Moldbakkane 20A

Veavågen
Prisantydning

3 250 000,-

Solgt
 • BRA118㎡
 • EierformSelveier
 • Soverom3
 • Byggeår2017
 • Omkostninger94 980,-
 • Totalpris3 344 980,-

Lekker enebolig over to plan - Kjekk terrasse - 2 bad - Barnevennlig beliggenhet!

Beskrivelse

Boligen holder gjennomgående god og moderne standard.

Boligens første etasje inneholder en romslig gang med muligheter for oppbevaring og et kjekt vaskerom med bi- inngang. Lekkert helfliset baderom med wc, vask i seksjon og dusjhjørne. Boligens stue og kjøkken er i åpen løsning. Lys og tidsriktig kjøkkeninnredning med integrert stekeovn, micro, koketopp, oppvaskmaskin og kjøleskap. Det er god plass til både spisebord, sofagruppe og øvrig møblement i rommet. I tillegg er det utgang til en romslig terrasse direkte fra stuen.

I andre etasje finnes tre soverom, bad og loftstue. Baderommet er også her helfliset og inneholder wc, vask i seksjon samt dusjkabinett. Loftstuen egner seg ypperlig som tv- stue eller også lekerom. Her er det også utgang til balkong. To av soverommene er ekstra romslige, og det er her plass til dobbeltseng samt øvrig møblement. Det tredje soverommet disponeres i dag som kontor.

Detaljer

Første etasje: Gang, vaskerom, bad samt stue og kjøkken i åpen løsning. Andre etasje: Stue, bad samt tre soverom.

Bygningsinformasjon

Boligen er oppført med første og andre etasje. Yttervegger i bindingsverk av tre, kledd med trepanel. Valmet tak i trekonstruksjon. Tekket med betongtakstein. Vinduer og ytterdører av tre. Terrasse i tilknytning til første etasje og balkong i tilknytning til andre etasje. Se tilstandsrapport for byggetekniske spesifikasjoner.

Følgende momenter har fått TG2 i tilstandsrapporten: Det ble målt noe lite fall til sluk i vaskerom. Noe bom på fliser rundt sluk.

Det foreligger bygningstegninger. Disse stemmer med hvordan boligen er i dag.

Primærrom

Bruksareal 1. etasje: 61 kvm 2. etasje: 57 kvm Primærrom 1. etasje: 61 kvm Alle rom i boligen inngår i p-romsareal. 2. etasje: 57 kvm

Ferdigattest

Det er registret ferdigattest i Karmøy kommune datert 08.03.2018.

Adgang til utleie

Eiendommen er en selveiende bolig som kan leies ut i sin helhet.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger.

Oppvarming

Boligen har installert varmepumpe. Det gis ingen garanti på varmepumpe av selger. Ellers elektrisk oppvarming i boligen. Varmekabler i gang og begge bad. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Eiendommen ligger svært kjekt og barnevennlig til i Veavågen. I kort avstand fra boligen finnes barneskole, Danielsen ungdomsskole og flere barnehager. I tillegg finnes Karmøy storhall, idrettsanlegg og Karmøy senter med flere butikker i gangavstand fra eiendommen.

  Adkomst

  Se Finn.no og Em-a.no for korrekt veibeskrivelse.

  Regulering

  Eiendommen ligger i et område regulert til boligbebyggelse. Området som eiendommen grenser til mot nord er avsatt til felles lekeplass.

  • kr 3 250 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Dokumentavgift 2,5% av kjøpesum
  • Tinglysing pantedokument kr. 540,-
  • Tinglysing skjøte kr. 540,-
  • Gebyr e-tinglysing kr. 250,-
  • Boligkjøperforsikring(valgfri) kr. 12.400,-
  • kr 94 980,- (Omkostninger totalt)
  • kr 3 344 980,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Kommunale utgifter

  kr 12 609,- pr. 2021. Kommunale avgifter gjelder her avløp, eiendomsskatt, renovasjon og vann. Kommunale avgifter kan variere etter bruk.

  Ligningsverdi

  kr 651 051,- for 2020 Ligningsverdi gjelder for primærbolig og er opplyst av skatteetaten.

 • Diverse

  Det er ikke odel/ konsesjon på denne eiendom.

  Sentrale lover

  Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene.  Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).  Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert  og selgers Egenerklæring datert . Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 6. des. 2022

 • Ansvarlig megler: Ingeborg Gangsøy Pedersen
 • Oppdragsnummer: 02220014
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.