Nånesvegen 22, 5563 TYSVÆR

Nånesvegen 22

Tysvær
Prisantydning

4 990 000,-

 • BRA378㎡
 • EierformSelveier
 • Soverom6
 • Byggeår2007
 • Omkostninger150 570,-
 • Totalpris5 140 570,-

Stor enebolig (2007) med godkjent utleieleilighet - Fri panoramautsikt til Aksdalsvannet - Dobbel garasje i flukt

Beskrivelse

Denne eneboligen har en helt unik beliggenhet i fremste rekke med utsikt til Aksdalsvannet. Utsikten og omgivelsene er av den grad at de må oppleves for korrekt inntrykk.

Eiendommen har blant annet garasje i flukt, asfaltert gårdsrom, utleie-leilighet med 3 soverom og nydelig utsikt til vannet fra stuen og terrassen. Standarden fra 2007 er god og boligen har blitt jevnlig oppgradert siden dette.

På Asparsletta bor du i ettertraktet område i et av de nyere boligfeltene på Frakkagjerd.

Her er det kort gange og trygg vei til område med barneskole, ungdomsskole og barnehager.

Hovedetasje: Vindfang, gang, vaskerom, bad, gjestetoalett, innvendig bod/garderobe, soverom, soverom, stue og kjøkken. Utestue. Garasje i flukt med boligen.

Overetasje: Loftstue og soverom. Svært god lagringsplass i knevegger.

Underetasje leilighet: Vindfang, gang, bod, bad, 3 soverom, stue og kjøkken. Underetasje tilhørende hoveddel: stor bod/verksted. Teknisk rom.

Kjøkkenet er nylig oppgradert med ny benkeplate, ny platetopp, nye fliser og ny stekeovn. Kjøkkenet har følgende integrerte hvitevarer: stekeovn, platetopp, oppvaskmaskin og micro-ovn. Side-by-side kjøleskap medfølger.

I stuen er det vedovn. Fra stuen er det utgang til uteområde med utestue og terrasse med fantastisk utsikt over Aksdalsvannet.

Bad har fliser på gulv og varmekabler. Nytt dusjkabinett og baderomsinnredning. Stort romslig vaskerom med ordentlig vaskeromsinnredning. I gangen er det stor skyvedørsgarderobe.

Bad i leiligheten har fliser på gulv og varmekabler. Dusjkabinett og hvit høyglans innredning. Leiligheten har enkel kjøkkeninnredning. I leilighetens stue er det vedfyr:

Generell informasjon om boligen: - Vannbåren varme i leiligheten og hoveddetasjen. - Tekniske oppgraderinger utvendig: 2 nye vinduer i stue for mer lysinnslipp og utsikt. - Oppgraderinger inne:

Bruksareal per etasje

Kjeller: 135 kvm 1. etasje: 198 kvm Loft: 45 kvm

Bygningsinformasjon

Kledning av tre. Panner på tak. Grunnmur av betong.

Innredning på loft avviker fra mottatte bygningstegninger og er ikke omsøkt/godkjent i kommunen for varig opphold.

Primærrom

Kjeller: Entre, gang, stue/kjøkken, bad og soverom x 3 stk. 1 etasje: Gang, vaskerom, bad, wc, stue/kjøkken og soverom x 2 stk. Loft: Gang, loftstue og soverom.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest datert 24.01.2008

Adgang til utleie

Dette er en selveiende bolig som kan leies ut i sin helhet.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger.

Oppvarming

Vedfyr i leiligheten og i hoveddelen. Vannbåren varme i leiligheten og hoveddelen.

 • Beliggenhet

  Aksdalsvannet/Asparsletta - ettertraktet boligområde på Frakkagjerd

  Ved Aksdalsvannet bor du i et rolig og etablert område i et av de nyere boligfeltene på Frakkagjerd.

  Kort gange og trygg vei til område med barneskole, ungdomsskole og barnehager. Her er det også idrettsanlegg tilhørende Stegaberg IL, og Steinsvik Arena, som er en stor flerbrukshall.

  I samme området har du stort lysløypenett hvor du kan gå eller løpe, alt ettersom. Gode muligheter også for å ta seg en tur i fjellet. Ønsker du en ekstra lang og fin tur går det tursti rundt hele Aksdalsvatnet. Stien starter borte med barnehagen like ved ungdomsskolen.

  Nærmeste daglivarebutikk er Spar, i tillegg til at Coop Extra heller ikke er så langt unna. Her er det også apotek. Ønsker du et raskt måltid er det flere gatekjøkken å velge mellom.

  Nede ved Aksdalsvatnet, som ligger rett i nærområde, har du fotball-løkke, badeplass og sittegrupper. Dette er en fin samlingsplass for familien og er flittig brukt av de som bor i nærheten.

  Det er 8 km til handelssentrum på Raglamyr og 4 km til Aksdal.

  Adkomst

  Boligen er merket med "Til-salgs" skilt. Ved fellesvisning blir det satt opp visningsskilt.

  Er du på annonsen på finn.no kan du klikke inn på kartet som vises på høyre side. I feltet som dukker opp kan du velge "til-destinasjon" og få nøyaktig veibeskrivelse.

  Regulering

  Eiendommen ligger i område regulert til boligformål.

  • kr 4 990 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon 585,-
  • Tinglysning skjøte 585,-
  • Boligkjøperforsikring (valgfri) 9 900,-
  • Gebyr e-skjøte 250,-
  • Dokumentavgift 139 250,-
  • kr 150 570,- (Omkostninger totalt)
  • kr 5 140 570,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Kommunale utgifter

  kr 11 026,- pr. 2020. Det er tolv terminer pr år. Avgifter varierer etter forbruk.

  Renovasjon

  kr 2 839,- pr. år. Dette forutsetter standard abonnement hos HIM.

  Ligningsverdi

  Vi har ikke mottatt ligningsverdi. Ny eier må påregne at ligningsverdien vil bli ca 30% av markedsverdi.

 • Diverse
  • Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom.

  Følgende medfølger ikke salget:

  Lampe over spisebord i stue, lampe over tv-salong, garderobeinnredning i gang, skohyller og elfa-seksjon på vaskerom, skohylller, elfa-seksjoner i leiligheten, varmelampe i utestue, taklampe soverom, takboksoppheng og dekkoppheng i garasje, 2 hyller som henger på veggen i den store boden nede.

  Sentrale lover

  Handelen reguleres av Avhendingsloven. Eiendommen selges som den er, jmf. avhendingslovens § 3-9. Selgers risiko for eventuelle skjulte feil og mangler reduseres i forhold til avhendingsloven. Eiendommen har uansett en mangel, jmf. avhendingslovens §3-9, dersom selger forsømmer sin opplysningsplikt etter avhendingsloven §3-7 eller §3-8. Det samme gjelder dersom eiendommen viser seg å være i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper hadde grunn til å forvente ut fra kjøpesummen og forholdene forøvrig.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank, Etne Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontraktsmøtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert 23.12.20 og selgers egenerklæring datert 20.12.20. Om du mener noen av vedlegg mangler ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 24. mar. 2021

 • Ansvarlig megler: Lars Frøyland
 • Oppdragsnummer: 1-20-00417
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.