Moksheimtunet 25, 5545 KARMØY

Moksheimtunet 25

Karmøy
Prisantydning

3 790 000,-

 • BRA151㎡
 • EierformSelveier
 • Soverom4
 • Byggeår2015
 • Omkostninger105 820,-
 • Totalpris3 895 820,-

Moksheim - Nyere og lekker bolig med carport, 4 soverom, 2 bad. Attraktiv beliggenhet i barnevennlig område

Beskrivelse

Nyere (2015), lekker og tidsriktig enebolig over 2 plan. Inneholder entre/gang med fliser på gulv og varmekabler. Kjøkken - allrom med Designa kvalitetskjøkken med integrerte hvitevarer som oppvaskmaskin, komfyr og induksjonstopp. Side by side kjøleskap. Glassplate på vegg over platetopp. Ledspotter under overskapene. Peis som man kan se fra spisebordet. Utgang til stor solrik vestvendt terrasse. Romslig fliselagt bad/wc med varmekabler. Rullestein i dusjsonen for ekstre komfort. Vegghengt toalett og ledspotter i tak. Godt soverom med skapplass. Vaskerom med skapplass og ekstra stor varmtvannsbereder. Fra hallen er det trapp opp til 2. etasje.

I 2. etasje er det en stue med godt med vinduer som gir meget gode lysforhold. Åpent og luftig. 3 gode soverom hvorav hovedsoverom med rikelig av skapplass i stor skyvedørsgarderobe. Det ene soverommet har luke til loft. Romslig fliselagt bad/wc med varmekabler. Dette også med rullestein på gulv i dusjsonen. Vegghengt toalett. Troperegnsdusj og vanlig dusjhode.

Dette er et TEK10 hus som innebærer bl.a. meget god isolering og balansert ventilasjon. Det er montert sentralstøvsuger. Fiber fra Haugaland Kraft. Utstrakt bruk av ledspotter. Det elektriske anlegget er oppgradert ut over vanlig leveranse, det er også lagt opp datapunkter på soverommene. Under terrassen utenfor kjøkken er det støpt såle for å enkelt kunne bygge på huset.

Dette er en meget bra bolig som er verdt å ta en tit på.

Detaljer
 • Nyere, topp moderne, og svært lekker enebolig på Moksheim
 • Endebeliggenhet
 • Boligen holder god standard
 • Barnevennlig område
 • Kort avstand til skole, barnehage, butikk og turløyper mm.
 • Lekkert Designa kjøkken
 • 4 soveorm
 • 2 bad
 • 2 stuer
 • Carport
 • Sportsbod

Velkommen på visning!

Bruksareal per etasje

1 etg: 78 kvm 2 etg: 73 kvm

Bygningsinformasjon

Boligen er oppført på grunnmur av støpt såle. Bindingsverk veggkonstruksjon i tre. Tak tekket med sarnafil eller tilsvarende. Se for øvrig vedlagte takstrapport. Det er gitt igangsettingstillatelse 16.05.2014.

Primærrom

1 etasje: Hall, vaskerom, bad, soverom og stue/ kjøkken. Loft: Loftstue, bad og soverom x3.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest for nybygg - enebolig, datert 26.10.2015.

Adgang til utleie

Dette er en selveiende bolig som kan leies ut i sin helhet.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Moksheimtunet byr på et moderne, trivelig og barnevennlig nabolag. Kort rusletur til skole, barnehage, lekeplasser, dagligvarebutikker, treningssenter, flotte turområder m.m. Huset ligger gunstig til på feltet, fri og landlig utsikt.

  Adkomst

  Følg Vormedalsvegen og ta av på Røysvegen ved Coop Extra. Følg vegen ca. 200 meter og ta av mot Moksheimtunet. Boligen ligger da på høyre side etter ca 150 meter.

  Regulering

  Tomten er pent opparbeidet med gruset innkjørsel. Gressplen og hekk.

  • kr 3 790 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon 585,-
  • Tinglysning skjøte 585,-
  • Boligkjøperforsikring (valgfri) 9 900,-
  • Dokumentavgift 94 750,-
  • kr 105 820,- (Omkostninger totalt)
  • kr 3 895 820,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Kommunale utgifter

  kr 12 494,- pr. 2017. Det er fire terminer pr år.

  Ligningsverdi

  kr 757 776,- for 2016 Oppgitt ligningsverdi er for boliger brukt som primærbolig.

