Myrullvegen 1A

Vindafjord
Prisantydning

2 850 000,-

Solgt
 • BRA89㎡
 • EierformSelveier
 • Soverom3
 • Byggeår2022
 • Omkostninger81 080,-
 • Totalpris2 931 080,-

Vikaneset - Nyere, gjennomført og påkostet halvpart av vertikaldelt tomannsbolig - Attraktivt og barnevennlig - Carport

Beskrivelse

Boligen er påkostet og holder gjennomgående god standard og fremstår som ny. Det er gjennomgående laminat på gulv og fliser på baderom/vaskerom, på vegger er det malt gips og på badet er det baderomsplater. Svært innholdsrik bolig med praktisk planløsning og god takhøyde.

Gang med god plass til å henge fra seg sko- og yttertøy.

Romslig stue og kjøkken i åpen løsning med store vindusflater, ekstra takhøyde og varme i gulv. God plass til sofagruppe og spisebord. Utgang til platting og gressplen. Smakfull kjøkkeninnredning fra Knapphus kjøkken hvor det er godt med skap- og benkeplass. Integrerte hvitevarer, nedfelt vask og lys under overskap. Ekstra stikkontakt inni kjøkkenskap til mikro.

Innbydende og pent baderom hvor det er fliser med varme i gulv og baderomsplater på vegger. Hvit baderomsinnredning med stor vask fra Torgrimsen og rundt speil med lys. Vegghengt toalett, 90x90 dusjsone og spotter i tak. Opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.

Vaskerom/teknisk bod med innredning og vask. Høiax Connected smart varmtvannsbereder som kan styres via app, balansert ventilasjon og rør i rør.

Hovedsoverom med egen skyvedørsgarderobe og to barnerom.

Carport og egen utvendig sportsbod. Det er astrour på utelysene og bevegelsesføler på lyset i boden ute ved garasje.

Detaljer

Nyere, gjennomført og påkostet halvpart av vertikaldelt tomannsbolig.

Boligen er innredet på et plan med praktisk planløsning som inneholder: Gang, stue, kjøkken, bad/vaskerom, 3 soverom og teknisk rom.

Carport med tilhørende bod.

Bygningsinformasjon

Halvpart av vertikaldelt tomannsbolig oppført i 2022 med tilhørende carport og bod. Bygningene er velholdt og fremstår som ny. Boligen er oppført på ringmur av betong. Fasade har stående bordkledning. Yttertak tekket med PVC duk/asfaltpapp.

Det er foretatt en tilstandsrapport for å avdekke boligens tilstand. I rapporten gis det tilstandsgrader etter symptomer på tilstandssvekkelser fra "ingen avvik" (TG0) til " store eller alvorlige avvik" (TG3). De er ingen TG 2 og TG3 i denne rapport.. Interessenter oppfordres likevel til å lese rapporten i sin helhet for et mer sammensatt bilde av boligens tilstand.

Primærrom

Bruksareal 1. etasje: 89 kvm Gang, stue, kjøkken, bad/vaskerom, 3 soverom og teknisk rom. Primærrom 1. etasje: 85 kvm Gang, stue, kjøkken, bad/vaskerom og 3 soverom. Sekundærrom 1. etasje: 4 kvm Teknisk rom.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest for tomannsbolig datert 24.08.2022. Dokumentet kan leses hos megler.

Adgang til utleie

Dette er en selveiende bolig som kan leies ut i sin helhet.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger.

Tilkomst fra offentlig vei.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Eiendommen har attraktiv og populær beliggenhet på Vikaneset i Skjold. Et nyetablert og barnevennlig boligområde med gangavstand til skole, barnehage, dagligvarebutikk, Skjold Arena og flotte turområder.

  Adkomst

  Se kart på Finn.no og Em-a.no for korrekt veibeskrivelse.

  Regulering

  Eiendommen ligger i et område som er regulert til boligområde.

  Kopi av situasjonskart, målebrev, reguleringsplaner m/bestemmelser etc. kan fås ved henvendelse til megler. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

  • kr 2 850 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Dokumentavgift 2,5% av kjøpesum
  • Tinglysing pantedokument kr. 540,-
  • Tinglysing skjøte kr. 540,-
  • Gebyr e-tinglysing kr. 250,-
  • Boligkjøperforsikring(valgfri) kr. 8.500,-
  • kr 81 080,- (Omkostninger totalt)
  • kr 2 931 080,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Kommunale utgifter

  kr 20 666,- pr. 2023. Kommunale gebyrer er en kombinasjon av forskudd, abonnement og enkeltgebyrer fakturert etter levert tjeneste. Kommunen kjenner ikke samlet gebyr for en eiendom for et år før året er omme. Tjenestene vil normalt ha en prisøkning hvert år, samt at forbruk på ulike tjenester kan variere fra år til år.

  Ligningsverdi

  Vi har ikke mottatt ligningsverdi. Ny eier må påregne at ligningsverdien vil bli ca 30% av markedsverdi.

 • Diverse

  Selger har avtale med utbygger om at platting i forkant skal flislegges og ny eier kan velge om det skal fylles jord eller singel bak mur i bakkant.

  Sentrale lover

  Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene.  Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).  Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Det er lovbestemt panterett til sameiet for forfalt fellesutgifter. Det gjøres oppmerksom på at det kun er anledning til å erverve to seksjoner i sameiet iht. Lov om eierseksjoner § 23.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert 27.09.2023 og selgers Egenerklæring datert 28.09.2023. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 16. nov. 2023

 • Ansvarlig megler: Elisabeth Marvik
 • Oppdragsnummer: 01230396
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.