysningsgebyr hjemmelsoverføring 480,-
  • Tinglysning pr. pantnotering 480,-
  • Boligkjøperforsikring valgfri 4 300,-
  • Forhåndsprøving av forkjøpsrett 3 747,-
  • Gebyr e-skjøte 250,-
  • kr 9 257,- (Omkostninger totalt)
  • kr 4 156 045,- (Totalpris inkl. omkostninger)
 • Fellesutgifter

  kr 15 007,- Fellesutgifter fordeler seg på følgende: Avdrag hovedlån - kr.7395,- Renter hovedlån - kr.3134,- Avdrag tilleggslån - kr.422,- Renter tilleggslån - kr.329,-Sparing/dugnadskasse - kr.200,- Kabel-TV/bredbånd fra Get - kr.279,- Tilsyn gassanlegg - kr.18,-Andel felles forsikring av bygningsmassen, kommunale avgifter, vedlikehold, drift og renhold på kr 3 230,-For spørsmål om felleskostnader, konferer megler!

  Renovasjon

  Dette forutsetter lite abonnement hos HIM. Dette forutsetter standard abonnement hos HIM.

  Ligningsverdi

  kr 532 077,- for 2019 Ligningsverdi gjelder for primærbolig og er opplyst av skatteetaten.

 • Diverse

  Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom.

  Kun integrerte hvitevarer medfølger handelen. Det gis av selger ingen garanti.

  Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen.

  Det er vedtektsbestemt forkjøpsrett for medlemmer av borettslaget/boligbyggelaget, konferer megler.

  Medlemsfrist 5 hverdager etter at HAUBO har publisert oppdraget for medlemmene.

  Om forkjøpsrett ønskes benyttet, må skjema fylles ut og leveres Haubo innen fristen.

  Det er en forutsetning for handelen at forkjøpsretten ikke benyttes.

  Det er videre en forutsetning at kjøper blir godkjent av styret i borettslaget.

  Kjøper plikter å tegne medlemskap i Haubo.

  Konferer megler ang. Regler for dyrehold.

  Borettslaget har 1. prioritets pant (utinglyst) for forfalte felleskostnader.

  Kjøper er inneforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller Generalforsamling.

  Borettslaget er tilknyttet sikringsfond. Dette innebærer at man ikke står ansvarlig for andre andelseieres eventuelle mislighold av felleskostnader.

  Sentrale lover

  Handelen reguleres av Avhendingsloven. Eiendommen selges som den er, jmf. avhendingslovens § 3-9. Selgers risiko for eventuelle skjulte feil og mangler reduseres i forhold til avhendingsloven. Eiendommen har uansett en mangel, jmf. avhendingslovens §3-9, dersom selger forsømmer sin opplysningsplikt etter avhendingsloven §3-7 eller §3-8. Det samme gjelder dersom eiendommen viser seg å være i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper hadde grunn til å forvente ut fra kjøpesummen og forholdene forøvrig.

  Betingelser fellesgjeld

  Lånenummer: 201203856, Haugesund Sparebank, Hovedkontor Serielån, 4 terminer per år. Rentesats per 28.07.2021: 1.87% pa. Antall terminer til innfrielse: 90 Saldo per 28.07.2021: 35 993 650 Andel av saldo: 1 992 896 ( siste termin 15.12.2043 )

  Lånenummer: 32408234211, Haugesund Sparebank, Hovedkontor Serielån, 4 terminer per år. Rentesats per 28.07.2021: 1.77% pa. Antall terminer til innfrielse: 89.99705 Saldo per 28.07.2021: 2 991 772 Andel av saldo: 113 892 Første termin: 15.03.2013Første avdrag: 15.03.2016 ( siste termin 15.11.2043 )

  Lån nr. 32408234211 er ikke med i avtalen om Individuell nedbetaling av fellesgjeld

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank, Etne Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert 24.06.2021 og selgers Egenerklæring datert 26.07.2021. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 23. sep. 2021

 • Ansvarlig megler: Joakim Steine
 • Oppdragsnummer: 1-21-00213
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.