Myklandvegen 104 B, 5545 KARMØY

Myklandvegen 104 B

Karmøy
Prisantydning

1 090 000,-

 • BRA61㎡
 • EierformSameie
 • Soverom2
 • Byggeår2003
 • Omkostninger35 470,-
 • Totalpris1 132 363,-
 • Felles/mnd798,-

Vormedal / Mykje - 3-roms leilighet i 1. etasje. 2 soverom. Solrik terrasse

Beskrivelse

Leiligheten inneholder gang med garderobeplass. Bod. Stort baderom m/dusjhjørne, wc, vask og opplegg til vaskemaskin. 2 gode soverom. Stue med god plass til både sofa- og spisegruppe. Åpen kjøkkenløsning. Eik innredning med god skap og benkeplass. Oppvaskmaskin. Fra stuen er det utgang til sørvendt terrasse. Leiligheten disponerer i tillegg egen bod rett utenfor leiligheten samt egen parkeringsplass på sameiets felles tomt.

Bygningsinformasjon

Boligen er trolig oppført på grunnmur av støpt såle, bindingsverk veggkonstruksjon i tre. Tak tekket med betongpanner. Se for øvrig vedlagte takstrapport.

Primærrom

P-rom utgjør entre/gang, 2 soverom, bad/wc, kjøkken og stue.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest datert 12.06.2003.

Adgang til utleie

Dette er en selveiende bolig som kan leies ut i sin helhet.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen. Varmepumpen som står i stuen er trolig defekt og er ikke funksjonstestet.

 • Beliggenhet

  Flott beliggenhet på attraktive Vormedal. Her bor man i et trivelig og rolig boligområde, med alt av hva man trenger i nærheten.

  I nabolaget finner man hovedvekt av familier med barn i alle aldre. Nye Mykje barneskole og ungdomsskole like i nærheten. Dette er med andre ord en svært barne og familievennlig plass å bo. I tillegg har man gangavstand til barnehage og Vormedal ungdomsskole. Norheimskogen ligger ikke langt unna og her har man flotte turmuligheter. Handleturen tar man på Kiwi Vormedal. Kort kjøreavstand til både Norheim og Raglamyr med tilhørende fasiliteter.

  Adkomst

  Ved fellesvisninger vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningsskilt.

  Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din start-destinasjon til boligen.

  Regulering

  Eiendommen ligger i område regulert til boligformål.

  • kr 1 090 000,- (Prisantydning)
  • 6 893,- andel fellesgjeld pr. dato 2. sep. 2020
  • 1 096 893,- (Totalpris ekskl. omkostninger)
  Omkostninger
  • Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon 585,-
  • Tinglysning skjøte 585,-
  • Boligkjøperforsikring (valgfri) 6 900,-
  • Dokumentavgift 27 400,-
  • kr 35 470,- (Omkostninger totalt)
  • kr 1 132 363,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Fellesutgifter

  kr 798,- Felleskostnaden betales månedlig og betjener felles bygningsforsikring, noe løpende vedlikehold og andel på fellesgjeld som totalt er på kr. 229.465,- for sameiet.

  Kommunale utgifter

  kr 9 023,- pr. 2018. Det er fire terminer pr år. Avgifter varierer etter forbruk.

  Renovasjon

  Dette forutsetter lite abonnement hos HIM. Dette forutsetter standard abonnement hos HIM.

  Ligningsverdi

  kr 399 299,- for 2018 Ligningsverdi gjelder for primærbolig og er opplyst av skatteetaten.

 • Diverse

  Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom.

  Hvitevarer medfølger ikke handelen.

  Sameiebrøk 61/2012.

  Betingelser på fellesgjeld er: Annuitetslån i Haugesund Sparebank. Rentesats: 4,05% Saldo pr. 02.09.20: kr. 229.466,- Siste termin: 31.05.2023.