 • Diverse
  • Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom.
  • Kun integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger handelen. Det gis av selger ingen garanti
  Sentrale lover

  Handelen reguleres av Avhendingsloven. Eiendommen selges som den er, jmf. avhendingslovens § 3-9. Selgers risiko for eventuelle skjulte feil og mangler reduseres i forhold til avhendingsloven. Eiendommen har uansett en mangel, jmf. avhendingslovens §3-9, dersom selger forsømmer sin opplysningsplikt etter avhendingsloven §3-7 eller §3-8. Det samme gjelder dersom eiendommen viser seg å være i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper hadde grunn til å forvente ut fra kjøpesummen og forholdene forøvrig.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank, Etne Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert 12.09.2018 og selgers Egenerklæring datert 05.01.2020. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut Haugesund Sparebank sin lånekalkulator.

Lånekalkulator

Sist oppdateret: 21. nov. 2020

 • Ansvarlig megler: Svein Arne Pedersen
 • Oppdragsnummer: 2-20-00021
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

1

Megler med lokalkunnskap

Alle meglerne i Eiendomsmegler A er engasjerte og har høy kompetanse og god lokalkunnskap i sitt spesialområde. En dyktig megler som har de rette verktøyene til rådighet er den viktigste faktoren for å oppnå høyest mulig salgssum for boligen din. Vi står på fra første møte begynner til salgsmøte slutter - fra kontrakt til kontrakt.


Ema megler

2

Uforpliktende verdivurdering

Det er svært viktig å gå ut i markedet med rett pris - er prisen for høy kan det ødelegge salget. Vår lange erfaring og gode oversikt over boligmarkedet, både generelt og med de lokale variasjoner som ofte finnes, gjør oss i stand til å anslå prisantydning på en god måte - selvsagt i samarbeid med deg som eier.

Ema images verdivurdering

3

Takst og forsikring

Vi ordner takstmann og forsikrer for deg. Det er valgfritt å tegne boligsalgsforsikring, men vi anbefaler det alltid på det sterkeste.

Ema images takst

4

Klargjør boligen for salg

Før markedsføringen begynner, må markedsmateriellet utformes. Vi bruker produksjonsselskapet Vestbris til foto, luftfoto og film slik at du er sikret et supert resultat. Alle våre kunder får videovisning av boligen i de digitale annonsene - noe som er unikt i vår region. Teksten som følger annonsen skriver megleren, som har god erfaring med hva potensielle kjøpere ønsker å vite om boligen.

Dette bør du gjøre før fotografen kommer
Ema images fotografering

5

Skreddersydd markedsføring

Alle får vite at akkurat din eiendom er for salg! Vi i Eiendomsmegler A følger utviklingen og gjør det som skal til for å få høyest mulig salgssum. Ingen av våre konkurrenter kan matche vår digitale markedsføring. I tillegg får alle våre kunder videovisning for å skape en opplevelse som skiller seg ut i mengden. Boligen markedsføres i vår digitale boligavis, i tillegg til omfattende digital annonsering skreddersydd til ulike potensielle kjøpere via Google, Facebook, Instagram, Finn.no, H-avis.no og VG.no.

Se ukens nyheter
Ema images markedsføring

6

Visning med godfølelsen

Hovedmålet med vår markedsføringen er å gi folk et godt førsteinntrykk av salgsobjektet, samt være sikker på at samtlige, potensielle interessenter kommer på visning. Der skal de bli møtt av en smilende, hyggelig og kompetent megler som viser fram boligen på en god måte. Megleren kan også være behjelpelig med gode tips til hvordan du gjør boligen klar til visning. Vi er med deg hele veien!


Ema visning

7

Budrunde og signering

Etter visning sitter megleren klar til å ta imot bud. Målet er å oppnå høyest mulig salgssum for boligen din. Megleren tar seg av all kommunikasjon og alt det praktiske rundt budrunden, og selvsagt alt papirarbeid før, under og etter kontraktsmøtet og informerer kjøper og selger underveis på hva de skal gjøre. Vi holder deg selvfølgelig orientert under hele prosessen.

Gå til vår kundeportal
Ema images signering

8

Oppgjør og overlevering

Vi har egen oppgjørsavdeling som sørger for at alt går riktig for seg når penger og bolig formelt skal skifte hender, slik at både du og kjøper kan senke skuldrene i visshet om at alt er i de beste hender.

Ema images overtakelse