Molovegen 35

Karmøy
Prisantydning

2 790 000,-

 • BRA133㎡
 • EierformSelveier
 • Soverom2
 • Byggeår2002
 • Omkostninger83 480,-
 • Totalpris2 873 480,-

Idyllisk og maritim fritidseiendom med privat kai - Båtplass - Nærhet til sandstrand - Naustdel i underetasje!

Visning

tirsdag 13 juni

16:00-17:00

Påmelding
Beskrivelse

Bygningen holder hovedsakelig standard fra byggeår, er godt vedlikeholdt, og fremstår som sjarmerende innredet. En må forvente noe slitasje på grunn av alder.

 • Romslig stue og kjøkken i åpen løsning med god plass til både spisebord og sofagruppe. Kjøkkeninnredningen inneholder oppvaskmaskin, komfyr og kjøleskap. Rommet har flere vinduer som gir rikelig med naturlig lysinnslipp, i tillegg til en flott vedovn. Trapp opp til loft og ned til underetasje.
 • Kjekt baderom som inneholder toalett, vask, dusjkabinett, opplegg for vaskemaskin samt badstue. Baderommet er av god størrelse med muligheter for oppbevaring. Badstuen har ikke vært i bruk de siste årene.
 • Fritidsboligen har totalt tre soverom, i tillegg et fjerde rom benyttet til soverom på loft (ikke godkjent pga bla. størrelse på vindu). Alle rommene er av god størrelse, slik at fritidsboligen har rikelig med sengeplasser.
 • Praktisk naustdel med separat bod og direkte utgang til kai. Her er er det god lagringsplass av både utstyr, hagemøbler og annet ønskelig. Det er montert varmepumpe i gang i underetasje.
 • Tilhørende fritidsboligen er ca. 12 meter privat kai(målt i kart). Her er det god plass til rikelig med hagemøblement, og et perfekt sted å invitere gjester til.
Detaljer

Fritidsboligen er over tre plan og inneholder: Underetasje: Gang, soverom, bod samt naustdel. Første etasje: Gang, soverom, bad/ vaskerom med badstu samt stue og kjøkken i åpen løsning. Loftsetasje: Gang, soverom og rom brukt til soverom. Loftsetasjen er ikke omsøkt og godkjent i kommunen.

Bygningsinformasjon

Fritidsbygning oppført med underetasje, 1.etasje og loft. Yttervegger kledd med utkantet tømmerpanel. Ytterveggene er oppført i bindingsverk av tre. Saltak oppført som sperrekonstruksjon av tre. Taket er tekket med betongtakstein. Dekkbord av tre. Takutstikk og gesimer av tre. Se tilstandsrapport for byggetekniske spesifikasjoner.

Det foreligger bygningstegninger stemplet 13. mai 1998. I tegningene kan vi se at loftsetasje ikke er omsøkt innredet. Det er heller ikke plassert vindu på loft. Ved bruksendring/ fasadeendring må det søkes om og godkjennes av kommunen.

Følgende momenter har fått tilstandsgrad 2 i tilstandsrapporten: -Utvendig: Det ble registrert noe mose på taktekket og noe malingsslitasje på dekkbord. Det er ikke tilfredsstillende bortledning av vann fra taknedløp ved grunnmur. Det er ikke anordnet rør fra rennenedløp. Det er også krav til snøfangere på taket. Normal slitasje på fornyede vinduer. Noe mer slitasje på vinduer av tre. Irr dannelse på vridere. Faste vridere. Punktert glass i stue/kjøkken. Normal slitasje på fornyet ytterdør. Det ble registrert noe mer slitasje på ytterdør som ikke er fornyet. Rustdannelse på hengsler.

-Innvendig: Innvendige overflater framstår som godt vedlikeholdte. En må likevel forvente noe stedvis misfarging og slitasje. Det ble ikke registrert unormal skjevhet. Noe stedvis knirk. Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre.

-Våtrom bad/vaskerom: Overflatene er fra byggeår og det ble registrert normal slitasje. Det ble målt 3 cm. fall til sluk ved vaskemaskin og motfall til sluk under dusjkabinett. Det er ca 5 cm oppbrett ved terskel. Belegget er fra byggeår og har normal slitasje. Noe misfarging. Det er kun sluken ved vaskemaskin som er besiktiget. Normal slitasje.

-Kjøkken: Kjøkkeninnredningen er fra byggeår og det ble registrert noe slitasje.

-Tekniske installasjoner: Naturlig ventilasjon. Det er påvist at varmtvannstank er over 20 år. Det er ikke tilfredsstillende el-tilkopling av varmtvannstank ihht. gjeldende forskrift.

-Tomteforhold: Det ble registrert en sprekk i betongdekke.

TGIU: Hulltaking er ikke foretatt da det ikke er fysisk mulig pga tilliggende konstruksjoner (våtrom). Røropplegget er i yttervegg.

Primærrom

Fritidsbolig Bruksareal Kjeller: 54 kvm 1. etasje: 58 kvm 2. etasje: 21 kvm Primærrom Kjeller: 18 kvm Gang, Soverom 1. etasje: 58 kvm Gang, Soverom, Bad/Vaskerom, Badstu, Stue/Kjøkken 2. etasje: 21 kvm Gang, Soverom(ikke godkjent), Rom brukt til soverom(ikke godkjent) Sekundærrom Kjeller: 36 kvm Naust, Bod 2

Ferdigattest

I følge kommunen foreligger det ikke midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest. Eiendommen fikk rammetillatelse 1998, igangsettingstillatelse 1999 og er registrert tatt i bruk 2003.

Adgang til utleie

Dette er en selveiende fritidseiendom som kan leies ut i sin helhet.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger.

Oppvarming

Boligen har installert varmepumpe. Det gis ingen garanti på varmepumpe av selger. Ellers elektrisk oppvarming i boligen. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen. Vedovn i stue/ kjøkken.

 • Beliggenhet

  Eiendommen ligger fritt og fint til i Sandve havn på sørsiden av havnen. Her er det flere naustbygninger brukt til sjørelatert virksomhet, naust og fritid. Utsikt over havnen. Ca. 5 km til Skudeneshavn og ca. 8 km til Åkrehamn. I nærheten av eiendommen finnes også vakre Sandvesand, en nydelig sandstrand med flotte bademuligheter. Populære "Raw Ocean Lodge" ligger også i gangavstand fra eiendommen.

  Adkomst

  Se Finn.no og Em-a.no for korrekt veibeskrivelse.

  Regulering

  Eiendommen ligger i område, Kombinert bebyggelse og anleggsformål, nåværende.

  • kr 2 790 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Dokumentavgift 2,5% av kjøpesum
  • Tinglysing pantedokument kr. 540,-
  • Tinglysing skjøte kr. 540,-
  • Gebyr e-tinglysing kr. 250,-
  • Boligkjøperforsikring(valgfri) kr. 12.400,-
  • kr 83 480,- (Omkostninger totalt)
  • kr 2 873 480,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Kommunale utgifter

  kr 7 415,- pr. 2022. Kommunale avgifter inneholder vann, renovasjon og avløp. Kommunale avgifter kan variere etter bruk.

  Ligningsverdi

  kr 398 600,- for 2021

 • Sentrale lover

  Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene.  Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).  Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert 01.05.2023, selgers Egenerklæring datert 01.05.2023 og grunnkart. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 6. jun. 2023

 • Ansvarlig megler: Ingeborg Gangsøy Pedersen
 • Oppdragsnummer: 01230189
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.