  Betingelser fellesgjeld

  Spesifikasjon av lån: Lånenummer: 32408345463, Haugesund Sparebank, Hovedkontor Annuitetslån, 12 terminer per år. Rentesats per 02.09.2020: 4.05% pa. Antall terminer til innfrielse: 33 Saldo per 02.09.2020: 229 466 Andel av saldo: 6 893 Første termin/første avdrag: 30.06.2017 ( siste termin 31.05.2023 )

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank, Etne Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert 23.08.2020. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut Haugesund Sparebank sin lånekalkulator.

Lånekalkulator

Sist oppdateret: 21. nov. 2020

 • Ansvarlig megler: Fred Lippens
 • Oppdragsnummer: 2-20-00117
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

1

Megler med lokalkunnskap

Alle meglerne i Eiendomsmegler A er engasjerte og har høy kompetanse og god lokalkunnskap i sitt spesialområde. En dyktig megler som har de rette verktøyene til rådighet er den viktigste faktoren for å oppnå høyest mulig salgssum for boligen din. Vi står på fra første møte begynner til salgsmøte slutter - fra kontrakt til kontrakt.


Ema megler

2

Uforpliktende verdivurdering

Det er svært viktig å gå ut i markedet med rett pris - er prisen for høy kan det ødelegge salget. Vår lange erfaring og gode oversikt over boligmarkedet, både generelt og med de lokale variasjoner som ofte finnes, gjør oss i stand til å anslå prisantydning på en god måte - selvsagt i samarbeid med deg som eier.

Ema images verdivurdering

3

Takst og forsikring

Vi ordner takstmann og forsikrer for deg. Det er valgfritt å tegne boligsalgsforsikring, men vi anbefaler det alltid på det sterkeste.

Ema images takst

4

Klargjør boligen for salg

Før markedsføringen begynner, må markedsmateriellet utformes. Vi bruker produksjonsselskapet Vestbris til foto, luftfoto og film slik at du er sikret et supert resultat. Alle våre kunder får videovisning av boligen i de digitale annonsene - noe som er unikt i vår region. Teksten som følger annonsen skriver megleren, som har god erfaring med hva potensielle kjøpere ønsker å vite om boligen.

Dette bør du gjøre før fotografen kommer
Ema images fotografering

5

Skreddersydd markedsføring

Alle får vite at akkurat din eiendom er for salg! Vi i Eiendomsmegler A følger utviklingen og gjør det som skal til for å få høyest mulig salgssum. Ingen av våre konkurrenter kan matche vår digitale markedsføring. I tillegg får alle våre kunder videovisning for å skape en opplevelse som skiller seg ut i mengden. Boligen markedsføres i vår digitale boligavis, i tillegg til omfattende digital annonsering skreddersydd til ulike potensielle kjøpere via Google, Facebook, Instagram, Finn.no, H-avis.no og VG.no.

Se ukens nyheter
Ema images markedsføring

6

Visning med godfølelsen

Hovedmålet med vår markedsføringen er å gi folk et godt førsteinntrykk av salgsobjektet, samt være sikker på at samtlige, potensielle interessenter kommer på visning. Der skal de bli møtt av en smilende, hyggelig og kompetent megler som viser fram boligen på en god måte. Megleren kan også være behjelpelig med gode tips til hvordan du gjør boligen klar til visning. Vi er med deg hele veien!


Ema visning

7

Budrunde og signering

Etter visning sitter megleren klar til å ta imot bud. Målet er å oppnå høyest mulig salgssum for boligen din. Megleren tar seg av all kommunikasjon og alt det praktiske rundt budrunden, og selvsagt alt papirarbeid før, under og etter kontraktsmøtet og informerer kjøper og selger underveis på hva de skal gjøre. Vi holder deg selvfølgelig orientert under hele prosessen.

Gå til vår kundeportal
Ema images signering

8

Oppgjør og overlevering

Vi har egen oppgjørsavdeling som sørger for at alt går riktig for seg når penger og bolig formelt skal skifte hender, slik at både du og kjøper kan senke skuldrene i visshet om at alt er i de beste hender.

Ema images overtakelse